27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bizon 27.1.2010 22:21

Dnes je tomu 65 let, co vojáci Rudé armády osvobodili německý vyhlazovací koncentrační tábor Osvětim !! Věčná sláva jim a poděkování !!

Chtít ovšem po "novinářích" typu tohohle germanofilního zmetka doležala, aby toto připoměli, je zřejmě nad lidské síly .... ještě že tady aspon dneska nebrečel nad sudetákama ....

NNBLNGR 28.1.2010 14:42

Re: Dnes je tomu 65 let, co vojáci Rudé armády osvobodili německý vyhlazovací koncentrační tábor Osvětim !! Věčná sláva jim a poděkování !!

hele bizone, celej svet si pripomel tuto vekou udalost, kdy byl osvobozeny perverzni tabory smrti, ve kterejch nazisti vrazdili nevinny civilisty jenom kvuli jejich etnickymu (tridnimu atp) puvodu!  To, ze v SSSR byly temer stejny lagry a to ze  Lenin, Stalin  a spol povrazdil vic nez cela svetova valka dohromady, to by se melo taky pripominat - kazdej den!

Ale k tomu Dolezalovi, tady si nejses moc jistej v kramflecich a vopakujes komunistickou propagandu a nejedlovskej vyklad dejin! bacha na to! Dolezal nebreci nad sudetakama, jenom odhaluje cerny skvrny cesky historie, kdyz uz jsme u tech Sudetaku, tak tam Cesi delali presne to co hitlerovci, vrazdili nevinny civilisty, prevazne deti a starecky (pravy zlocinci byli bud mrtvy nebo za kopeckama), a to jenom z duvodu etnickyho puvodu, stejne jako Zidi museli nosit oznaceni, nesmeli chodit ani po chodniku, nesmeli pouzivat MHD, auta, bejt zamestnany a tak dale, nacez byli nahnany do koncentraku, kde byli vrazdeny, znasilnovany, topeny, upalovany, umlaceny k smrti, to se delo i na ulicich... nebo zasli hladem a nemoci! to vsechno v dobe miru!!! Po dobu nekolika letnich mesicu tak pod vedenim cs. vlady probihaly na ceskym uzemi nekolikery Lidice denne!!! a to v dobe miru! Uz je na case zbavit se tech ruzovejch brejli a zamest si pred vlastnim prahem, zamest ty ukolebavky, myty a bachorky vo ceskejch holubickach ....

Landys 27.1.2010 20:18

Tak kultivovaná země (USA) - říká autor !

Já bych řekl, že už překultivovaná. Živě si ještě pamatuji, jak zbrojařští a naftařští korporáti vy..bali svého času při prezidentských volbách s Gorem, a nainstalovali na stolec svého poskoka Bushe ml. A vůbec  ty USA všechno jen kultivují. Kultivovaly suverénní stát (Jugoslávii) bez schválení RB OSN, obdobně Irák, Afghánistán (to počítám jen ty aktuální). Teď ve Velké Británii soudci seznali, že pokud se Iráku dotýče, jde o regulérní zločin agrese. Amíci kdekoho staví před mezinárodní soudní dvůr, myslíte, že se tam někdy objeví někdo z Američanů - nebo třeba také nějaký Izraelec ? Pro ty největší světové demokraty totiž žádné mezinárodní právo neplatí. Takže cokoliv tito učiní,  vždy má statut demokratického počinu. Holt si to někdo umí zařídit !

Mirek Voves 27.1.2010 21:28

Re: Tak kultivovaná země (USA) - říká autor !

V americe jsem nějakou dobu žil a souhlasím s vámi , kultivovaná jo ale trapná,  viz telefonáty domů,... ale Vás  stěží přesvedčím když jste jak počasí , jinak  volební kampaň v americe je těžce placená . Kdo nemá prachy tak je out i kdyby se jmenoval Ježíš Nazaretský. A když někdo prachy nemá a od někoho je dostane tak je zvolen ten někdo,a proto často vítězí různé banky a koncerny zastupované bílými koni. Tak to je ta kultivace.V americe totiž láska a pravda často vítězí nad lží a nenávistí  v  hollywoodské produkci.

Geront 27.1.2010 19:09

Zajímavé

 Skutečně zajímavé příspěvky. Já se nebojím žádného politika, ač bych nefackoval žádného. Zatím mi jen telefonoval Klaus. Odpověděl jsem mu pádně, ale nikdo to už neposlouchal. Nevím zda se ti pánové co nadávají kdekomu do gerontů narodili jako měňavky dělením buněk, nebo mají tak potrhlé rodiče?

ou 28.1.2010 2:14

Re: Zajímavé

Nemáte dostatečný přehled o teoriích trascendence. Jste spolu s matkou dítěte tvůrci jen té flákoty, tedy těla dítěte. Po odstřižení pupeční šňůry jde o zcela cizí bytost, do níž vstoupila duše někoho zemřelého,aby žila dál a shromažďovala karmu. Nejlépe se vyzná prezident V.H. protože nejednou meditoval z Dalajlámou, který nad převtělováním má dozor. Pokud se zabije pětkrát zasebou do 25ti v autě, na rodiče se vyprdne podle výše zmíněné teorie, pak nemá s gerontama co do činění

westík 27.1.2010 17:00

osobní návštěva ?

 Tak především: politici mají tendenci  dávat společnosti to, co chce, a nikoliv vždycky to, co by měla chtít-jinak by u voličů "pohořeli":-(( Pokud se týče předvolební kampaně:  někteří politici (díkybohu)  projevují svou  protivnost jen na dálku  a  pouze v delších obdobích –jen při volbách. Někteří však nás přepadávají pravidelně , buď v tisku, nebo televizi – a pokud by to mělo být -ó hrůzo-i osobně ,byl by to zajisté dosti otřesný zážitek na elý život :-))

 Pokud se týče předvolební kampaně:  někteří politici (díkybohu)  projevují svou  protivnost jen na dálku  a  pouze v delších obdobích –jen při volbách. Někteří však nás přepadávají pravidelně , buď v tisku, nebo televizi – a pokud by to mělo být -ó hrůzo-i osobně ,byl by to zajisté dosti otřesný zážitek na elý život :-))

Osobně díky jejich současnému vystupování   jsem už -zaplaťpánbůh- imunní vůči jejich " půvabům"  a "svůdnému chování "  :-))

Karol Jebavý 27.1.2010 15:51

Trošku potence do toho psaní....

Pane Doležale, nevím kde bydlíte vy , ale já bydlím v Ostravě ve věžáku .......a je nás tady požehnaně ... tedy myslím dlouhodobě nezaměstnaných ( vzdělání moc nerozhoduje, tady by jste se s těma kecama moc neuživil ) .... takže, kdyby přišel Paroubek s desítkou a kdekoliv by zazvonil ,  tak určitě by se trefil do nezaměstnaného ..... a možná by si hezky u piva pokecali ....... ale nemusite se obávat, klidně můžete zdělit vašim kamarádům černoprdelníkům resp. modrým ptákum, že tyto lidé volit už nechodí ...

Ada 27.1.2010 18:12

To, že někdo bydlí v Ostravě ve věžáku,..

ještě neznamená, že je to debil, který by s tím pastelkovým kašparem nevyrazil futra...

Mirek 27.1.2010 21:06

Re: To, že někdo bydlí v Ostravě ve věžáku,..

Taky bydlím v ostravském věžáku. Ten náš se od toho vašeho ovšem v něčem liší. V našem vchodu (23 bytů) nevím o nikom bez práce. Náhoda ? Nekamarádím sice se všemi, ale ti, které znám, by s Jyrkou na pivo nešli. Náhoda ? Není ten váš nezaměstnaný panelák plný lidí ochotných jít se sexy mozkem na pivo typická ukázka nesvéprávných vyžírků, kteří bez ohledu na výši dosaženého vzdělání (sic !) jenom čekají, až jim pečený holub milostivě přiletí do úst ?????

nany 27.1.2010 21:23

Re: To, že někdo bydlí v Ostravě ve věžáku,..

já bydlím v jihočeském městě a s Paroubkem by tu šla asi tak půlka města :-)..a dokonce i zaměstnaní.A to u nás bydlí  a pochází odtud bývalý ministr financí....debil jeden :-)

Peta 27.1.2010 23:16

Re: To, že někdo bydlí v Ostravě ve věžáku,..

Máte smůlu! Paroubek je náš! Bude navštěvovat jenom nás, tepličáky. Heč. Snad budu znát někoho, u koho zazvoní.

Budař 27.1.2010 23:50

Re: To, že někdo bydlí v Ostravě ve věžáku,..

Ano, já tomu věřím. Vidíte přes hradbu do Německa , jak tam ten dělný lid kapitalisté ožebračili. Žádná lékařská péče, nechávají tam lidi umírat na chodníku, všechno odpovídá tomu, jak nám to tady soudruzi prezentovali za socialismu. My se vykořisťovat nenecháme a proto budeme volit Jirku. Dodatek : Nany jestli jste žena, tak vás určitě všichni muži chtějí mít. Něco takového doma nemají.

Bizon 27.1.2010 14:39

Zazvonit u mých dveří topolánek, tak by dostal takových pár facek, že by nemoh tejden vylézt na ulici !!

lucinapes 27.1.2010 14:53

Re: Zazvonit u mých dveří topolánek, tak by dostal takových pár facek, že by nemoh tejden vylézt na ulici !!

Von Topol je kus chlapa, jen abyste na něj vůbec dosáhl. Případně by vám to mohl vrátit, on pro brachiální reakci nejde daleko, a pak byste patrně byl taky druhý vítěz, jako Velkej Pupek. Podle většiny vašich reakcí mám stejně za to, že jste domestikovaný a kastrovaný.

Petr Benes 27.1.2010 16:39

Re: Zazvonit u mých dveří topolánek, tak by dostal takových pár facek, že by nemoh tejden vylézt na ulici !!

no jo, jenze znate ho! prohlasuje o sobe, ze je chlap s gulama, a kdyz dojde na vec, tak se pos.e.r.e. . :-)

jirka.s. 27.1.2010 16:54

Re: Zazvonit u mých dveří topolánek, tak by dostal takových pár facek, že by nemoh tejden vylézt na ulici !!

Jó, copak bůvol, to je vůbec velkej hrdina. Tůdle byl s Bémem v Antarktidě a normálně tam přepral ledního medvěda!!!!

Jirka 27.1.2010 15:01

Re: Zazvonit u mých dveří topolánek, tak by dostal takových pár facek, že by nemoh tejden vylézt na ulici !!

.....nebo vás ošulil o kuličky?

novaz 27.1.2010 14:10

pro všechny případy jsem ppřipraven na paroprasečí navštívení

Byla by to velká a slavná událost, ale bohužel se asi nestane, neb těžko může paroprase navštívit každého. Ovšem, pro všechny případy mám připravený pořádný klacek a přítelkyně mobil s foťákem. Na youtube bych přidal snímek o tom, jak paroprase dostalo klackem po hřbetě, protože jej všichni strašně milujeme.

jirka.s. 27.1.2010 14:18

Re: pro všechny případy jsem ppřipraven na paroprasečí navštívení

Nu, já žádné zvláštní přípravy na návštěvu velkého pingla také dělat nemusím! Po několika návštěvách svědků jehovových, agentů upc, telecomu, zepteru či providentu mám za dveřmi též nachystanou takovou pěknou, bytelnou nohu od starého psacího stolu!!!

lucinapes 27.1.2010 14:32

Re: pro všechny případy jsem ppřipraven na paroprasečí navštívení

lepší od bytelného stolu jídelního, nebo od koncertního křídla.

VL 27.1.2010 15:47

Re: pro všechny případy jsem ppřipraven na paroprasečí navštívení

Násada od krumpáče také udělá dobrou práci.

Peta 27.1.2010 23:29

Re: pro všechny případy jsem ppřipraven na paroprasečí navštívení

Násada je lepší, padne lépe do ruky. Mám ale lepší nápad. Až u vás zazvoní, řekněte: 'Dobrý den. Kdo jste a co potřebujete?' To ho myslím překvapí víc než ta násada.

gerontusinza 27.1.2010 12:28

Doležall, vy sakra málo vydržíte......

to já daleko hůř než Paroubkovy pindy snáším ty vaše......... ale vás by ty volby zajímat neměly, volby v Bavořích  jsou již proběhlé a jasné..... a od vás se stejně nic slušného nadát nemůžeme..... no nic, sbohem Docela se těším na 15.2. až tady ten hlupácký humus zavřou......

jirka.s. 27.1.2010 13:43

Re: Doležall, vy sakra málo vydržíte......

"...to já daleko hůř než Paroubkovy pindy snáším ty vaše....."

Tož to lze jenom litovat, že pan Doležal píše jenom v podstatě jako K.V. Rais! Kdyby trochu přitvrdil, možná že by tě, gerontosaure, už konečně klepla pepka!

BTW: Co dělá ten strejda, co chudák musel proti své vůli hlídat politické v Jáchymově?

J. Bakulová 27.1.2010 12:14

k nám nepude,

bydlím ve 2. patře (49 schodů)

jirka.s. 27.1.2010 13:45

Re: k nám nepude,

Ano, správně, tento údaj bych mu také mezi dveřmi sdělil, protože by ty schody rozhodně v tom fofru spočítat nestačil!

KROKODÝL 27.1.2010 12:09

Tak to bych si vychutnal.

Přiznám se,že taková nezvaná návštěva,která by mi zazvonila se suitou nohsledů u mých dveří,by se setkala s velmi rychlou odezvou.Azore-trhej!,by zřejmě byl ten nejmírnější projev mé "radosti".Následovalo by další řešení,které by se odvíjelo od toho,kdo by měl tu drzost otravovat mne v soukromí.Takoví Dimunové by odešli jen s pár po tlamě,ovšem na Paroubkovi bych si dal záležet speciálně a pokud by onou nezvanou návštěvou byl Dluhoslav Sobotka,asi by mi musel zadarmo uklidit dvůr.

gerontusinza 27.1.2010 12:30

vY MÁTE RÁD POHÁDKY CO? Re: Tak to bych si vychutnal.

a blbé k tomu..... no co, svůj k svému...

jirka.s. 27.1.2010 13:46

Re: Tož já taky jednu pohádku přidám.....