28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Střední Evropa - profízlováno, propráskáno

Dne 14. června vyšel v polském týdeníku Wprost přepis odposlechnutého rozhovoru mezi ministrem vnitra Sienkiewiczem a prezidentem Polské národní banky Belkou. Wprost je časopis liberálně konzervativní orientace a je proslulý provokativními obálkami.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 2.7.2014 6:24

Autor ve službách grázlů rozkrádajících stát

Autore přečetl jste si po sobě tuto větu?!

"Vypadá to, že žijeme v jakési hysterické simulaci bezbřehé svobody: pod tlakem fanatických hlupáků, kteří se vydávají za mravní absolutisty, vzniká svět, v němž se nedá žít, svět, jenž na můj vkus až příliš připomíná to, z čeho jsme se před pětadvaceti lety špinaví, potrhaní a potlučení vybabrali".

Oni ti podle vás fanatičtí hlupáci jen reagují na bezohledné grázly, kteří si říkají demokratičtí politici a kteří ve snaze nacpat si kapsy na státním, krajském a komunálním jsou schopni jakéhokoliv svinstva - viz Klausova amnestie.

Důsledkem jejich chorobného mamonu, je nejen rozvrat ekonomický, ale i morálně lidský, kdy díky evidentní zkorumpovanosti už i policie a soudů většina občanstva ztrácí víru v demokratické hodnoty a za pošťuchování komunisty a další totalitní svoločí volá po vládě silné ruky.

Tohle ničí polistopadovou demokratickou morálku a kulturu, ne dnes už běžně dostupná špičková odposlechová technika a lidé, kteří se proti už systémovému rozkrádání veřejných zdrojů nenažranými politiky - hlavně ODS a ČSSD, bouří. Svým textem jste se do služeb těch, kteří rozkrádají stát a tím ničí demokracii dal i vy!

E. Vašátko 2.7.2014 6:07

Nevím, možná jsem už trochu paranoidní,

ale mám takový pocit, že tohle "profízlování" je nejenom u nás, ale jaksi celoevropsky organizované a za špagáty tahá někdo jiný. Ono stále ještě platí staré cui prodest. A není tak obtížné zjistit, komu to prospívá. Ostatně i autor Wikileaks tam ochotně dostal azyl. Asi věděl proč.

P. Lenc 2.7.2014 7:41

Re: Nevím, možná jsem už trochu paranoidní,

Jo, ale říkejte to různým Malečkům.

J. Boleslav 2.7.2014 7:46

Re: Nevím, možná jsem už trochu paranoidní,

Taky to tak vidím.

V. Novak 2.7.2014 11:57

A je jasno - za nitky tahá Ekvádor!

Ekvádor je ten Tajemný Vládce Světa!

V. Plocek 2.7.2014 1:14

Střední Evropa - profízlováno, propráskáno

Ve špiclování a donášení máme v Čechách dlouhou tradici. Dnes je navíc zdokonalována tvrdě tolerovanými pracovníky medií zejména bulvárního charakteru, které již kašlou na jakékoliv zábrany, aby získali "kořist". A proto se člověk nediví, co existuje v politice. Dobře umístěný úder dokáže u nás zlikvidovat kohokoliv. A hlavní roli hrají informace, pochopitelně z větší části získané fízlováním a udáváním.