20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: TOP 09 a minarety

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Informace 2.12.2009 23:59

Vidím, že tu diskuutujete o islámu

Přišel jsem, bohužel, pozdě a tak bych tu jen chtěl nechat odkaz. Přečtěte si , co napsala o islámu Bat Ye' or, britská historička, specialistika v tomto oboru. Mnoho věcí se vám osvětlí.

http://www.nationalreview.com/comment/comment-yeor070102.asp

Klokocka Bohumil 2.12.2009 23:54

Klidek...jakypak minarety....

Kdyz nam nevadi bordely na kazdym rohu, prostitutky, selebrity, zlodeji a podvodnici, tunelari a vrazi, Paroubek, ovar Skromach, kaspar Rath, marxista Zaoralek, diletant Sobotka, Filip s Dolejsem i Grebenickem a nakonec i profesor vsech paved se sidlem na hrade, musi nam byt nejaky minarety ukradeny.....zatim jsem zadnej minaret nikde nevidel ale uz mi ukradli dve kola a zadnej muslim v tom prsty nemel.....;-D 

Zikmund Ryšavý 2.12.2009 23:36

čecháčci

něveříte v Krista ani Mohameda,nevěříte v nic,dokážete jen intrikovat a stát jak socky ve frontě na almužnu,potřebujete stát který dává, když nebude co dát tak končí vaše idea,svobodomyslnost a touha po demokracii a probouzí se Husitství, brát těm co mají.

Já jsem ve Vaší zemi investoval ale vy umíte jen brát nebo (krá..).Nejste hodni žádné víry.

Tak prosím mlčte ve vztahu vůči Kristu či Mohamedu.

Já Zikmund Lucemburský, syn Vašeho největšího Čecha (Y)>-

éolo 2.12.2009 23:44

Re: čecháčci

 Zikmunde, Zikmunde vyndej tu ruku z nočníku ! A hlavně, z hluboka dýchat, ono se to dá rozchodit.

éolo 2.12.2009 23:53

Re: čecháčci

 Doufám ,že si neinvestoval na E51, to se potom nediv.

guerrier 2.12.2009 22:28

M

Jak jste to M myslel že stojíte v první linii?

M. 2.12.2009 22:37

Re: M

To fakt nemohu, sorry ;-)

guerrier 2.12.2009 22:46

Re: M

:-);-) Ok.

guerrier 2.12.2009 22:48

Re: M

Málem jsem napsal že máme asi společné známé ale jsem ze hry už dlouho. Můj první syn jde naštěstí v mých stopách a byla to jeho samostatná volba.

Ccecil 2.12.2009 22:13

A víte proč nikdo v TOP nic neprosazoval?

Všichni uznali - a toho si nadmíru cením - že na osobní ambice je času dost. Teď je potřeba pracovat jednotně a zbytečně se nehádat.

Jakub S. 2.12.2009 22:14

Re: A víte proč nikdo v TOP nic neprosazoval?

Ano!

Jenda 3.12.2009 0:15

Re: A víte proč nikdo v TOP nic neprosazoval?

Ano. A mozna jim to vydrzi az do voleb. Dele urcite ne.

Jakub S. 2.12.2009 22:00

Pro všechn\: snažně prosím, neužívejte jako lacinou nálepku, kdykoliv k dispozici,

- slovo  f a š i s m u s , resp fašista.Neužívejte to už jako pohodlné stříknutí po komkoliv, kdo se mi nelíbí! Nechejte to na Rusech a ruštině, tam to žel už jiné nebude. ALE: to jsou historicky a sociologicky přesné, pouze někdy a někde, použitelné pojmy. Dejte na dobře míněné upozornění odborníka. Dík za pochopení.

Dolly 2.12.2009 21:09

Tedy ty minarety

moc bych to nepodceňovala http://www.youtube.com/watch?v=StVw8MY9rVg 

Jakub S. 2.12.2009 21:57

Re: Tedy ty minarety

Véélmi úderné! Podívejte se všici a sledujte do konce, komentáře až potom!! Bezútěšné. A všici nevzdělaní poctiví pětipivní sousedi kolem mne na větším moravském městě mi dávají najevo, opatrně, že jsem poněkud příliš úzkostný inťoš, co slyší trávu růst: Tož vidíš neco také tady, tu okolo? No. Tož!! Zoufalá slepota. Pitomost tzv. lidu. Nevidí očividné. Důležité je třicet korun a pár piv a mha přede mnou mha za mnou... a  p o h o d a , súsede!! Člověk by vyl...

M. 2.12.2009 22:03

Re: Tedy ty minarety

Pitomost lidu je konstantní problém, s tím nic nenaděláte.

Opravdový průšvih je zrada "elit" - těch, které si lid platí, aby jej vedly, případně upozornily na hrozící nebezpečí. 

Jakub S. 2.12.2009 22:08

Re: Tedy ty minarety

Oboje. A my, nás pár procent lidiček, co mají chochmes a vzdělání a rozhled, aby viděli, co se na nás hrne, jsme mezi nimi. Zoufalé. Bezútěšné. A skoro nikdo to nechce slyšet.

Volali na člověka, co padal z mrakodrapu: Jak je? - Když padal kolem pátého patra, slyšeli, jak volá: Zatím dobrý!

Zatím dobré, ogaři, nebójte sa...

M. 2.12.2009 22:15

Re: Tedy ty minarety

Jakube, přibývá nás.

Fejsbůkový "Islám v české republice nechceme" roste tempem 1000 lidí denně. Většinou mladých lidí. Názory západoevropanů jsou takové, že po švýcarském referendu byla sranda sledovat, jak jeden velký denník za druhým (Timesy, Die Welt, La Pais...) rušily diskuse pro "nevhodnost". V Británii  "extrémista" Nick Griffin vyhrál televizní debatu s multikulturama, divácké hlasování, nějakých 80:20, a to ten pořad sledovalo rekordních 8Mil. diváků (proti normálním 2Mil. u jiných hostů). Geert Wilders má velkou šanci vyhrát holandské volby....

Přibývá nás, sice pomalu ale přece. Máme ale obrovskou zodpovědnost, jsme jedna z posledních relativně svobodných zemí na světě... a ani si toho neumíme vážit.

M. 2.12.2009 22:17

OPRAVA

... to tempo není 1000 denně, ale 1000/tři dny. Ale i do je dobrý, doufám.

Jakub S. 2.12.2009 23:23

Re: Tedy ty minarety

Oni se lidi probírají, a proberou - jenže to asi hned zkázonosně přeženou do absolutní negace všeho a každého, co s  t a m t ě m a  mají cokoliv společného. Nejhorší, kdyby ze strany\ nás  b í l ý c h  vybuchla někde jakákoliv násilná akce!  O n i - to je normální, běžné... ale kdybychom to byli my, ajvajvaj!!

Je to problém   m l č í c í  v ě t š i n y. Ano, věříme, že tam je - kultivovaná většina tolerantních, klidně a řádně žijících, pěkně oblékaných, rodinně žijících, děti dobře vychovávajících pracujících lidí. Jenže drží hubu a bude ji držet vždycky!

M. 2.12.2009 23:34

Re: Tedy ty minarety

No, já už nevěřím na (plně) kultivované a demokratické řešení.

Důvod? Zrada elit. Psal jsem to už po 11/9 (pod jiným nickem ještě), že pokud se elity  nevzpamatují, přimkne se lid k jakémukoli hnědému směru, který mu nabídne ochranu a rychlé řešení. Ale po posledním vývoji - v USA Hasan Malik, Riqa Bary, u nás aféra Wilders, v Evropě "odsouzení Švýcarska" - už prostě nevěřím, že je jiná cesta. Dokud se PC MC establišment nebude vlastních lidí bát víc než muslimů, není šance.

Nevítám tenhle vývoj, ale smiřuji se s ním.

guerrier 2.12.2009 22:09

Re: Tedy ty minarety

R^R^R^

Ale obávám se že ani v nejbližší době to lepší nebude.

Jakub S. 2.12.2009 22:14

Re: Tedy ty minarety

No to jste ale optimista...myslíte, že to jenom nebude lepší - ?

M, teď jsem četl - ano, ano, ano: Right or wrong - my country. Tohle kdyby se tak našemu národu do srdcí i hlav vraziti ráčilo, kamaráde - !!

www racek 2.12.2009 19:03

nechápu, proč každý

by nemohl vyznávat náboženství a přesvědčení dle vlastního rozumu ... tedy, diskuse zde mě připadá neuvěřitelně fašistická a xenofobní ...

fakt, nevíte kdy naposledy zaútočil islám na evropu? a víte kdy jsme my zaútočili naposledy na islám?

nevíte ? aha ...

Harpyje 2.12.2009 19:12

Re: nechápu, proč každý

"My" jsme "zaútočili" na "islám"? 8-o 

Josef Vrátil 2.12.2009 19:16

Re: nechápu, proč každý

Ale nééé... To snad nemyslíte vážně, že? Nebo nosíte ručník na hlavě? Nebo nějakou tu burku??? Radikální islamisté neprovedli teroristické útoky v Anglii? Ve Španělsku? Ve Francii zapaluje auta a dělá bordel kdo? Obden terorismem západním zemím a Americe vyhrožuje kdo? Teroristické útoky na dvojčata v New Yorku provedl kdo? Eskymáci??? Ale neřešme VÁLKU, řešme to normální! A to normální je to, že se lavinovitě šíří po Evropě, že si doslova vydupou kde co, protože moc dobře ví, jak na nás... Když někdo řekne, že tady nechce mešitu, nebo minaret, už je označkován nálepkou rasista, fašista, nebo xenofobní bestie... A znovu opakuji, zkuste se v Jordánsku, v Saudské Arábii, v Iránu a podobně veřejně hlásit ke křesťanství a nebo dokonce chtím postavit kostel, kapličku... Živý se domů nevrátíte... Vyhrožují "křesťané", neboli Evropané, Američané a podobně někomu vyhlazením v rámci své víry, svého nějakého boha? Já myslím, že ne! Co hlásají islamisté? Že nevěřící musí být vyhubeni, že nemají právo na život, že zabít nevěřícího se jaksi sluší a patří... Jsem ve Vašich očích xenofóbní, nebo fašista??? Já se Vás zeptám, byl jste v těch JEJICH končinách? Máte osobní zkušenosti z muslimských zemí??? Nebo jen tak hloupě "intelektuálně" žvaníte?

www racek 2.12.2009 22:49

Re: nechápu, proč každý

no, nějaký zkušenosti by byly ... :-D ale jestli vám něco říká jméno tarik azíz ... to byl křesťan a místopředseda vlády ...

ostatně, křes´tanské komunity a kostely jsou téměř všude v moslimském světě ... no, nejsem si jist zeměmi našich přátel, tedy saúdii a kuvajtem ... ale u nepřátel všude.

no a ty útoky ... nějak jsem nezaznamenal okupaci našich zemí irákem ... tedy ...

M. 2.12.2009 23:18

Re: nechápu, proč každý

Áno, křesťané na blízkém východě jsou... zatím žijí, spíš teda přežívají. A žijí tam jako dhimmi, což se někdy překládá jako "chráněný lid", ale spíš to jsou taková chráněná zvířátka, podlidé druhé kategorie. Ta diskriminace zpravidla není v zákonech, ale reálně existuje.

Vygooglujte si něco o situaci koptů v Egyptě, Asyřanů v Sýrii, nebo těžce dušených náboženských menšin v Iránu, Pákistánu...

Že byl Azíz místopředsedou vlády taky nepřekvapuje. Oni křesťané jsou - everything else being equal - vzdělanější a pracovitější než muslimové. Něco jako židé ve středověké Evropě. Plus, Saddám byl krajně neoblíbený diktátor a jako takový mohl očekávat že křesťané, jako v podstatě utlačovaná menšina, budou loajální a vděční za ochranu.

Podobnou situaci beletristicky popsal Feutwanger v knížce Žide Süss.

M. 2.12.2009 23:18

Re: nechápu, proč každý

Áno, křesťané na blízkém východě jsou... zatím žijí, spíš teda přežívají. A žijí tam jako dhimmi, což se někdy překládá jako "chráněný lid", ale spíš to jsou taková chráněná zvířátka, podlidé druhé kategorie. Ta diskriminace zpravidla není v zákonech, ale reálně existuje.

Vygooglujte si něco o situaci koptů v Egyptě, Asyřanů v Sýrii, nebo těžce dušených náboženských menšin v Iránu, Pákistánu...

Že byl Azíz místopředsedou vlády taky nepřekvapuje. Oni křesťané jsou - everything else being equal - vzdělanější a pracovitější než muslimové. Něco jako židé ve středověké Evropě. Plus, Saddám byl krajně neoblíbený diktátor a jako takový mohl očekávat že křesťané, jako v podstatě utlačovaná menšina, budou loajální a vděční za ochranu.

Podobnou situaci beletristicky popsal Feutwanger v knížce Žid Süss.

jo jo 2.12.2009 20:02

Re: nechápu, proč každý

racku vy si zřejmě pletete vyznávání s terorismem, že? evidentně jste dosti mdlého rozumu ...... chudáci vaše děti ;-€