15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Brodský 31.3.2010 10:36

Re: Dotaz

Poplatky u lékaře jsou spíše politickou sebevraždou než reformou. Mimochodem někteří soiukromí lékaři poplatky vybirají, jiní nevybírají, a to při zcela oficielních úkonech včetně předpisování léků.  Z toho je dost zřejmé, že poplatky v tomto případě nejdou do státního či pojišťovnického rozpočtu. Mimochodem víte, komu vybrané poplatky odevzdávají lekárníci?

Přívrženci poplatků si libují, že prý v jejich důsledku jsou lékaři méně zatěžováni babičkami, kteří si z návštěv u pana doktora dělají duchovní útěchu. Podle těchto reformátorů doktor není od toho, aby s pacientem hovořil, ale od toho, aby jej co nejrychleji vykopl ven s předpisem. Ve volbách to babičky takovýmto reformátorům spočítají.

R. Sedláček 31.3.2010 10:36

Re: Dotaz

Tak jste si měla poslechnout včerejší brífink Paroubka a Ratha ke zdravotnictví. To bylo samé:" ODS udělala...-, ODS Zavedla...., ODS zatížila, ODS prosadola...., Julínek s Cikrtem zavedli....

A stačilo jim to na deset minut. Takže fakt nešlo jen o třicetikoruňačky. Divím se, že ten seriál nesledujete. Dávají to každý den na ČT24. Předevčírem měli brífink k situaci v ODS, včera ke zdravotnictví, dneska ještě ndvím, ale určitě bude minimálně krátká tiskovka.Brifink.a.brifink

H. Míčková 31.3.2010 10:27

Re: Dodat lze jenom to, že ve Zlínském kraji, kde je volebním lídrem čistý člověk P. Nečas,

po odprásknutí Topolánka ,byli voliči mírně řečeno v šoku.Takovému průzkumu bych se vůbec nepřikláněla,dnes by byl docela jiný výsledek.Na to dám krk.

H. Míčková 31.3.2010 10:22

Re: Dotaz

reforma zdravotnictví nemohla být dotažena dokonce ,díky Paroubkovi a pádu vlády

S. Luňák 31.3.2010 9:59

Re: Dotaz

A co jsou poplatky u lékaře?

R. Sladka 31.3.2010 9:55

Dotaz

Ráda bych věděla, jakou že reformou prošlo zdravotnictví, nota bene, která se osvědčila? Poplatky u lékaře nejsou reforma, ostatní zůstalo, pokud jsem informována, při starém.

L. Šarina 31.3.2010 9:23

politik

Bohužel stalo se co se stalo,ale každý člověk který jde do politiky jako zaměstnání ,si musí uvědomit že už i při spaní už není soukromá osoba a podle toho se chovat.

S. Vaněček Šauerová 31.3.2010 2:07

Dodat lze jenom to, že ve Zlínském kraji, kde je volebním lídrem čistý člověk P. Nečas,

jehož ovšem vynesli do funkce právě bossové těch nejproblematičtějších krajů (pěkná vizitka !), je zatímní preferenční výsledek : ČSSD 24,5 pct., ODS 18 pct. (průzkum agentur SC&C byl proveden ve dnech 25. a 26.3.2010, tedy již po "odprásknutí" Topolánka). Nečase navíc vítají šéfové polostátních podniků s tím, že "neutne rozjeté kšefty" ... :-)