29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. J. 10.10.2008 11:39

Re: Nemate nekdo cas

Teda co dnes lidi nepovažují za čtivou satiru. Ty musíš být "odkojen " příručkami pro agitátory ", které vydával s. Bilak. Panebože Ty "satiriku", dělej s tím něco, vždyť se to dá léčit.

ceskej Honza 10.10.2008 11:37

Re: Geniální objev českýho Honzy

to nikoliv, jenom bych byl zvedav na reakce, kdyby v takové soutezi napr. v Nemecku byl zvolen na 1. místo  Adolf Hitler.

Pan Dolezal by patrne musel zazádat o ochranku a Nemectí turisté by byli uz na hranici lyncováni.

guerrier 10.10.2008 11:34

Re: K tomu radaru

Tak takhle jsem se už dlouho nezachechtal soudruhu Zimo. Ještě nějakou konspirační teorii prosím. I když jako obrázek o vašem duševním stavu i toto vypovídá celkem vyčerpávajícím způsobem.

Bohata 10.10.2008 11:11

Dámy a pánové

Jsem ročník 1939 a sRusy jsem si zažil své.Tedy s jejich podřízenými službami.

 Berte prosím  na vědomí,žesi musíme vybrat mezi dvěma světy .Teď jsme (částečně) v EUROAMERICKÉM  prostoru,hranice je někde na Moravě(Slovensko je jasné) a pokud se v něm chceme udržet tak je zapotřebí americká vojenská přítomnost ze které jediné mají rusové strach protože jim Američané hlídají záda proti Číně.

    Zas/raní důchodci mého ročníku chtějí volit Paroubka (agenta KGB)  a hlavního ideologa Zaorálka.

Národní majetek tady rozkradli komunisté (komárek ,Kellner a pod)za podpory Václava Klause a díky hlouposti Havla (syna kolaboranta s Němci).V ODS jsou taky grázli ale chtějí radar a proto je volte!!!

vita 10.10.2008 11:10

Re: Zkušenosti

"Moldávie a Besarábie"? Že vy jste se zase nekoukl na mapu, člověče...

A čistě pro zajímavost - jakpak dlouho byla Besarábie součátí Rumunska, jak k ní Rumunsko přišlo a komu že ji okupovalo?

R. J. 10.10.2008 11:07

Re: Pozor na Putina

I Ty "starej" kurzisto, že jsi byl na "antiradarovým" kurzu?Kdo tam přednášel? Zcela jistě nějaký soudruh zocelený třídním bojem,vid že mám pravdu?Nebo to školení máš doma? Či snad "samostudium"? Ale kámo, mám pro tebe blbou zprávu, Putin nemá co za snahu "antiradarům" rozdat, sudety jsou rozkradený a zplundrovaný, my, co nám to znárodnili v 48 toho tolik nemáme, krize ukousla i něco peněz, takže to s odměnou pro Tebe vidím bledě.Ale jestli jsi "zapálený" antiradarista" a odměnou Ti je "dobro" vlasti, pak je to jiná "písnička", skoro jako Internacionála. Víš o tom , že byla také "Zelená Internacionála" ?Když jsme již u té politiky.Pozdravuj svého "guru" pasáčka koz, vyřiď mu, že na jeho kozí pohled tu již netrpělivě čekáme. Ty i já.

vita 10.10.2008 11:06

Re: V soutezi o nejoblíbenejsího Rusa

Oba Stalinovi rodiče měli gruzínská jména i příjmení - Bessarion Džugašvili i Ketevan Geladze museli/y být Gruzíni jak polena.

Výsledky ukazují, jak takové soutěže probíhají - kdo je zrovna hodně v televizi, pro toho se hlasuje. Teď "rehabilitovali" Nikolaje, tak vyskočil. Předtím byloa spousta pořadů o Stalinovi, tak zase ten...

víte to ? 10.10.2008 11:02

Ruská federace není SSSR

M. Zima 10.10.2008 10:55

K tomu radaru

byste se měl trochu víc informovat a neměl byste považovat ty agitky, které tu do omrzení, bez jakéhokoli přemýšlení nechá omílat pan Neff, za směrodatné. Nabízím Vám např.:

http://pokus.bigbloger.lidovky.cz/c/52711/Radarove-variace-aneb-Radar-na-ne-ale-na-koho.html#t2

je to článek, který neprošel cenzurou na NP. Když si to přečtete, můžeme se bavit např. o tom, jak budou při brdském stanovišti rozlišovány israelské a iránské rakety, protože, jak známo Israel je vyjímka, střílí tajné špionážní družice proti rotaci Země. 

A k těm náletům a výsadkům, které byly předem vyzrazeny a ti lidé zahynuli si přečtěte např. něco o LeMay, ale k tomu Maďarsku, když byli povstalci obklíčeni, měli poslední spojení dálnopisem, když pochopili, že slíbená pomoc nepřijde, rozloučili se slovy: "jsme pod těžkou palbou, sbohem, nechť je Bůh naší duši milostiv", útočili ve Wien maďarští utečenci na americké vyslanectví a žádali, ať něco udělají, resident CIA urgoval na centrálu pokyny, dostal konečně nařízení aby "pro legiony sovětských vojáků, kteří odhodili zbraně a blíží se k rakouským hranicím zřídil záchytné tábory". De Silva, tak se jmenoval, po takovém rozkaze propadl alkoholu. To byl jenom malý výlet do boje za naší svobodu ve Studené válce.

Bohata 10.10.2008 10:55

re

guerrier 10.10.2008 10:51

Re: Milý soudruhu Zimo

R^R^R^R^ On se pacient soudruh Zima dnes špatně vyspal. Omluvte ho prosím.

F. Čech 10.10.2008 10:39

Re: Zkušenosti

Zkušeností žel Bohu má z těchto let náš národ dost a dost. Např. s  přepadením Finska Rusy, ruskou agresí a následnou okupací Litvy, Lotyšska, Estonska, Moldávie a Besarábie a zabráním Československa Němci za souhlasu proradných Francouzů. Dále  tady máme smlouvu Molotov - Ribentrop s následným přepadením Polska Němci a Rusy a vymazáním tohoto státu s mapy. Dále víme o masakru 25 000 zajatých polských důstojníků v lesích u Katyně. No a někteří si také pamatujeme na podstatně aktuálnější rok 1968 a na způsob jak se Rusko chová ke svým "spojencům"?

pahejl 10.10.2008 10:35

Re: Nemate nekdo cas

naopak, je to prijemna a ctiva satira na vykriky dementu jako jsi ty ;-D

F. Čech 10.10.2008 10:28

Milý soudruhu Zimo

Takovou verbální zhněteninu jakou se tady prezentujete jsem už dluuho nečetl. V čem je např. vážený soudruhu radar "slabomyslný"? Nepřisuzujte prosím užitečné součásti obranného zařízení - radaru své osobní vlastnosti!  Dále mně řekněte jakou smlouvou se "USA a Západ zavázaly že neposunou NATO k ruským hranicím"? Žádná taková smlouva neexistuje a že státy sousedící z Ruskem touží po nějaké záruce, že znovu neupadnou do ruského chomoutu není vinou NATO, ale nově probuzené ruské nenažranosti.. Do které země na světě, vy bolševický troubo umístily USA  své jaderné zbraně. A co to blábolíte o nějakých náletech na Kreml a jaykýchsi výsadcích? To už je zcela mimo realitu. Co na Kreml nalétavá a kdo tam co vysazoval? Víme, že je podzim, tak asi nějaké listí, ale to je přece normální. A co s tím vším má společného nějaký národ Hmong, US veteráni, maďarští povstalci a CIA? Myslím, že byste měl přestat psát komentáře na ústavním internetu a měl byste se vrátit na pokoj! 

nup 10.10.2008 10:16

Re: Pozor na Putina

Díky za názorné potvrzení mého příspěvku. Mimochodem, prospěl by ti kurz sebeovládání ;-)

Kanuk 10.10.2008 10:14

Re: A jak budeš Rusovi čelit TY, voliči??

Bílý myšky?

Jára Cimrman 10.10.2008 10:13

Geniální objev českýho Honzy

Politiku je třeba tvořit na základě prý faktických výsledků  jakési soutěže.

nup 10.10.2008 10:13

Re: V ČSSD začal předvolební boj," kandidát" Kočka junior vyřazen z kandidátky!

Šlouf bude přece psát předmluvu k  "Rok šestý"

Kanuk 10.10.2008 10:10

Re: Pruhy a hvězdy

;-O(Y)

R. J. 10.10.2008 10:08

Re: V ČSSD začal předvolební boj," kandidát" Kočka junior vyřazen z kandidátky!

Zdravím Tě "Hrade", teď z jiného "soudku", Jan Galandauer "Pomník Mistra Jana Husa" ,Český symbol ze žuly a bronzu, dobré čtení.

Poklop 10.10.2008 10:08

Re: Výběr by neměl být těžký?

To máte částečně pravdu.

M. Zima 10.10.2008 10:03

Pane Doležal, jistě,

ti Rusové jsou špatní, ale ať to s panem Neffem rozmatláváte jak chcete, zústane pravdou a skutečností, že ten slabomyslný radar představuje porušení smluv ze strany USA a Západu. Ti se zavázali, že neposunou NATO k ruským hranicím, že do bývalých ruských satelitů neumístí žádné jaderné zbraně a že tam nevstoupí cizí vojáci. Ale stejně jako po WW2 (nálety na Kreml, výsadky, atd. dělá tato administrativa hazardní kovbojské kousky, kterými zcela zbytečně přivolává rizika, která opět zaplatí jiní. (Vzpomeňte např. národu Hmong,  staří US veteráni brečeli, když viděli, co jim způsobili, nebo obklíčené maďarské povstalce, jejich prosby a chaos a diletantství u CIA).

Kylchap 10.10.2008 9:53

Re: V soutezi o nejoblíbenejsího Rusa

Car Nikolaj II byl  Němec, ne Rus. Lenin byl míšenec rusko-tatarsko-židovsko-německo-francouzský. Stalin byl po matce Gruzín a po otci Polák (Przewalski).

Hrad 10.10.2008 9:42

Re: Je třeba říci

:-);-P;-D:-(;-(!!

Hrad 10.10.2008 9:40

Re: A jak budeš Rusovi čelit TY, voliči??

Ale musíš. A s ještě horšími. Třeba s jirkou.s, jmého Sál.

R. J. 10.10.2008 9:30

Re: V ČSSD začal předvolební boj," kandidát" Kočka junior vyřazen z kandidátky!

Není nad "vážnou a ohnivou" diskuzi nad "dílem" Roka, nepsal mu tam předmluvu Šlouf nebo Falmr? Že se tak soudruzi "revolučně rozohnili" ?

R. J. 10.10.2008 9:24

Re: Pozor na Putina

Co chceš Ty pako argumentovat ? To Ti nestačil koncentrák jménem "socialistická soustava" se zostřeným režimem v Jáchymově či Minkovicích? To jseš buď komouš, nebo bachař, nebo někdo z rodiny? Každopádně ale zřejmě "nepoučitelný "sovětorusofil. Zelenej k tomu.

Hrad 10.10.2008 9:21

Re: V ČSSD začal předvolební boj," kandidát" Kočka junior vyřazen z kandidátky!

Jen aby za nějaký měsíc(volby to již neovlivní) peníze na stlačení kohoutku nepocházely z tajných kont na jméno nějakého Pepy z Honkongu.

GMU 10.10.2008 9:12

Re: Zkušenosti

"Gott mit uns."

Malý Aston 10.10.2008 9:12

Re: V ČSSD začal předvolební boj," kandidát" Kočka junior vyřazen z kandidátky!

Já se domnívám,že to nemá s volbou nic společného.Prostě dva čtenáři se podívali do darované knihy s vlastnoručním podpisem Jirky a tak se nasrali,že jeden druhého picnuli.Jeden se trefil a druhý se netrefil. Takže do toho neplantejte politiku,normální čtenářská rozepře.:-D