6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Polopřekvapení

Bezprostředně poté, co se v ČR uzavřely volební místnosti, se ne serverech Lidovky.cz a iDnes objevily první dva volební odhady. Zatímco ten z Lidovek vlastně jen zopakoval, co předpověděly (jak se ukázalo, mylně) poslední volební průzkumy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ráž 27.5.2014 9:53

Re: Lídé z mého okolí,

Produkce potravin má své hranice, ale tím, že člověk začal uměle zasahovat do přirozené korekce počtu obyvatel na území, kde je málo obživy (hladomory,pandemie) "humanitární pomocí"(?), tak způsobil, že "produkce" obyvatel země své hranice pozbyla.

Zabýváme se prkotinami, ale to, že za padesát let dosáhne počet obyvatel neuživitelného stavu, z myslí vytěsňujeme, protože tento problém nemá humánní řešení

V. Vaclavik 27.5.2014 10:14

Re: Lídé z mého okolí,

Taky souhlasim. Zeleni vseho druhu uz davno prohlasovali, ze clovek je skudce na tvari Zeme a kdyz ho neco vyhubi, bude to pro Zemi jen dobre. Je to presne ten pripad pleteni bice jen na to, co se nam nelibi - ale kdyz to rikaji ti 'nasi', tak se tomu nevenuje zadna pozornost, nebo se to vseliijak zamlouva.

Nechtit mit nic spolecneho s EU me ovsem prijde jako kratkozrake. Ja kdyz nejdu k volbam, tak je to proto, ze vyber kandidatu je spatny kam se clovek podiva a jit k volbam by jen znamenalo dodani systemu zdani legitimity. Jenze techto voleb se ucastnila SSO a jejich volba dozajista neznamena dodani legitimity EU, ale prave naopak. Proto si myslim, ze lide promarnili prilezitost. Spis bych to ale odhadnul, ze ti lide o kterych je tu rec jsou nejaci levicaci mekkeho druhu, nebo pravicaci, coz vyjde nastejno, protoze mam na mysli jen mirne levicactvi, zadny nejaky komunismus - a takovi by SSO nevolili v kazdem pripade a dat hlas tem ostatnim je hlas vyhozeny tak jako tak.