29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Míčková 31.3.2010 10:22

Re: Dotaz

reforma zdravotnictví nemohla být dotažena dokonce ,díky Paroubkovi a pádu vlády

R. Sedláček 31.3.2010 10:36

Re: Dotaz

Tak jste si měla poslechnout včerejší brífink Paroubka a Ratha ke zdravotnictví. To bylo samé:" ODS udělala...-, ODS Zavedla...., ODS zatížila, ODS prosadola...., Julínek s Cikrtem zavedli....

A stačilo jim to na deset minut. Takže fakt nešlo jen o třicetikoruňačky. Divím se, že ten seriál nesledujete. Dávají to každý den na ČT24. Předevčírem měli brífink k situaci v ODS, včera ke zdravotnictví, dneska ještě ndvím, ale určitě bude minimálně krátká tiskovka.Brifink.a.brifink

L. Šarina 31.3.2010 9:23

politik

Bohužel stalo se co se stalo,ale každý člověk který jde do politiky jako zaměstnání ,si musí uvědomit že už i při spaní už není soukromá osoba a podle toho se chovat.

M. Stuchlik 31.3.2010 22:48

Re: politik

Ale ne každý musí být loutka průzkumů a zcela bez vlastního názoru jen s obrovskou touhou po korytu jak předseda našich sociálfašistů.

S. Vaněček Šauerová 31.3.2010 2:07

Dodat lze jenom to, že ve Zlínském kraji, kde je volebním lídrem čistý člověk P. Nečas,

jehož ovšem vynesli do funkce právě bossové těch nejproblematičtějších krajů (pěkná vizitka !), je zatímní preferenční výsledek : ČSSD 24,5 pct., ODS 18 pct. (průzkum agentur SC&C byl proveden ve dnech 25. a 26.3.2010, tedy již po "odprásknutí" Topolánka). Nečase navíc vítají šéfové polostátních podniků s tím, že "neutne rozjeté kšefty" ... :-)

H. Míčková 31.3.2010 10:27

Re: Dodat lze jenom to, že ve Zlínském kraji, kde je volebním lídrem čistý člověk P. Nečas,

po odprásknutí Topolánka ,byli voliči mírně řečeno v šoku.Takovému průzkumu bych se vůbec nepřikláněla,dnes by byl docela jiný výsledek.Na to dám krk.

V. Skalová 31.3.2010 16:08

Re: Dodat lze jenom to, že ve Zlínském kraji, kde je volebním lídrem čistý člověk P. Nečas,

No, ještě nám řekněte, paní Sylvo, jaké asi měl Topolánek preference v tom Jihomoravském kraji, a to ještě po tom extempore, kdy se vyjádřil o "vymývání" mozků církvemi.

S. Vaněček Šauerová 31.3.2010 18:35

Nemohu sloužit, preference v Jm kraji doposud zveřejněny nebyly.

Pokud se týká (katolické) církve, zkuste si znovu přehrát ten záznam z LUI. Topolánek hovořil o církvi v historickém kontextu (možná, že o historii katolické církve něco víte), vůbec, ani jedním slovem, se nezmiňoval o současnosti. Toho, že se vyjádřil nepřesně a neohrabaně, bylo zneužito stejně jako jedho výroků o jednom homosexuálovi a jednom Židovi (opravdu urazil všechny homosexuály a Židy, jak to četná média celý týden razila znovu a znovu a znovu ?). Takto chápáno by s Topolánkem jistě souhlasila nemalá část našich lidí (koneckonců i já), ranně středověká a středověká církev mají za sebou historii velmi pohnutou, nejde o nic, čeho by si církev současná nebyla vědoma. Na Topolánkově výroku, jistě nešikovném a příliš zevšeobecňujícím, ale neshledávám nic, nad čím by se měla církev a věřící na jižní Moravě (či jinde) urážet. Zkuste znovu záznam a pokuste se mu porozumět.