26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MLOK 27.1.2010 10:37

Re: SOUHLAS

"U telefonu Václav Klaus...."

Tak přesně tohle mě milý AKIBUO docela nakrklo. Poslal jsem automat mluvící Klusovým hlasem hned po ohášení do "zadele" a zavěsil jsem. A velmi jsem se tenkrát rozhodoval, zda ODS svůj hlas po této vlezlé telefonní "masáži" dám.

     Pokud by zazvonil u mých dveří pan ingenieur J.P. osobně, tak bych ho slušně, leč důrazně okamžitě vypoklonkoval. Nepouštím přes svůj práh nezvané a mě nesympatické návštěvníky.

     Tož tak.

P.S. - Po předchozích zkušenostech a také proto, že jsou přes všechny protesty občanů stále u pražského korýtka teflonoví pánové Bém-Olympi-Áda a Jenčík, tak letos už ODS (ani KSČSSD a pochopitelně ani KSČM) volit nebudu.

gerontusinza 27.1.2010 12:39

Pan Kalousek vám s milým úsměvem děkuje Re: SOUHLAS

a radarová pěnice s panem Vondru vám radostně zapěje........ ten topolánek je aspoň chlap i když prolhanej, ale nikdy nespí.......

honzak 27.1.2010 6:14

ty máš jistě

politické odvahy neurekom. Tak se seber, založ stranu a udělej tu jedinou správnou kampaň pro jediný správný program! Ale k nám nechoď... Bydlím ve 3. patře a mohlo by ti na makovici leccos přistát!

Tímto svým výplodem neobhajuji ŽÁDNOU POLITICKOU STRANU. Prakticky všechny jsou sbírkou větších či menších hýzlů.

kmotrdrobek 27.1.2010 5:21

Já vím, že všichni lžou

ale i přesto si jen tak pro zábavu některé jejich tlachy přepočítám a v poslední době tedy nejvíce lže Paroubek. Jsem invalida o francouzských holích a tak si jistě dovedete představit, kde by má opora stability skončila, kdyby u nás zazvonil Paroubek. A jak mi naposled vyšly výpočty? Na 13 důchody, mateřské, proplácení prvních 3 dní nemocenské a zrušení zdravotních regulačních poplatků by nás přišlo cca na 28 miliard korun. 30 miliard už teď na důchody chybí. Paroubkova milionářská daň by dle odborníků v ideálním případě mohla přinést  5 - 6 miliard a zvýšené sociální pojištění, dědická a další daně podle místopředsedy ČSSD soudruha M.Urbana až 20 miliard korun (což je podle mého hodně nadsazené) Tak mi to suma sumárum vyšlo, že Paroubek nevybere ani na polovinu toho, co slibuje. Jeho protikrizová opatření zatáhnou akorát čtvrtinu úroku, které ročně platíme ze státního dluhu!!!!

podrobněji na http://politikmann.webgarden.cz

Martin 27.1.2010 9:34

Re: Já vím, že všichni lžou

Tak přesně takového diskutéra pan Doležal očekával - splnil jste jeho očekávání na 100%  - pěkně mu to žerete.......

Milan 2 27.1.2010 9:43

Re: Já vím, že všichni lžou

Jen jste zapoměl""dodat,kolik miliard nás stojí korupční zakázky a nevýhodné smlouvy,kolik miliard stojí naše miniarmáda a fitivní podnikání a výroba boháčů za masivní podpory politiků parlamentu i senátu. To,co píšete o zdrav.poplatcích a 13 důchodu (2400.- ),to je jedna miliontina toho,co asi nechcete vidět.

gerontusinza 27.1.2010 12:46

ještě bych doplnil vytunelované "bankroty"Re: Já vím, že všichni lžou

firem, kdy bankrotář vytuneluje vlastní firmu a aktiva převede do nové firmy a vesele pokračuje pod jiným názvem......nebo soudní bankroty na požádání kamaráda se začachrováním "spravcem podstaty" s jedinou kvalifikací,. že je zapsán v registru "správců"..... prostě óda na radost jako hrom.... a to všechno jde z daní poplatníků......

Medůza 27.1.2010 15:57

Re: ještě bych doplnil vytunelované "bankroty"Re: Já vím, že všichni lžou

No to mi vysvětlete,

když zkrachoval náš odběratel (a byl to krach taky podezřelý), tak o peníze přišla naše firma a nebylo to z Vašich daní. Jestli ano, tak mi poraďte, kde se o ně máme přihlásit.

I-Worm 27.1.2010 12:28

Re: Já vím, že všichni lžou

volte Kalouska, za jeho vlády na MF byl takovej přebytek financí na sociální výdaje, že mohl i snižovat odvody!

R. Sedláček 27.1.2010 16:28

Re: Já vím, že všichni lžou

Já vás nežádám o radu, koho volit. Pokud i další diskutující mají pocit, že protože jsem nezmínil spoustu dalších zlodějen, jsem blb a Paroubkovo lhaní je to, co by se zrovna mělo tolerovat, protože Opencard je větší průser. Pak se nedivte, že to tady vypadá, jak to vypadá. Až bude článek o korupci, budu se vyjadřovat k ní, tedy k tomu článku. Vy pouze poukazujete na jiné špatnosti, aby ty Paroubkovy byly prominuty.

 kmotrdrobek

Bereniké 27.1.2010 2:34

Já se na Paroubka za dveřmi těším

Mohl by při odchodu spadnout do té jámy,  kterou máme přede dveřmi vykopanou už od léta kvůli připojení na vodovod a jaksi jsme to nestihli dokončit. :-D  To by byl pohled k nezaplacení.

Fuj, to jsem ale hnusně škodolibá.

Pejsátko 27.1.2010 7:30

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Já také. Domluvili bychom se s lidma ve vsi, dali psy dohromady a Paroubek by si mohl procvičit běh a šplh na strom. Takový nácvik štvanice hned tak neuvidíme a protože nejsme žádní rasisti, mohli by se jí zúčastnit i větší hlídací psi (hlavně té fáze pod stromem).

Bereniké 27.1.2010 8:15

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Paroubek lezoucí na strom :-D

Dostal jste mne, to je krásná představa.

Mimochodem, kdysi hodně dávno jsem opravdu před psem na stromě skončila, bylo to v Rumunsku a zdrhali jsme před zuřivým ovčáckým psem. Tehdy jsme ten šplh zvládli dost rychle, ale ten třetí, co nám dal galantně přednost (byli jsme dvě holky a jeden kluk ve věku asi 15-16 let), nakonec utrpěl kousanec do lýtka, když na ten strom šplhal.

woka 27.1.2010 9:02

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Nezapomeňte, že Paroubek dokáže v případě potřeby přeletět deset metrů - na toho si nepřijdete!

lucinapes 27.1.2010 14:44

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

no jo, tělo dvacetiletého hocha (kdepak ho má schované?), nebo říkal hrocha??

VL 27.1.2010 15:38

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

No jo, "pittbull dává křídla" :-*)

magi 27.1.2010 10:55

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Bereniké! Nevím jak vy,ale já si zase neumím představit,že by u nás zazvonil s.rotný Toplánek s Řebíčkem a v kárce malej Nikolas.  Doma psa nemáme,ale já bych neručil za svojí 86 letou babičku. Copak vy nevidíte,jak si to vemena z vás dělají srandu?

Bereniké 27.1.2010 11:09

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Neslyšela jsem o tom, že by Topolánek hodlal zvonit lidem na zvonky a oblažovat je svou přítomností, takže vaše poznámka je trošku mimo. Topolánka taky nemusím, nicméně při pohledu na něj se mi nezvedá tlak tolik, jako při pohledu na Paroubka.

Jirka 27.1.2010 14:49

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Mně ani ne tak tlak,jako žaludek.

lucinapes 27.1.2010 14:43

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Srandu si dělá Velkej Pupek z vás, prý se bere za potřebné - cha cha! Kde bere ta jeho exprofesionálka na celou serii z módní přehlídky? Mimino oblíkané od Diora? Kdo si z koho dělá legraci? To jste slepí nebo blbí, že mu to žerete? Upnutá vestička přes panděro nezakreje veksláckokolotočářské manýry, a ta jeho je řádově horší a mazanější, než bývala Grossová. Máte to opravdu leadry hodné následování.

magi 27.1.2010 17:36

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

S tím Diorem a tou vestičkou se ti to moooc povedlo. Umíš vařit a už sis konečně našla kluka?

lucinapes 27.1.2010 14:31

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Kéž!!! Naše Lůca by na to stačila sama, je to VELIKEJ mazel, a je rychlá jak blesk. Chytí i veverku v běhu, svaly má jak Schwarzenegger a hravá je jak kotě. Kéž!!! 

MLOK 27.1.2010 10:43

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Milá Bereniké. Plán máte hezký, leč zapomínáte na páně ingenieurovy body-guardy. Pravé a nefalšované Marťany. POZOR NA NĚ!

    Přeji Vám hezký den - ta představa J.P. v jámě je roztomilá :-))

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 27.1.2010 0:47

tak jak?

Netoužím po „kontaktní kampani“ s panem Paroubkem ani s panem Topolánkem. Zajímá mne, co říkají a co chtějí.

Tak si autore vyberte. Buď jedno, nebo druhé. Buď vás zajímá co říkají, nebo vás zajímá co chtějí. Ono je to totiž u všech parlamentních politiků v přímém rozporu.

NevericiTomas 27.1.2010 1:07

Re: tak jak?

Covece je tu o vas clanek :-)

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 27.1.2010 3:38

Re: tak jak?

Ja vim, vzdyt jsem taky slusne podekoval ;-)

NevericiTomas 27.1.2010 5:45

Re: tak jak?

Vsak ja nic nerikam :-) Ale to vite, jak se o Vas jednou nekde pise, hned Vas lidi berou jinak :-)

jonatan 27.1.2010 7:26

Re: tak jak?

balíku, nežvaň! U komunisty nikdy nepoznáš, zda to co říká, myslí pravdivě. U nich je jediná touha, atou je touha po neomezené moci nad světem! Oni se ti chlapci většinou tváří, že komunisty nejsou, nebo že už jsou jiní, lepší, ale jejich chování je usvědčuje o pravém opaku.

Pamětník 2 27.1.2010 11:06

Re: tak jak?

Jonatane,jak poznáte komunistu od nekomunisty?V chování politiků mám dojem,že u nás nikdo jiný než komunisté nejsou.A víte kolik politiků se urazí?A nejsou to jen staré kádry,ale i řada mladých,kteří pochopili,jak se dá získat moc. Ono pořád se utěšovat,že veškeré negativní věci máme po komunistech,či pochází ze zdeformovaného myšlení,které do nás lili soudruzi,je příliš jednoduché.Pokud se zamyslíte nad spoustou lidí a velmi mladých,jak se derou k moci,tak  asi budeme ještě dlouho uvažovat,jak u komunisty nikdy nepoznáme to co říká a co myslí.

liberal shark 27.1.2010 12:04

Re: tak jak?

Jak poznat že komunista lže ? Podle toho, že se mu pohybují ústa :-)).