21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Politici a žurnalisté kapitulují před Babišem

Nemám žádný bezprostřední vztah k pojišťovnictví a nikdy by mě ani nenapadlo uzavírat životní pojistku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 24.6.2015 13:52

Re: Ano, a už je ta kapitulace podobná nadbíhání Hitlerovi.

Jo, souhlas.

J. Schwarz 22.6.2015 8:51

nemůžu si pomoct,

ale ať je Babiš STBák, miliardář ve střetu zájmů nebo i ďábel sám je v tom spolku jedinej co trochu myslí a nehodlá dovést Česko někam do Řecka... což se o těch ostatních opravdu  říct nedá. Vůbec tady jaksi přetrvává jakýsi africký náhled, že ministr vnitra se má starat hlavně o blaho policajtů, ministr zemědělství o blaho agrárníků či ministr školství o benefity učitelů, zatímco jejich skutečná úloha je právě opačná - poskytnout kvalitní službu veřejnosti s minimálními náklady a ztrátami. Takhle celý ten cirkus veřejnost jenom platí, zatímco ministr svoje "chlapce" hájí a bojuje za zvýšení jejich platů... Babiš je jedinej, co brání rozhazování a upřímně řečeno veřejnosti se furt vyplatí pár miliard pro jeho firmy pokud zabrání ČSSD rozházet na korumpování svých milců řádově více ..

J. Štrobl 22.6.2015 9:14

Re: nemůžu si pomoct,

Ach Bože, Bože, do koho jsi to duši dal.

J. Bořický 22.6.2015 9:17

Re: nemůžu si pomoct,

Nějak se mi to jeho hospodaření neprojevuje na kapse.Naopak,když jdu nakupovat,tak je vše stále dražší a dražší.

J. Schwarz 22.6.2015 9:19

Re: nemůžu si pomoct,

A vidíte, ČNB to nějak nevidí a naopak se děsí poklesu cen...

J. Bořický 22.6.2015 9:22

Re: nemůžu si pomoct,

A to je Váš argument? Vy asi nenakupujete stejně jako ti z ČNB.

D. Nowodny 22.6.2015 10:35

Re: nemůžu si pomoct,

ACH jo, komu není rady.......! Mrkev pro osla vždy dobrá !

Z. Švrček 22.6.2015 11:48

Re: nemůžu si pomoct,

Kéž by to byla pravda. Bohužel Babiš tady zjevně bojuje více na své frontě, než aby se nezištně bral za vlast a národ. Jak jinak vysvětlíte tu dosavadní lehkonohou ústupnost rozhazovačnosti vlády, peníze na další úředníky, nebo  pokračování dotací alternativních energií na jedné straně a snahu o plošné získávání  peněz od již tak dost zatíženého obyvatelstva na všech frontách, aniž by plnil své sliby, že především chytí za ruku konkrétní velké neplatiče daní??? To, že dnes bouchá s ministry o zem, když chtějí přidat, to jsou jen tanečky. Až dosud dal nakonec na vše, co si vymyslili . Navíc nutno vidět, že ta jeho "obrana proti rozhazování", jak tvrdíte,  se nekoná, když jde třeba o ty řepkové miliardy z nichž má benefit?  Nelze jej považovat za dobrého hocha, když má ruce až po lokty v byznysu se státem! Kdo zaručí, že když mu dnes vše projde, a on tím upevní a zvýší svoji moc, že ty  svoje ruce nezaboří do etátu až po ramena?  Přeji příjemné placení daní! Mně stačí, když vidím, co dělají s těmi dnešními, natož s tím, co si ještě společně koaličně vymyslí. Pokud on dnešni "bitvu - čti tanečky" o rozpočet vyhraje - a to on právě nyní testuje - pak mají sosani a černoperdelníci po žížalách. Pokud se oni sami nepředposejří, pak Andrejko určitě zase povolí a zkusí to jindy.

P. Čech 22.6.2015 13:52

Re: nemůžu si pomoct,

Máte pravdu, pane Schwarzi. Toto ovšem není úmyslem ani politikou našich parlamentních politických stran.To, že naši ministři hájí zájmy agrárníků, učitelů, policajtů, lékařů a pod je právě tou politickou korupcí, na kterou se snažím neustále ukazovat. Tato korupce je totiž mnohem horší než korupce úplatkářská, poněvadž ničí poslední zbytky morálky u občanů, o politicích nemluvě. O kvalitní službě veřejnosti, jak píšete, nemají politické strany ani ponětí.  Pouze chtějí být zvoleny a dostat se k moci. Neštítí se při tom ničeho, zejména oné politické korupce.

P. Lenc 22.6.2015 8:18

Babiš

velice dobře ví, že dřív nebo později mu půjdou preference dolů.Bude stupňovat napětí a snažit se dotlačit ČSSD k pádu vlády a tvrdit, že za to mohou socani.Věřím tomu, že k tomu dojde nejpozději na podzim s tím, že v té době bude mít stále ještě možnost vyhrát předčasné  volby.Pitomečků, kteří mu stále ještě věří je pořád víc než dost.Koblihy se budou rozdávat s polevou.

F. Kusák 22.6.2015 10:15

Re: Babiš

No, vy jste mi ale nalytik. Já sice nejsem  volič AB (jsem volič KDU-ČSL), ale nazývat jeho stoupence "pitomečky" mně přijde přinejmenším nekorektní, obzvláště při jeho volebních ziscích. Teď  poslouchám "pro a proti" ČR s Lenkou Zlámalovou a Martinem Komárkem, moderuje  Lenka Kalenská. Jakkoliv pana Komárka nemusím, tak manipulativně vedenou diskuzi abys pohledal. Totež zaznamenávám v prohnilé České televizi. Budiž, Babiš ne, ale představa, že se vrátí Miroslav Kalousek nebo tzv. pravicová strana ODS s profláknutými ministry Řebíčkem, Langrem a dalšími, mě jaksi neuklidňuje. Na Babiše alespoň vidím, v jakém tričku běhají politici ČSSD, tak jasné není. Jen jsem nedávno četl, že pan Bakala pobral za své byty mld. Kč. Ty byty, jak známo, mu pomohla zprivatizovat právě ČSSD s B. Sobotkou. Takže, není to o těch "pitomečcích", ale o vlivu, o penězích, o moci atd. a pokud pro řadového občana taky něco zůstane, tak dobře. Kdo má má na politiku jiný názor, je silně naivní a doporučil bych mu, ať si to zkusí. Třeba na komunální úrovni a pak může o něčem mluvit.

D. Nowodny 22.6.2015 10:38

Re: Babiš

A kdo pomáhal Babišovi _?

P. Lenc 22.6.2015 13:50

Re: Babiš

Ono pane Kusáku, člověk nemusí být analitik aby si uměl spočítat dvě a dvě.Pokud to umíte, tak nemusíte vypisovat elaboráty o tom, jak jsou všichni "špatní".Na to máme "investigativní" a zcela jistě pravdomluvné novináře.Dál jim věřte,vaše poctivá duše bude spokojena.

F. Lesniak 22.6.2015 7:22

Opravdu někoho překvapují Burešovy estébácké metody?

Pokud ano, tak je mi ho upřímně líto. Mně osobně spíše překvapuje, kolik pitomců mu fandí a je ochotno ho opět volit. Přitom kromě nadávek Kalouskovi zatím nedokázal vůbec nic.

P. Maleček 22.6.2015 7:17

Opět zloděj křičí chyťte zloděje

Nejzajímavější na textu je to srovnání dnešního babišstánu s ČSR před r. 1948. Autor se rozčiluje nad důsledky, ale zatajuje příčiny. Komoušský, bohužel díky neschopnosti a rozhádanosti ČSR demokratů demokraticky provedený převrat, mocně podpořený masami, by nebyl, nebýt selhání evropské i ČSR demokracie, která se podělala před Hitlerem.

Stejně jako by dnešní babišstán neexistoval nebýt lží a systémového rozkrádání státu podle autora prý demokratickými parlamentními partajemi.

O tomhle autor ani necekne. A tak není divu, že není schopen předložit ani náznak řešení. A tak sám vyvolává otázku zda nebyl součástí toho, co s "velkou protikorupční revolucí" ztratilo svou neomezenou a zlodějskou moc.

J. Sýkora 22.6.2015 6:50

Co byste chtěli od starého StBáckého konfidenta?

Aby se choval jako Mirek Dušín?

Nečekejte že hyena začne žrát trávu....

S. Sedlák 22.6.2015 4:26

Neutralita??

Nevím, jestli tomu takto říkat.

Novinář se také musí něčím živit a je lepší (asi) plout s proudem jakkoliv smradlavým než proti němu. Babiš evidentně používá sprosté metody a je otázkou jak si koho zavazuje. Čím si zavázal takového Komárka a bylo mu to zapotřebí?

Není to však zcela beznadějné. Echo24. Asi si je předplatím. Dobrou věc je třeba podpořit.

T. Pansky 22.6.2015 1:30

Co dodat? Dva gody: 1) ceska ustava je velmi spatne ...

... napsana a v podstate je mozne zcela legitimne nastolit v Ceske republice diktaturu.  Za to mohou obe strany: CSSD a ODS, ktere se ve sve dobe pokusuly vyuzit nedostatku ceske ustavy a prepsat ji ke svym potrebam a nastoleni vetsinoveho systemu, kteremu by vladly CSSD a ODS.  Tomu zabranil az ustavni soud.  Od te doby se o ceske ustave nehovorilo, nebyl o to zajem od zadne politicke strany a od zadnych (alespon radoby) politologu.  Az ted je tu najednou strach, ze muze dojit k prevratu.  Ano, muze a to zcela legalne.  2) "Profesionalni neutralita" ceskych novinaru !!! K smichu.  V Cesku byl vytvoren nahubkovy zakon, takze kdyz poslouchame ceskou televizi, clovek se nic nedozvi.  Jina media jsou na tom podobne: bude se vlastnici boji nebo si proste rikaji, ze to za to nestoji se potykat se state.  Jinak receno: svobodna media uz v Cesku v podstate neexistuji.  ... Kdo za to muze?  My, obcane.  Radi svejkujeme u piva.  Jenze nasi demokracii nam nikdo jiny neochrani.  top0625top@live.com

Profesionalni neutralita