2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 30.1.2006 21:39

Ovšemže ano, pane Doležale,

máte pravdu.
Neméně mne však těší, že ještě existuje zdroj pobavení F.Čech, ač ztrácí květnatost vyjádření, a že mu dokonce vyrůstají hodnotní následníci.
mik 30.1.2006 20:56

Pane Dolezal

taky zadna slava. Nejvic mi mluvi z duse Mandler, a to vcetne CzechTeku.
Jan Zachrata, Dán 30.1.2006 20:21

Pan politolog Pehe....

...mě pěkně pehe. Pehete mě i Vy, malí pehaví cenzoři. Poslal bych vás s chutí do pehele. Proč tolik sprostoty? Napsal jsem maličkou úvahu o tom, že se nám s Paroubkem vrací normalizace tak, ja jsme ji zažili. V tvůrčím rozmachu jsem konstatoval, že bych tu dobu nikomu nepřál, neb stála za pehno. To vše proto, že Pehe nevidí přes neviditelného psa na tramvaj. Pehavý pes co si zakrývá oči mi sdělil, že jsem použil nepřijatelné slovo. Co na tom, že to za pehno doopravdy stálo a že se do pehen s plnou Parou - bkou blížíme. Neviditelní hafíci: Pěhně si dál cenzurujte a ono se vám to pehno nevyhne.
Venkoan 30.1.2006 18:24

Pan Pehe předpokládá

že při vítěztví oranžovo rudé koalice,za svou loajalitu dostane flek v Právu,protože po tiskovém zákoně,který soudruzi dají do kupy jinou možnost mít asi nebude.
huhu 30.1.2006 18:39

Re: Pan Pehe předpokládá

máte vizi, že Právo se vrátí ke svému "světovému formátu ". Ten papír by ssavý, pamatuji se z vojny. Další možnost je, že by pehe dělal stafáž demokracii v nějakém novém svobodném slově, či obrozené iHeute.
Venkoan 30.1.2006 19:49

Re: Re: Pan Pehe předpokládá

asi tak nějak.Přesně v mezích demokratického socilistického centralismu.Potom pochopí co myslel Jirka Mandarinka tou disciplínou.
Tomáš X. 30.1.2006 17:03

Souhlas

Souhlas s p. Doležalem  jedním dechem.
huhu 30.1.2006 16:23

bohumildoležal a pehe nejsou hlupáci

akorát mají jiné sponzory (či stipendium). Ale musím přiznat, že B. Doležal vidí nebezpečí vlády levice a zde komentuje tak, že s ním souhlasím. Pehe se i s Havlem dostávají stále více otevřeně ke spojenectví s komunisty. Havel a Pehe mi připadají, že se chovají, podobně tak jak jako Kohn v tom starém židovském vtipu - "antisemitismus( (pro Havla - antikomunismus) je dobrá věc, když ho máme pod kontrolou".
mik 30.1.2006 21:04

Re: bohumil doležal a pehe nejsou hlupáci

Jedna z prvnich Havlovych cest ve funkci prezidenta vedla do Mexika. Po navratu v hovorech z Lan prohlasil, ze ted je jeste vic vlevo nez pred navstevou Mexika. Proste nenapravitelny levicak ale aspon to netajil.
A nikdy nebyl zvolen prezidentem CR diky hlasum komunistu - narozdil od te kreatury co ted sedi na hrade, blaboli jednu pitomost za druhou, hraje si na pravicaka a pritom je to jen vychcanej darebak, ktery, kdyby nas obsadili cinani, tak druhy den jde na na plastiku aby mu udelali podobne sikme oci a vede plamenne kecy na obhajobu cinskeho ekonomickeho modelu.
 
huhu 30.1.2006 22:03

Re: Re: bohumil doležal a pehe nejsou hlupáci

a jinak jste zdravý ?
Bubik 30.1.2006 22:38

Re: Re: bohumil doležal a pehe nejsou hlupáci

Vy jste miku nemocný člověk, už Vám to nějaký lékař řekl?
1/ president Havel byl v roce 1990 zvolen POUZE komunistickými hlasy, jiné v parlamentu nebyly.
2/ president Klaus byl zvolen v tajné volbě a kým byl zvolen víte pouze Vy a pak taky Jaroušek.
Konec Vašeho příspěvku je tak hloupý, že ani za komentování nestojí.
malstok 30.1.2006 23:38

Re: Re: bohumil doležal a pehe nejsou hlupáci

Bože můj, vy jste se asi teprve probudil. Havel nejen, že byl zvolen veřejně komunisty, ale dokonce přísahal na ústavu Československé socialistické republiky. Takže příště než plácnete blbost, tak se probuďte.
Bubik 30.1.2006 22:32

Re: bohumildoležal a pehe nejsou hlupáci

ono je to huhu možná tím, že Doležal tady levou komunistickou vládu zažil. Na rozdíl od Peheho, který o komunismu u nás slyšel.
jb 30.1.2006 16:02

Sakra

A tady žvaní další stipendista. Mandler a Doležal. No to je "výběr".
Sch.glosátor 30.1.2006 15:17

Jakápak demokracie ?

Demokracie je stejný nesmysl jako socialismus. Lid  nemůže vládnout, protože toho z principu není schopen.
kapitán 30.1.2006 16:02

Re: Jakápak demokracie ?

Vládne vláda,
a buď se dá nějak demokraticky korigovat nebo ne.
huhu 30.1.2006 16:26

Re: Jakápak demokracie ?

vy potřebujete, aby vám někdo vládnul ? demokracie je systém, kdy lidé koordinují zájmy a pravidla svého života tak, aby spolu mohli žít a každý se mohl na tvorbě těch zájmů a pravidel podílet. princip je, že život každého je stejně hodnotný a proto má každý 1 hlas.
pf 30.1.2006 16:32

a to je prave ta pitomost

protoze hlas nemakacenka, ktery si zije na socialce je roven hlasu odpovedneho managora a podnikatele, ktery mnohdy dava praci i desetitisicum lidi, kteri by jinam nemeli do ceho pichnout - a byli by na socialce.
Klientsky system, kdy je mozno si kupovat hlasy politiku a poslancu tuto anomalii castecne vyrovnava, ale jak ukazuje soucasna politicka situace, nestaci to!
Tomáš X. 30.1.2006 17:07

Re: a to je prave ta pitomost

Jediný teoreticky spravedlivý systém by bylo rozdělit jednotlivé body vládnutí a zákony na lidské a ekonomické. V oblastech lidských: 1 občan = 1 hlas, v oblastech ekonomických 1 stotisíc korun zaplacených na daních za poslední 4 roky = 1 hlas.
Netvrdím, že to jde, ale bylo by to správně.
pf 30.1.2006 17:12

ano to je rozumne vychodisko

takovy nemajetny nymand Krejcir a nebo Mrazek, co vubec nemaji zadny majetek, by meli stejnou stejnou vahu hlasu  jako uklizecka v supermarketu!
Za starych casu mela zamozna rodova slechta vetsi vliv na veci verejne nez chudy plebs. Ale bohuzel kapitalismus a vznik burzoazie nam to vsechno zkazil - revoluce, sekani hlav kralum, vseobecne volebni pravo.
Karel 30.1.2006 14:33

Bohuzel

Smutne je, ze nejde  o nic. Uz i Aston rika, ze vysledkem voleb se nic nezmeni. Skoda vysumeni ceske domokracie... Preji obema panum uspokojeni z bourlive debaty.
vlali 30.1.2006 13:02

Slabé

No čekal jsem od hradního pisálka něco lepšího než polemiku s PEHE. Strašit dnes (po x-té)komunisty se jeví jako základní průser pravice. Ono když dojdou argumenty (byli-li jaké) tak se hledají hesla. Nemá-li ODS, a její komunistické vedení, co nabídnout (kromě okrádání a korupce) ať de. Právě z regionů povstanou noví bojovníci (reminiscence čistě náhodná). Např. v Liberci už po posledních prohraných volbách volali po obměně a výsledek. Komunista stínový ministr a hlavní tvůrce ekonomického programu. To si vážně myslíte, že se někdo lekne když komunista volá pozor komunisti.
raptor 30.1.2006 13:15

Charakteristikou B.Doležala jste projevil absolutní neznalost politického prostředí, pane. :-)

Vlasta)on) 30.1.2006 13:54

Re: Charakteristikou B.Doležala jste projevil absolutní neznalost politického prostředí, pane. :-)

Pane?
Vlali 30.1.2006 14:21

Re: Re: Charakteristikou B.Doležala jste projevil absolutní neznalost politického prostředí, pane. :-)

A za co by jste mne považoval za soudruha,soukmenovce,bratra nebo jinak šťoura (vadí mu v jedinné pravé straně komunista ve vedení) stoik (nevadí mu co vadí nám) slepec (přestože mu jasně říkáme co má vidět nevidí) prognostik (to snad ani néé).
Vlali 30.1.2006 14:25

Re: Charakteristikou B.Doležala jste projevil absolutní neznalost politického prostředí, pane. :-)

Omlouvám se spíš je můj dojem vzniku toho, že pan Doležal má rád býv. prezidenta asi jako PEHE Klause. Z toho jsem si odvodil ostatní. Nejsem pravidelným čtenářem páně Doležalovým a tak mi zřejmě něco ušlo (co jsem četl to bylo proKlausovské).
Bubik 30.1.2006 22:29

Re: Re: Charakteristikou B.Doležala jste projevil absolutní neznalost politického prostředí, pane. :-)

víc Vám toho ušlo. Když nevíte o čem mluvíte mlčte. Je to do diskuze často přínosnější.
Kon 30.1.2006 12:47

Jde o hodně

Výborně pane Doležal! Vystihl jste situaci, jde o hodně. Hrozí nám putinizace. Konečně, i Adolf Hitler se dostal k moci ve svobodných volbách, když slíbil, že odstraní nezaměstnanost a zavede pořádek. A voliči nepochopili. Podobně tomu, výsledky voleb v Latinské Americe nebo nejnověji v Palestině ukazují, že cesta od demokracie a diktatuře je velmi snadná a proveditelná demokratickou cestou. Až se začínám divit, že třeba v Británii, USA a několika málo dalších zemí je demokracie stabilní už po mnoho století. Že by některé populace inklinovaly k demokracii a ostatní k autoritárním vládám?
kapitán 30.1.2006 13:00

Re: některé POPULACE

Je to tak, ROVNOSTÁŘSKÝ národ bývalých služek a chalupníků, který si zlikvidoval šlechtu, sedláky..... s násobnou emigrací inteligence.
Chce rovnostářskou JISTOTU
Sch. glosátor 30.1.2006 19:29

i Adolf Hitler ???

Moc bych byl zvědavý, jak by s desetimilionovým Německem a českou disciplínou dobýval svět.