29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
rampepurda 26.4.2006 9:05

Re: Re: Re: Re: Re: Cákryš, Ladislave N.

A myslíte, že všechny takové zákroky jsou obrazově zdokumentovány??? Neboli "potrestány" ? tam jsou možná jenom ty, o kterých se ví.

Petr H 26.4.2006 8:32

Re: Re: Re: Re: O tom Czechteku

Naběhnul jsem si s Czechtechem na pěkný vidle a uznávám to.Svalovat vinu na vychcaného Jurije se mi ani moc nechce,člověk by měl mít v hlavě tolik rozumu aby takového primitiva prokouknul,čili mně to mrzí.

A jdu si konečně lehnout.

scurra 26.4.2006 7:32

neuvěřitelné

Šéf vojáků - ministr obrany se nechce podepisovat pod vojenská dobrodružství státu. "Chceme pročistit policii, justici a státní správu od bratrstev, mafií, korupce." volá šéf justice - ministr spravedlnosti. Zbláznila se agentura, Unie nebo všichni dohromady?

KROKODYL 26.4.2006 7:18

Skoda ze agentura nevyhodnotila

ze pocetnou neoslovenou skupinou  jsou treba prostitutky. Z plakatu by se na nas smala misto pentagramu kezka holka nahore bez, a prostitutka by k US pasovala daleko vice. Vzdyt kdo muze u vlady rok drzet koalici KSCSSD ?

scurra 26.4.2006 7:15

Re: Re: Re: O tom Czechteku

Ještě připomenu jede "čektekový" výrok s. Paroubka: "jestli si tam budou lehat na dálnici, naložte je do autobusů a vyvezte je z republiky". Co na tom, že k trestu vyhoštění je potřeba spáchat tresný čin, co na tom, že o tom rozhodují soudy ... hlavně že jsem ten správnej tvrďák. Mimoďěk jsem si vzpoměl na komunistické vyvážení demonstrantů do lesů za Prahu a zamrazilo mě.

Andy 26.4.2006 7:14

Re: Re: Re: Re: Cákryš, Ladislave N.

no, v USA, pokud se nemýlím, občas vypuknou pěkně prvoplánové přepady celých čtvrtí, například černochy , hoří obchody a auta, střílí se tam jak u Verdunu a podobně, ale že by tam nějaké švestce prošlo bez potrestání  , když ve čtveřici kope do pátého, ležícího,neozbrojeného, odchází, vrací  se a znova kope , to tedy zatím jaksi vidět není. Obzvlášť, když by nebyly ani pokusy dotyčného ležícího zatknout, obvinit a potrestat za prokázané zločiny.

A kdyby se pak prolátlo, že si švestky prvoplánově měnily odznaky mezi sebou, lhaly a zapíraly, tak by to asi švestkám tak úplně neprošlo.

Andy 26.4.2006 7:07

Re: Re: Re: O tom Czechteku

no, odpustit si poznámku, že tohle jsem měla například já na mysli, když jsem bublala proti  Bublanovu zásahu, to prostě nemohu. :-D Ono ani zlotřilé ODS  nehlásalo ani tak : vaše louky dětem, jako právě to  o motivaci.

V souvislosti s Czechtekem se vytvořily čtyři skupinky pozorovatelů / vynechávám politiky, ti si na tom přihřáli všichni : ti, kteří byli 100% na straně technařů- to byli asi jen právě ti technaři, a a ni oni ne všichni. Pak ti, kteří byli 100% na straně Bublana a Paroubka - viz Ladislav ( medaile za vytrvalost a zabedněnost), no a pak dvě skupiny těch, kteří viděli, že nešlo ani tak o louku. Jedna z nich byla velmi pohoršena a druhá se rozhodla, že sice je to všechno politika, ale oni že budou takovou politiku akceptovat a dělat přitom, že se jich to netýká. Že když zavřou oči, tak ta sviňárna zmizí.

V téhle skupině byli lidé, kteří mne velmi překvapili, neboť mé  mínění o nich bylo do té doby velmi vysoké.

Takhle to vidím já a nemyslím, že bych se mýlila. A tohle další rozdělení má na triku také bratr s trenýrkami v okně.

bitaxe 26.4.2006 6:49

Re: Re: Škoda ztracených 8 let, kdy tahle pakáž si hrála na spravedlivé.

Ona ta začínající unie byla nějaká lepší? S lidmi jako "spacák" Ruml a podobní kteří po letech v čele ODS najednou nevěděli co se tam dělo a byli "čistí" ? Pokud chcete dělat takhle čistou politiku nápadně se to podobá havlovu vládnutí s komoušem Čalfou jako předsedou vlády. Ono se se starými psy nové kousky nepředvedou.

Petr H 26.4.2006 5:45

Re: Re: O tom Czechteku

Pominu,že tam ty děcka švestky opravdu tvrdě seřezali,ale mám na mysli Jurijovi výroky.Před samotnou akcí - seřežte co se do nich vejde,po akci - komu policie ublížila ať se mi přihlásí,postarám se o nápravu.A ve finále nula od nuly pošla.

Čili od začátku se podle mého jednalo o self-promotion soudruha předsedy jakej to je kolík a jak má všechno pod palcem.S ochranou soukromého majetku tohle nemělo vůbec nic společného.Původně jsem si také myslel že ano,ale kdepak,tady Jurij rozjel velkou reklamní akci a o nějaký soukromý majetek vůbec nešlo.Kdyby si šlo udělat mediální body na seřezenání dechovkářů,tak je v tý době to policejní komando zmastí taky.

Ladislav N. 26.4.2006 5:35

Re: Re: Re: Cákryš, Ladislave N.

Mě CzechTek jako sešlost a hudba nevadí - např. Trance poslouchám dost často taky - Takový Paul Van dyk, Dj Tiesto, ATB, Armin Van Buuren... moc pěkná muzika. Ale ta jejich dopředu připravená přepadová strategie - jakpak by to asi dopadlo v USA? ;-)

Ladislav N. 26.4.2006 5:31

Re: O tom Czechteku

Viděl jste i jiné videozáznamy, než ten jeden jedniný, co pořád ČT opakovala do zblbnutí? ;-D

Petr H 26.4.2006 3:24

O tom Czechteku

už mám také malinko jiné mínění.Ne že by ti anarchističtí hoši nezasloužili malinko přes držku,ale to co tam předváděli Švestky bylo totalitní komando před Aeroflotem v 69,ale ne Policie demokratického státu Sloužit a Chránit.

S odstupem času si myslím,že atmosféru tam vyhecovali švestky na pokyn z nejvyšších míst,aby se Jurij ukázal jak má všechno pevně v ruce.

Hawk 26.4.2006 3:02

Re: Re: Cákryš, Ladislave N.

Jak si Vás pamatuji z léta, tak Vám vadil PŘEDEVŠÍM ten CzechTek.

Ladislav N. 26.4.2006 2:57

Re: Re: Re: Copak internet zadarmo může hlásat liberální strana?

Souhlasím. ;-)

Ladislav N. 26.4.2006 2:56

Re: Cákryš, Ladislave N.

CzechTek ne, ale hlupáci, kteří se na jedné straně hlásí k "pravici" a současně podporují "anarchisty"... 8-o

Hawk 26.4.2006 2:45

Cákryš, Ladislave N.

Vám ten CzechTek bude ležet v žaludku ještě za 5 let, že?

Petr H 26.4.2006 2:42

Re: Re: Copak internet zadarmo může hlásat liberální strana?

To máte Ladislave pravdu,ale s internetem zadarmo(čili z peněz vybraných na daních o které by mohli být daně menší) to má prámalo společného.Přeci internet není komodita,bez které se umírá hlady a kterou musí každá socka mít.Ať jde do práce a vydělá si na něj.Tohle by neměl platit stát ani státním zaměstnancům,k výkonům jejich práce se to vůbec nevztahuje.Ale věřím,že pro soukromého podnikatele v internetovém připojení to může být kšeft(nedejbože když je to státní firma),ale už se tím křiví tržní vztahy,nikdo nemá tolik peněz jako stát.To je tunel na daňového soumara.

Ladislav N. 26.4.2006 2:32

Re: Copak internet zadarmo může hlásat liberální strana?

Nedivte se, když po desetiletí zde ODS a ČSSD podporovaly monopolního a bohatého sponzora vládnoucích partají - Český telecom, a tato konstelace dodnes brání levnému přístupu občanů ČR (celoplošně, zejména pak na venkově) k levnějšímu internetu za paušální poplatek...

Ladislav N. 26.4.2006 2:27

Agentura, která pro nás dělala analýzu, nám řekla, že tohle (asociálové s anarchickými sklony, bd) je jediná skupina lidí, kterou bychom ještě teď mohli získat“.

Je velmi nepříjemné, když autor do citace cizích slov vloží vlastní poznámku (asociálové s anarchickými sklony, bd) , která výrazně zasahuje do vyřčeného obsahu způsobem, u něhož není jasné, zda se jedná o smyšlenku nebo o doplnění kontextu, v němž se rozhovor skutečně odehrál. :-/

Ač s popisem stavu US s autorem více-méně souhlasím, tohle mi vadí vždy a všude.

Pro skalní fandy ODS: Je to nejspíš stejná skupina voličů, kterou jste vzali "za svou" při obhajobě akce CzechTek 2005 a ochraně jejích aktérů, prvoplánově a programově poškozujících práva spoluobčanů i jejich majetek.;-P

Petr H 26.4.2006 2:21

Ona ale opravdu

libertariánská strana v ČR není,čimž ale nemyslím,že by se US-DEU neboli Bobr americkým libertariánům jen přiblížila.Jejich kampaň není kampaní zodpovědné politické strany,ale cirkus a šaškárna.Na pobavení dobré,na vhození do volební dírky ani náhodou.Copak internet zadarmo může hlásat liberální strana?Vždyť to je sockobolševismus jako poleno.

Loki_F 26.4.2006 2:20

Omlouvám se za zdvojení komentáře

Bypadalo to, že jej spolkla síť...

Ladislav N. 26.4.2006 2:14

Re: Škoda ztracených 8 let, kdy tahle pakáž si hrála na spravedlivé.

Huhu, varuju vás!! ;-D Mám začít psát o sektě semknuté kolem svého svatého, nedotknutelného a nekritizovatelného "dědka" Klause? Ne? Tak nepleťte dohromady tu starou a začínající US s tou současnou, co "zbyla" sama sobě i s partajní pokladnou! Kolikpak v ní asi je?

Loki_F 26.4.2006 1:59

Jejej, ten popis chování umírající kobyly

mi sedí úplně konsekventně i na ČSSD, která jen proto, že je stranou větší sebou tolik nemrská, stranou hloupější, tak jí to pomaleji dochází...

Ale dojde... };D

BTW: A sám pan autor článku vykazuje již úp nějakou dobu významnou část znaků, které tak svědomitě popsal!

Loki_F 26.4.2006 1:58

Jejej, ten popis chování umírající kobyly

mi sedí úplně konsekventně i na ČSSD, která jen proto, že je stranou větší sebou tolik nemrská, stranou hloupější, tak jí to pomaleji dochází...

Ale dojde... };D

BTW: A sám pan autor článku bykazuje část znaků, které tak svědomitě popsal!

Pavel Kořenský 26.4.2006 1:34

Šmarjá,

tak už je nechte.

Když nic jiného, tak je jejich snažení alespoň veselé.

Pokud si v Otázkách VeMene ubalí pan ministr spravedlnosti jointa jednou rukou v přímém přenosu, tak jim nejspíš dám hlas za tu snahu. ;-D

kocour 26.4.2006 1:15

Tahle kampaň je politický parazitismus

toho nejhoršího druhu.

Andy 26.4.2006 0:34

Re: Moc pekna kampan

Ministr Němec se jede léčit do Kataru:-P

huhu 26.4.2006 0:29

Re: Pan Němec to dorazil

z DEU zůstalo pár silácky leč planě nadávajích na komunisty a proto nevolících ODS. Volí bud neparlamentní strany či nechodící k volbám - tedy fakticky jsou voliči ksčssd. :-/

BIS 26.4.2006 0:28

Chceme skutečnou a přímou demokracii! Elektronické volby umožní mít přímý vliv, přímo rozhodovat.“

Elektronicke volby se uskutecni jen jednou. Potom uz nebudou zadne volby potreba. Maloco muze byt zfalsovano tak snadno jako elektronicke volby.

huhu 26.4.2006 0:27

dobré

tenhle článek se povedl, škoda ztracených 8 let, kdy tahle pakáž si hrála na spravedlivé. Pokud i dále bude ksčssd u vesla, lze považovat Sarjevo 97 za "perestrojkový" Únor. :-/