1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Politici a žurnalisté kapitulují před Babišem

Nemám žádný bezprostřední vztah k pojišťovnictví a nikdy by mě ani nenapadlo uzavírat životní pojistku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 24.6.2015 13:50

S Babišem nikdo nehne, dokud bude mít

masivní podporu čecháčkovské lůzy. A dokud bude mít na pár koblih (a to bude mít už asi napořád, každou koblihu si totiž nechá stonásobně proplatit ze státního rozpočtu), bude mít i tu podporu.

L. Novák 22.6.2015 16:56

Náhodou, dneska Babiš zabodoval,

když na fóru a před kamerami prohlásil, že Řecko už během posledních 200 let zbankrotovalo 4x a že bychom je měli nechat zbankrotovat popáté, aby se vyčistil prostor... :-D

No a samozřejmě se ozval bankrotář Dluhoslav Sobotka, nejhorší ministr financí Česka, který vyjádřil s Babišem svůj hluboký nesouhlas. Proč asi? ;-)

P. Čech 22.6.2015 17:24

Re: Náhodou, dneska Babiš zabodoval,

Protože je hloupý a zcela ničemu nerozumí. Jediné co dovede a v čem vyniká je žvanění. To mu jde docela dobře.

M. Prokop 22.6.2015 17:55

Re: Náhodou, dneska Babiš zabodoval,

Bureš není blbý, jinak by toho tolika nena ..... tedy, nevybudoval.

Dluhoslav má noty z Brusele, tak podle nich pěje.

V. Němec 22.6.2015 15:05

V Česku

jako ve firmě. Ale Babišově, ne Baťově.

V. Horák 22.6.2015 14:46

Největší ubožák

je ovšem "křesťan" Herman.To bylo vznešených řečí o obětech komunistického režimu a hle,najednou je vše zapomenuto a vesele to táhne s Burešem,Kellerem,Humlem,Foldynou,Škromachem a dalšími bolševickými kreaturami.No on vlastně říkal,že čeká jak dopadne soud o Burešovu "čest" a ten samozřejmě dopadl stejně,jako všechny podobné případy...

J. Slanina 22.6.2015 13:56

To je náhodička:

Babišovo Animalco vyhrálo tendr na dodávku masa správě státních rezerv.

http://jdem.cz/bsfws9

" Animalco vyhrála nejen kvůli změně podmínek nového tendru, ale i kvůli tomu, že druhý uchazeč, Mrazírny Plzeň-Dýšina, byl vyřazen, neboť nesplnil kvalifikační požadavky."

Takže si zase bureš odsype ze státního do svého měšce 46 melounků.

J. Urban 24.6.2015 13:52

Re: To je náhodička:

pro bureše jen drobné...

P. Čech 22.6.2015 13:30

Otázky jsou to víceméně řečnické?

Otázky zmíněné panem Doležalem a pronesené panem Šinclem nejsou vůbec řečnické, nýbrž provokativní. Svůj účel ovšem splnily. Vyprovokovaly pana Babiše k odpovědi, která se hodně nelíbila všelijakým korupčníkům a těm, kteří se nechají uplácet, ev. zástupcům politických stran, které v minulosti, ale i dnes, korupci obecně podporují. Jedná se o ODS, TOP 09 a ČSSD.Pan Babiš neudělal nic jiného, než že nazval věci jejich pravým jménem, čímž se ovšem dopustil politické nekorektnosti. Kdo vylétl jako čertík z krabičky a kdo je onou potrefenou husou viděli všichni. Žádné žvanění politiků z různých politických stran na tom nic nezmění, páně Doležalův stranický výplod taktéž.

J. Slanina 22.6.2015 13:49

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Ty ses ale těch koblih musel vyloženě přežrat, takže ještě dodnes je z toho kynutého těsta z tebe cítit ten smrad.

F. Kusák 22.6.2015 17:11

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Můžete mě pane Slanino říci, proč někomu v diskuzích tykáte a proč někoho urážíte. Vám zřejmě vadí, že někdo může mít jiný názor. Nemám nic proti ironii, ale musí být vtipná a inteligentní. A ta Vaše, podle mého názoru, je urážející a hloupá. Moc Vás prosím, nepište sem. Najděte si jiný web se stejně smýšlejícími lidmi a tam ty své duchaplnosti pište. Jen doufám, že Vás tyto řádky nevyprovokují k dalším urážkám, ale máte to marné, já na ně stejně nebudu reagovat.

J. Slanina 22.6.2015 20:30

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Schválně, pane Kusáku, zkuste si srovnat ty kterým tykám a které podle vás urážím s ostatními. Jsem zvědav, kdo vám to v tom "seznamu" vyjde a s jakými názory.

BTW: Reagovat skutečně nemusíte, mašli si kvůli tomu nehodím.

M. Prokop 22.6.2015 17:57

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Pan Čech má obvykle alternativní nápady ke každému tématu.

M. slavík 22.6.2015 18:07

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

A jinak? Máte nějaký názor?

P. Čech 22.6.2015 19:00

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Nemá. Umí jen nadávat a tykat lidem, jež nezná. Asi je na to zvyklý z facebooku, který je navštěvován převážně nevychovanými teenagery.

V. Kain 22.6.2015 14:36

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Až se voliči proberou ze zlého snu a milého pana Babiše vykopnou jako bramboru i s jeho ANO,tak mu bude patřit a nebo firmám kde má většinový podíl více jak polovina produkce kterou se dneska zabývají a mnoho jiných firem které nemají s jeho dnešním podnikáním nic společného.On ví proč vlezl do politiky a taky je si vědom,proč bral jenom ministerstvo financí.O jiný rezort zájem neměl.Babiš je škodná které je třeba šlápnout krk a čím dříve tím lépe pro tuto zem.

P. Čech 22.6.2015 17:23

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Pana Babiše nemám rád, stejně jako kteréhokoliv "bývalého" komunistu, kteří mi zničili život. Daleko horší jsou ovšem politické strany (ODS, TOP 09, ČSSD, KSČM, KDUČSL a další), které ničí život občanům v celé zemi. Lžou lidem a ostentativně "bojují" proti korupci, přičemž se jí samy dopuštějí. Neupřímnost a pokrytectví, to je krédo našich politických stran. ANO není politickou stranou. Je občanským hnutím, které s tímto svrabem chce něco dělat. Že je náhodou v jeho čele "bývalý" komunista je jen shodou okolností. Zatím mám tento názor a čekám, jak bude ANO naplňovat svůj program a teze, zejména týkající se skutečného boje proti korupci ale hlavně změnou volebního systému na většinový, dvoukolový obecně a prosazení zákona o obecném referendu. To jsou totiž skutečně demokratické instituty, pomocí nichž mohou občané naplňovat a prosazovat svou demokratickou, většinovou vůli. Pokud toto ANO dokáže, budu je podporovat přesto, že je v jeho čele "bývalý" komunista. Jde totiž o to, že moci zákonodárná, výkonná a soudní nejsou těmi demokratickými instituty, pomocí nichž mohou občané prosazovat své požadavky. Zejména proto, že jsou ovladatelné a nakonec i zcela ovládané politickými stranami, které jsou zrovna u moci. Ono se totiž oproti doby před listopadem 1989 až tak mnoho nezměnilo. Pouze čl. 4 minulé ústavy byl nahražen čl.5 ústavy dnešní. Obé je špatně. Ve státě mají vládnout jeho občané a nikoliv jedna politická strana či více politických stran.

M. Prokop 22.6.2015 17:59

" Pokud toto ANO dokáže, budu je podporovat..."

Vždy jsem chtěl vidět někoho tak bláhového, že to Burešovi uvěřil.

Nezklamal jsem se.

P. Čech 22.6.2015 19:03

Re: " Pokud toto ANO dokáže, budu je podporovat..."

Vy jste někde, v mém příspěvku četl, že věřím panu Babišovi? To bych tedy rád věděl, kde.

M. slavík 22.6.2015 18:13

Re: Otázky jsou to víceméně řečnické?

Škodná jsou závistivci jako vy. Občas si něco přečtěte ať nepůsobíte trapně. Babiš jede zatím v pohodě. Kdyby na něho něco bylo, první by se ozval kraďousek nebo fiala. To jsou ti, kdo tenhle stát dovedli tam, kde je.

R. Hroza 22.6.2015 11:43

jediný demokrat BD zase perlí

"Podstatné je, že pan Babiš shromažďuje na své politické oponenty, kde jen může, kompromitující informace a používá je, ať s předmětem sporu souvisejí nebo ne, jako politický instrument."

Odkud to, sakra, pane Doležal, víte? Takové obvinění bez důkazů, to je minimálně na přesdržku, vy jedinej demokrate?

R. Langer 22.6.2015 12:50

Re: jediný demokrat BD zase perlí

Tak vytáhl ten Babiš tu složku, nebo ne? Pokud ano, tak je to snad dostatečný důkaz, jaký byste ještě chtěl navíc?

P. Čech 22.6.2015 13:40

Re: jediný demokrat BD zase perlí

Pan Babiš mohl vytáhnout nějaký svazek papírů, nebo, chcete-li, složku. Nikdo kromě pana Babiše ovšem neví, co v ní bylo. Hlavně, že se všichni politici z politických stran  k věci "zasvěceně|" vyjadřují. Něco mi to silně připomíná. Nenávistné tažení ODS, TOP 09 a ČSSD proti minulému nováčkovi ve sněmovně - Věcem veřejným. Je to opovrženíhodné a hnusné jednání, jakého jsou schopni jen politici politických stran.Občanské hnutí Úsvit přímé demokracie se jim již podařilo rozbít, teď je na řadě ANO.   F   u   j   !

R. Langer 22.6.2015 14:43

Re: jediný demokrat BD zase perlí

No a co v ní podle vás bylo?

P. Čech 22.6.2015 17:29

Re: jediný demokrat BD zase perlí

Co v ní bylo nevím, stejně jako to neví nikdo kromě pana Babiše. Spekulovat o tom nehodlám, to bych se snížil na úroveň hloupých novinářů a ovčanů politických stran, proti nimž stále vystupuji.

L. Novák 22.6.2015 16:59

Re: jediný demokrat BD zase perlí

No, on to Babiš neudělal poprvé, že veřejně předčítal citace velmi pochybných (až bulvárních) zdrojů. Stačí Babiše občas sledovat v médiích.

S. Tomáš 22.6.2015 13:29

Re: jediný demokrat BD zase perlí

Na co má asi Agrofert bezpečnostní divizi? Jen na sledování svých zaměstnanců? Těm jsou vymývány mozky speciálním zpravodajem společnosti tak, že neukradnou ani hřebík. Máte se na co těšit.

P. Čech 22.6.2015 13:44

Re: jediný demokrat BD zase perlí

Vám by se asi líbil systém, podobný tomu minulému, kdy všichni kradli ony "hřebíky|", aby neokrádali svou rodinu, že? Jakmile někdo dokáže řídit firmu tak, že se v ní nekrade, je okamžitě dehonestován podobnými závistivými individui Vašeho ražení.Dokonce se i stydíte podepsat. Pochybuji silně, že se jmenujete Jcch.

P. Čech 22.6.2015 13:33

Re: jediný demokrat BD zase perlí

Pan Doležal totiž "ví všechno". O demokracii ovšem nemá ani tušení, vůbec neví co to je. Za demokracii považuje takové společenské a politické zřízení, které je charakterizováno jako vláda a moc politických stran nad občany a kde občané musí držet hubu a chovat se a jednat podle pokynů vládnoucích politických stran. Má-li někdo na věc jiný názor, nechce jej pochopit.

K. Janyška 22.6.2015 9:07

Ano, a už je ta kapitulace podobná nadbíhání Hitlerovi.

Nemohu si pomoci, tak se mi to jeví... Dzp.