19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Moravák 22.6.2006 12:09

Re: pane Doležale

pane Doležale, ujišťuji Vás, že nám na Moravě jsou zhruba tři stovky uřvaných a vyčůraných Pražáků, kteří demonstrují prozi panu Paroubkovi ale úplně lhostejní.I přes ten jejich řev má levice na Moravě stále podporu a i kdyby došlo k novým volbám zase to u nás ODS projede ve velkém stylu.Spíš se zamyslete nad tím, že Praha není reprezentant celého státu a i nad tím, že nás na Moravě nebudete donekonečna urážet, přehlížet a nasírat.

Rik 22.6.2006 9:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechutná fraška hlasování

Děkuji

Ladislav N. :-))) 22.6.2006 1:36

Re: Re: Re: To jsou obdivuhodné konstrukce.

Nemají koho volit? Tak určitě budou volit sockomunisty, že?  ;-D

Ladislav N. 22.6.2006 1:34

Re: Lež

Troubo, hlasovat k nějakému návrhu ČSSD stejně jako komunisté, mohlo v případě ODS znamenat hlasování PROTI komunistům i socialistům. Už jsem příklad uváděl víckrát, tak si zkuste promyslet např. "majetková přiznání" nebo podobné nesmysly...

kapos 21.6.2006 23:59

Lež

Pane Doležal,v parlamentu hlasovala ODS velmi často s komunisty,někdo lže

Zajic 21.6.2006 23:53

Re: Re: To jsou obdivuhodné konstrukce.

Napsal jste to hezky. Ale je ODS pravicova strana? Vzdyt rada jejich clenu jsou kovani bolsevici toho nejhorsiho razeni. Politicti prostituti, kteri pro 1989 zahodili rude legitimace a nasadili si modre ptaky.

V Ceske Republice opravdova pravicova, ci pravicove liberalni strana neexistuje mezi parlamentnimi stranami. Takze "pravicovi" volici, kteri chteji pracovat a ne se vydrzovat statem nemaji koho volit. ;-€

Fafa 21.6.2006 23:44

Ivane,

ale poslanci (aspon teoreticky) se stavaji cleny politickych stran, protoze maji urcite nazory na to, jak by mely vypadat zakony. Jak chcete hodnotit VECNY obsah zakona u tak ideologickeho tematu, jako je treba rovna vs. progresivni dan?

Fafa 21.6.2006 23:41

Ivane,

existuje pomerne dobra korelace mezi dosazenym vzdelanim a volebnimi preferencemi.  Skupina Vasich levicovych vysoce vzdelanych kamaradu z teto obecne korelace ponekud vybocuje.  

Ladislav N. 21.6.2006 23:28

Re: Re: Re: Předseda ODS Klaus se nezapře, když vyhlásí, že sto hlasů pro levici je méně než sto hlasů

Zelení nejsou "pravice", ale rozhodně nemají v úmyslu spolupracovat s komunisty. A to je zásada, která jejich spolupráci s KSČSSD znemožňuje. Stačí? ;-)

jardavary 21.6.2006 23:22

Re: Re: Re: Pane Doležale

Zajímavé byly statistiky, kdo koho volil. Bolševiky volili pouze jejich přestálí stálí voliči, asociální demagorii volili lidé pouze s nízkým vzděláním, nebo bez něho, lidé nesoběstační, neschopní se postarat sami o sebe. Ona totiž v dnešním světě volných informací je levicovost něco na způsob duševní úchylky, v lepším případě mladická nerozvážnost.

jardavary 21.6.2006 23:11

Re: Re: Re: Pane Doležale

V demokratické společnosti nemají strany typu KSČM a po nedávných zkušenostech ani Buldobuzerantova asociální demagorie co dělat.

Michal 21.6.2006 23:05

Re: To jsou obdivuhodné konstrukce.

Domnívám se že nemáte pravdu tak jako mnoho politologů,že již neplatí rozdělení politiky na pravičáky a levičáky.Komunisté vždy měli program a čas realizace nic neznamená.Čeká se jen na změnu podmínek.I ten chudák Lenin by klidně žil v Itálii,Francii nebo Švýcarsku,kdyby nebyla 1.světová válka a německá tajná služba,ho neposlala v tom proslaveném železničním vagonu do Ruska,aby tam dělal revoluci.Komunisté mají za cíl zlikvidovat ČSSD jako levicovou stranu.Bez Zemana a za vedení mladých hochů a jednoho diktátora je ČSSD odsouzena k likvidaci.Já se domnívám,že řada afér nepochází ze strany ODS,ta je 8 let v opozici ale od členů KSČM a jejich přívrženců v řadách policie.Pravičáci se KSČM nebojí,pravičáci nikdy komunisty volit nebudou,levičáci mají dvě možnosti. Volit kriminálníky v ČSSD nebo čistou stranu KSČM.Počkejme jak to dopadne.

jardavary 21.6.2006 23:03

Re: Demagogie

Skutečně není nic špatného na spolupráci se zločineckou a zavrženíhodnou organizací? Umíte si v NSR pár let po II. světové válce představit ve vládě NSDAP? Máte opravdu všechny lidi v zemi za blbce, kteří si nic nepamatují?

Valach 21.6.2006 19:27

Re: To jsou obdivuhodné konstrukce.

Naprostý souhlas ... bohužel.

Jiří K. 21.6.2006 19:06

To jsou obdivuhodné konstrukce.

Kterými se pan Doležal a jemu podobní propagandisté snaží věrohodně vysvětlit různé Klausovy účelové šarády - tedy nejenom ty kolem (pro někoho vyžadovaných, pro jiného nepotřebných) 100 a 1 podpisu předem. Papír a éter holt snesou všechno.

Pane Doležale, milá ODS, vážení pravičáci, kdybyste ty komunisty neměli, museli byste si je vymyslet. To je žolík v rukávě, kdykoli k použití. Teče do bot? Nastolí se pseudoproblém komunistické hrozby a hned je vše jasné, jednoduché a snadné.

Tisíceré díky Grebeníčkově duté hlavě, že když převzal žezlo po Svobodovi, tak přitrouble a neperspektivně zakonzervoval KSČM na pozici, která představuje ještě 17 let po revoluci spolehlivou pojistku proti možnosti sestavit v parlamentu podporu pro levicovou vládu. Čím více procent pro komunisty, tím se ta možnost snižuje. 

Co lepšího si pravice může přát.

Valach 21.6.2006 19:00

Re: Re: Re: Voliči byli zase podvedeni

R^ jinak be zkomentáře

Valach 21.6.2006 18:59

Re: Re: Předseda ODS Klaus se nezapře, když vyhlásí, že sto hlasů pro levici je méně než sto hlasů

1. Poděkuj se Klausovi a ODS za prosazení vetšinových prvků v poměrném systému.

2. ODS na tom vydělala

3. KDU-ČSL a SZ na tom prodělali

4. Odkdy je ZS pravice?

5. Demagog jsi tady ty (Y)

Valach 21.6.2006 18:49

Re: Re: Re: Aero Karle Tvoje heslo asi je

Kdo nekope Levičaky neni Čech

Hop Hop Hop

V době, kdy máme z ODS drtivou vetšinu starostů, hejtmanů, senátorů, presidenta a teď i poslanců v evropském parlamentu a teď i skoro poslanců v dolní komoře se fakt začínám bát Rudé totality ;-D

Bara 21.6.2006 18:23

Re: No to je zase kravin

Pane j., můžete si jto eště jednou přečíst a říct přesně, v čem je pan D. nepřesný? B.

Valentina 21.6.2006 18:03

Re: Demagogie

Jako demagogie fakt dobrý.

Ivan 21.6.2006 18:03

Re: Re: Pane Doležale

To je krásné slovo, levicoá chátra.

 Všichni ti, které znám a kteří volili levici, jsou lidé vysoce vzdělaní, velmi pracovití a charakterní. Nekradou a nepodvádí. Jen výjimečně se mezi nimi vyskytují lidé relativně bohatí (autorství úspěšného software, dědictví,  projekty). Nejsou mezi nimi lidé vysloveně chudí.

Všichni ti, které znám a kteří volili ODS jsou lidé ohebného charakteru, měnící svůj na veřejnosti deklarovaný názor podle momentální politické korouhvičky, často bohatí díky tomu, co si nakradli v privatizaci, na práci jsou leví, na podvody machři.

Z těchto osobních zkušeností (na vzorku asi 100 lidí) bych musel logicky odvodit, že chátrou  jsou voliči pravice. Nedělám takové zobecnění, přesto že i příspěvky v diskusích na psu vyznívají jednoznačně v neprospěch pravice.  Stačí se podívat na četnost nadávek a nekulturnost vyjadřování, o faktických vědomostech (spíše nevědomostech) nemluvě.

Valentina 21.6.2006 18:02

Re: pane Doležale

Vy zas evidentně nenávidíte tu druhou půlku. Je to pro Vás také odsouzeníhodné?

Valentina 21.6.2006 17:59

Re: Re: Re: Pane Doležale

I já jsem občan téhle země, přeji si, aby proběhly reformy, snížily a zjednodušily se daně a podnikání přestalo být sprosté slovo.

Nepřeji si, aby tady vládli komunisté, zničili mi kus života a nejsou schopni se změnit.

Laskavě to vezměte na vědomí a respektujte to.

Jenda 21.6.2006 17:59

Re: Předseda ODS Klaus se nezapře, když vyhlásí, že sto hlasů pro levici je méně než sto hlasů

Tech 100 mandatu levice predstavuje asi tak o 200 000 hlasu volicu min. Ne ze by to nasledne melo nejaky vyznam :-(

Jenda 21.6.2006 17:52

Re: Re: Re: Nechutná fraška

Ano? A vy mate absolutni jistotu, ze pro nej nehlasoval nekdo s CSSSSSD?

Ivan 21.6.2006 17:51

Demagogie

V parlamentu mají poslanci hlasovat podle věcného obsahu schvalovaných zákonů a ne podle stranické příslušnosti. Nenávist Doležala vůči lidem kteří mají levicové názory  (a to jsou lidé v převážné většině slušní, vzdělaní a pracovití) by měla být předmětem zájmu lékařů.  Pro slušného člověka jsou lidé jako Doležal spíše předmětem soucitu, nebo jsou zařazováni mezi nebezpečné jedince, na které je třeba si dávat pozor.

Spolupráce s KSČM není nic špatného. Vždy záleží na tom, na čem se spolupracuje. S ODS se dá spolupracovat především na organizaci lumpáren. Na práci ODSáci nejsou.

Jenda 21.6.2006 17:50

Re: Re: Re: Re: Re: "Všichni ti, kteří volili ČSSD, ji volili s vědomím, že bude tiše spolupracovat s komunisty."

Tedy na to aby si clovek nevsiml, ze Paroubek hodla po volbach spolupracovat s komunisty by musel byt slepy a hluchy. Nebo volic CSSD ktery to proste slyset nechce aby mu nebylo zatezko volit CSSSSD.

Valentina 21.6.2006 17:50

Re: Re: Re: Korupce, zlodějiny, vraždy a prorůstání organizovaného zločinu do státní správy nevadí

A Vy snad čekáte, že sociální demokrat bude umět sčítat? A miliardy? 

Valentina 21.6.2006 17:44

Re: Re: Re: Nechutná fraška

Tak to nedáte dohromady ani ty 3. Pilip je už přece dávno pravda a láska. Řadit ho dnes k ODS .... 

BORG 21.6.2006 17:34

Re: Re: Re: Re: Re: Nechutná fraška hlasování

Abyste. Tak jako nepíše "aby jsem" ale "abych".