29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
GSDr Pasáček koz ve Vermontu 10.10.2008 1:30

Re: Pozor na Putina

Pane 68, děkuji Vám za tento výkřik. Jestliže byl k mému textu, nemohu posoudit, neumím portugalsky. Dokonce i moje nejchytřejší kozy jsou popleteny.

Zdraví P. K.

68 10.10.2008 1:21

Re: Pozor na Putina

Čéče, gotta love your approach. Love it!

Slava 10.10.2008 1:09

Re: Je třeba říci

A to jako proč? Mně se jevíte jako hloupý a nezodpoědný vy.

Cowboy 10.10.2008 1:04

Re: S Putinom treba zatocit (razne)

Mozno by Mr. Bush prehovoril Volodu, aby investoval v General Motors, pripadne vo Ford. Za pokus to stoji, napokon su kamosi. Aj ked ked po tejto "investicii" asi nie dlho.;-)

Jarda 10.10.2008 0:59

Re: Výběr by neměl být těžký?

Ano spravne jste to pripomel je treba pamatovat i na leta po roku 1938. Sovetske uznani Slovenskeho Statu a uzavreni cs vyslanectvi v Moskve cimz SSSR uznalo Nemecku pravo na protektorat Bohmen und Mahren. Dale sovetsko-nemecke spojenectvi a jejich spolecne napadeni Polska cimz Nemecko a Rusko zahajily druhou svetovou valku. Rozpinave agresivni tazeni Ruska, ruske napaden Finska, Litvy, Lotysska, Estonska, Rumunska. Kazdemu z napadenych Rusko uloupilo kus uzemi a  z ukradeneho dodnes nic nevratilo. Po valce Rusko napadlo Madarsko pak nas pozdeji Afganistan. Ano mate pravdu na ruskou zlodejnu nesmime zapomenout kdyz se rozhodujem mezi Zapadem a Ruskem.

Wasserman 10.10.2008 0:56

Re: RUSKO SI KUPUJE ISLAND!!

Blb?

GSDr Pasáček koz ve Vermontu 10.10.2008 0:42

Pozor na Putina

Ruský diktátor Putin ve funkci předsedy ruské vlády je extrémně nebezpečný. To jasně poznalo všech 56 poslanců Komunistické strany Ruska, kteří ho odmítli volit. Putin ohrožuje celý civilizovaný svět : Neposkakuje podle americké píšt´alky. Uvádí v zuřivost demokratické politiky. Řinčí zbraněmi a vyhrožuje, že Rusko odrazí jakoukoli agresi. Zatrhnul rabování ruského nerostného bohatství. Předstírá, že chce žít v míru se všemi státy a obchodovat s nimi. Drze obchoduje s Iránem, úhlavním americkým nepřítelem, dodává mu zbraně a palivo do atomové elektrárny. Stojí na straně Srbska a neuznává ozbrojenou loupež Kosova provedenou demokratickými státy NATO ve prospěch albánských teroristů.

A povšimli jste si jeho tvrdých ocelových očí?  Jde z nich strach. Viděli jste jeho strašné vlčí zuby? Má je nabroušeny na Českou republiku. A po jejím schramstnutí si dá Karkulku jako zákusek. Ani dvě americké základny tomu nezabrání!

A k dovršení všech jeho drzostí se nechal zvolit osobností roku 2007 jakýmsi obskurním americkým časopisem Time. Jistě je podplatil vodkou.

V zájmu svobody a demokracie bude nezbytně nutné s Putinem rázně zatočit. Návrhy, jak to nejlépe udělat posílejte Mr. Bushovi do Bílého domu. Bude vám vděčný, on sám to neví.

Gaston 10.10.2008 0:37

Je třeba říci

že Zaorálek je nezodpovědnej a hloupej člověk, nebo obyčejnej lump. Ani jedna varianta u takto vysoko postaveného politika nemůže těšit (kromě Ruska) nikoho.Rv

I.Laengsfeld 10.10.2008 0:33

Výběr by neměl být těžký?

Autorovo tvrzeni "Jsme sevřeni mezi Západem a Ruskem a můžeme si vybrat. Výběr by po zkušenostech z let 1945-89 neměl být těžký" bych si dovolil parafrazovat slovy

"Jsme sevřeni mezi Západem a Ruskem a můžeme si vybrat. Výběr, po zkušenostech z let 1938-2008 je zatracene těžký...."

Vodník 10.10.2008 0:20

RUSKO SI KUPUJE ISLAND!!

Nebudeš-li bdělý, voliči, koupí si i TEBE!!!!!

Vol ODS, záruku prosperity, bezpečnosti a svobody z hvězd a pruhů.R^VV