18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Sedláček 30.3.2010 15:07

Projev

Klement.Paroubek

J. Matlas 30.3.2010 16:52

Re: Projev

Chytře jste to vymyslel, určité podobnosti či syboliky by tu byly i to foto jste dovedně smontoval, přesto jste u mě, s přihlédnutím k dnešnímu stavu věcí, člověk velmi omezený a nemorální. Domnívám se, že vás osud jednou pořádně nakope do zadku, pokud se tak již nestalo. Karmické procesy jsou neoblomné.

R. Sedláček 30.3.2010 17:36

Re: Projev

Nic jsem nevymyslel, projev je skutečný. a u karmy mne zajímá, jestli z ní neuchází plyn. Čest.

J. Láníček 30.3.2010 17:58

Sedláčku, Sedláčku ...

... to je samý odkaz - a z vlastní hlavy pořád kloudného nic ! Kde ale nic není, ani čert nebere !! No a pokud by se snad opravdu vážně mělo o nějakém spiknutí v naší politice za poslední roky mluvit, tak se domnívám, že tady by ocenění TýTý získala jednoznačně  ta fraška s vyděšeným Kubicem těsně před posledními volbami. To mělo lepší scénář i režii.  Langer by dostal hlavní cenu za režii, Kubice za scénář  a zároveň za výkon ve vedlejší roli, bezpečnostní expert ODS Vidím by dostal zvláštní ocenění za neocenitelný přínos českému dramatickému umění. Akorát za kostýmy a hudbu by možná nebrali hlavní ceny !

R. Sedláček 30.3.2010 18:49

Re: Sedláčku, Sedláčku ...

Ano, vaše hodnocení je správné. Z vlastní hlavy kloudného nic. Jen podotýkám Inženýre, že stránky, na které směřují mé odkazy jsou stránky R.Sedláčka a úplně všechny články na nich jsem psal osobně. Jen nechci přepisovat články, jako pan Kodet a tak na ně odkazuju. Zklamal jsem vás moc?

R. Sedláček 30.3.2010 18:58

Re: Sedláčku, Sedláčku ...

P.S. pro Láníčka Ing. něco ke Kubicemu:Velký

bratr tě vidí a slyší.

Kubice v čase

Mimochodem, téměř shodný příspěvek o tom jak myšlení bolí a kdenic není..... mi už napsal Pixa před pár týdny na LN. Kolega z vaší party:Kobka.11

J. Láníček 30.3.2010 19:21

A už mi konečně pane autore vysvětlíte

v reálném čase, co se toho vyděšence Kubiceho týče, proč se tehdy v rámci vyváženosti a objektivity (když se jednalo o tak závažnou věc, že nesnesla odkladu) nezmínily ty stati o Íčkovi a Téčkovi - Kubice v čase nebo v Nečase a ať bratr slyší nebo neslyší ?!

R. Sedláček 30.3.2010 20:50

Re: A už mi konečně pane autore vysvětlíte

No to nevím, vy ano? Ale zřejmě to bude tím, že Téčko a Íčko se vyskytují ve spisu Krakatice, nikoliv v Kubiceho zprávě. To zase najdete zde:

Co.je."krakatice"?

K. Pořická 30.3.2010 10:25

Pokud by osoba,jež vypustila do světa zveřejněné bláboly,

neměla nás,občany, ve své hlavě takto zatříděné,tj.na Židy a nežidy,gaye a negaye,plešaté a máničky,khaki a vepřo-knedlo mozky ap., nevyřkla by je ani v opilosti.  Nechtíc odkryl,co si o nás,občanském plebsu,myslí. Takže ať jde zpátky velet armádě,pokud vůbec úspěšně projde psychotesty.

J. Stejskal 30.3.2010 9:32

No,

"...kdy ho znám osobně, tedy od roku 1995 ! Dzp.", to vám nezávidím.

K. Janyška 30.3.2010 8:18

Kajan

Mirek Topolánek to nemá v hlavě v pořádku a musí z čela ODS ! Každý, kdo mně zná, ví, že tohle požaduji hned po volbách 2006, kdy jsem si jen potvrdil, že je sám sobě nebepezpečný opravdu, přesně tak, jak jsem předpokládal od doby, kdy ho znám osobně, tedy od roku 1995 ! Dzp.

H. Míčková 30.3.2010 11:02

Re: Kajan

co znamená Dzp  ?

J. Kombercová 30.3.2010 16:03

Re: Kajan

Kajan říkal, že "děkuji za pozornost", ale kdo ví? :)

R. Sladka 30.3.2010 8:07

Domnívám se spolu s autorem,

že opravdu nejde o spiknutí. Ne proto, že jde o příliš vznešené pojmenování toho, co se událo, nýbrž proto, že by Topolánek musel zorganizovat spinutí sám proti sobě.

Za svou kariéru tento pán naplácal takových bezduchých hloupostí, že prostě těmito několika větami přetekl pohár trpělivosti spolustraníků, voličů ODS i ostatních občanů.

Nedivím se. Spolustraníci mají sami dost co dělat se sebou a proč by měli ještě permanentně čelit útokům kvůli tomu, že Topolánek neumí mlčet tehdy, kdy je to třeba. Voličům zase může vadit, že předseda strany, kterou volí, nemá vychování, je polovzdělaný, ale bez zábran se vyjadřuje k čemukoli.

Na tomto je mimochodem velmi dobře vidět rozdíl mezi Klausem a Topolánkem: Klaus je vzdělaný, a své kontroverzní názory má vždy konkrétně podloženy. Nemusíme s ním tedy souhlasit, ale víme, proč si to nebo ono myslí. Topolánek naproti tomu plácá co mu slina na jazyk přinese - stejně jako v hospodě třetí až čtvrté cenové skupiny po pěti pivech - takže jeho názory, byť zdaleka ne kontroverzní, nýbrž zhusta většinové, vyzní jako prostoduchost.

Jsem toho názoru (soudě podle sebe a mých nejbližsích přáítel), že kdyby Topolánek odstoupil z postu předsedy ODS na podzimním kongresu, měla by ODS ve volbách mnohem větší šanci. Je to stejné jako s Čunkem: kdyby odešel z vlády včas - bez ohledu na svou vinu nebo nevinu - KDU-ČSL je na tom určitě dnes s přízní voličů podstatně lépe. Umět včas odejít je skutečně umění, nikoli opovrženíhodná fráze.

K. Kužel 30.3.2010 7:47

Není mi jasné

proč by TOPce měla vadit ztráta ODS jako koaličního spojence. To P ve zkratce vidím jako "Pragmatismus", který jim dovolí jít do koalice třeba se socany. Náš člověk jistě rád uvěří, že budou velice užiteční jako brzda, která zabrání bankrotu, že to od nich byla vlastně oběť přinesená na oltář nádoda. A socani je třeba nechají udělat nějakou splichtěnou reformičku, aby to nebylo na nich.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

R. Sedláček 30.3.2010 6:35

Já si to můžu dovolit

Když může bát paranoidní Paroubek :I.já.budu.paranoidní

J. Stejskal 30.3.2010 3:26

Já bych tak netlačil na teorii spiknutí.

I kdyby tomu tak bylo, tak je pan Topolánek kořen, že tam vůbec lezl a naběhl si na vidle. A těch excesů bylo už tolik, že to prostě přeteklo. Držel bych se toho, že je osel a zavinil si to sám. Nedovedu odhadnout, jak to poškodí ODS při volbách. Možná že ne. Ale tím jak se pan předseda choval již delší dobu, lezl i voličům ODS krkem. Třeba mně.

T. Šmilauer 30.3.2010 9:41

Re: Já bych tak netlačil na teorii spiknutí.

Na ty vidle naběhl , protože jeho chování je vystupováním burana,křupana, vidláka. Kdyby tomu nebylo před deseti dny, stalo by se to jistě v nedaleké budoucnosti.Takto má ODS ještě možnost svou reputaci poněkud zachránit. I když s Bémem a Jančíkem na pražské kandidátce asi díru do světa neudělá.

Předseda ODS rád poučuje o věcech, kterým nerozumí. Například, když mluví o "křesťanské církvi" provádějící vymývání mozků, nebo tvrdí, že prvotní křesťané se obešli bez církve, přestože je známo, že Ježíš ustanovil Petra svým pokračovatelem (Tu es Petrus et  et super hanc petram aedificabo ecclesiam meam-socha sv.Petra na II.nádvoří Pražského Hradu).

P. Brodský 30.3.2010 0:38

Velmi dobré

Velmi dobrý komentář. Jako obvykle.