1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Pravda, Láska a Andrej Babiš

Evropská lidová strana navrhla před časem, aby se Evropský parlament zabýval bodem „Riziko politického zneužití médií v České republice“. Na projednání bodu byla prý už delší dobu shoda, bude se konat ve středu 31. května a má být uvedeno prohlášením Evropské komise.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Loskot 4.6.2017 1:01

Ano, dcery Nagyove zamestnal ČEZ :-))

F. Doušek 4.6.2017 9:05

Re:

No vidíte, jak to funguje. Odnepaměti.

J. Berger 3.6.2017 10:30

Že se demokraticky zvolí nedemokracie

není nic nového: únor 48 u nás, muslimské kraje, když jim dáte demokratickou možnost se rozhodnout, zvolí islamistickou stranu, která jim tu demokracii zase vezme, udělají příp. frašku na volby, Hitler, Stalin, my a vůbec "lidodemo"... atd. Stačí vhodně ovlivnit veřejné mínění, to jest dostatek primitivních voličů. Klidně to u nás může vyhrát Babiš.

H. Malichová 3.6.2017 8:58

Autor

Autor přečetl novinové titulky posledních týdnů a stvořil článek...

K. Loskot 3.6.2017 8:45

Nasi Pragovaci vedeni poctivou soudruzkou ze sudetonemeckeho ministerstva kultury a soudruh Tabery z jarmulkovskeho Dikobrazu v Bruselu neuspeli. Pohled do "preplneneho" salu EP to potvrdil.

Divim se, ze se Brusel temi zalobnicky vubec zabyval.

Ale je fakt, ze mezi Havloidy je dost Bilaku, kteri jsou schopni sepsat Zvaci dopis.

D. Polanský 3.6.2017 8:32

Pan Doležal je asi placený agent Babiše

Málem bychom na něj již zapomněli, ale zase nám ho autor připomněl. Jen tak dál. Babiš vás jistě pochválí.

P. Lenc 3.6.2017 7:47

Po dlouhé době

má autor můj naprostý souhlas.

T. Kubín 3.6.2017 1:48

Doležale ...

Doležale, vy musíte být opravdu buďto nemocný, psychicky a hodně, nebo si vás Babiš platí, abyste psal tyhle ptákoviny a získával mu tak příznivce.

P. Maleček 3.6.2017 1:35

Bóďa Doležalojc - Babišův agent.

Koukám Bóďa si nedá pokoj a stále si trvá na tom, že ne atom, ale českou skvělou demokracii založenou na svinské oposmlouvě Zemana s Klausem rozbila - jak Bóďa píše: "ideologická konstrukce „korupční hydry“, která prorůstá českým podnikáním, politikou a snad i justicí a ohrožuje demokratické pořádky v České republice.... na jejímž základě se rozvinuly policejní akce, v jejichž důsledku padla vláda".

Čili dle Bóďi až do Nečasovy, prý falešným obviněním policie vynucené demise tu žádná korupce nebyla a panovaly tu pod politiky obětujími se pro blaho lidu skvěle demokratické pořádky.

No jak vidno je zbytečné Bóďovi vysvětlovat, že právě systémová korupce a mlaskání předních prý demokratických politiků z prava i leva u státních koryt bylo příčinou, která většině voličstva znechutila demokracii natolik, že z hloupé,ale pochopitelné pomsty zvolila ano antidemokratickou hydru Babiše a s ním komouše a Okamůru.

Což by ještě nebyla taková hrůza, kdyby Babiše a jeho anonistické poskoky do vládní koalice nevzaly prý demokratičtí socani s lidovci. Takže Babiš není příčinou destrukce demokracie, ale jen následkem lží a korupce prý demokratických politiků a jejich partají často zvenku řízených jejich kmotry.

Babiš jako zkušený psychopatický predátor by neztrácel čas útokem na silnou kořist v podobě funkční a zdravé demokracie. Ale vidíc tu korupcí rozežranou trosku, co z ČR demokracie svou nenažraností udělali prý demokratičtí politici, tak prostě nemohl na tak snadnou kořist nezaútočit. A uspěl. A Bóďa mu teď dokonce pomáhá svými bláboly o před Nečasovou demisí skvělé demokracii, zkažené až Babišem a jeho policejními agenty.

K. Filek 3.6.2017 7:19

Re: Bóďa Doležalojc - Babišův agent.

Tak si myslím,že ne pan Doležal,ale Vy jste ten Babišův agent,nebo jste vůbec neporozuměl článku.Je tak jednoduché si do někoho rýpnout.

P. Lenc 3.6.2017 7:48

Re: Bóďa Doležalojc - Babišův agent.

Přesné pane Filku.