2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Andy 21.6.2006 8:21

Re: Nechutná fraška

jmenujte alespoň pět dalších kromě Tlustého.

Dále bych chtěla vědět, jak se ODS podbízela komunistům při prezidentské volbě.

No, a podle před i povolebních průzkumů voliči KSČM volili KSČM, rozhodně ne ODS nebo nikoho jiného. Proto jsou to totiž voliči KSČM.

Radim 21.6.2006 8:10

Nechutná fraška

ODS může mluvit o štěstí,že KSČM na české politické scéně existuje.Pokud by byla KSČM po sametové revoluci zákonem zakázána,kam by šly nyní hlasy voličů  KSČM?ODS se tváří antikomunisticky,ale v jejích řadách je mnoho bývalých členů KSČ,jeden takový převlékač kabátu se má stát dokonce ministrem financí.Každý si pamatuje,jak se ODS a Klaus komunistům podbízeli při prezidentské volbě.Bez těchto hlasů by  ODS neměla na Hradě svého prezidenta.Poté byl p.Grebeníček pozván na Hrad a přijat do politických salonů.Páni politici,přestaňte už hrát tuhle  nechutnou frašku.

klobouk 21.6.2006 8:09

"Všichni ti, kteří volili ČSSD, ji volili s vědomím, že bude tiše spolupracovat s komunisty."

RvRvRv

Hariet2 21.6.2006 8:02

Dolézal

Politolog Doležal se obdivuhodně shoduje se svýmE- mailem  - Dolezal.... Kam? No přece  do "vítězné" ODS. Jinak by nemohl být tak "nestranný", zrovna jako hradní pán. Ach jo...;-(

Petr Kohout 21.6.2006 7:40

Protože ČSSD oficiáně SLÍBILA NESPOLUPRACOVAT S KOMUNISTY

není možné tvrdit, že "každý její volič" s něčím takovým počítal. A podíl "odmítačů" spolupráce s komunisty je v ČSSD zaručeně takový, že by jejich poslanci stačili na spolehlivou ústavní většinu Topolánkovy vlády.