18.6.2024 | Svátek má Milan


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Po sjezdu ČSSD

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka 24.3.2009 0:41

Re: Tato vláda

Skoro 100%ní souhlas.R^

Buvol 24.3.2009 0:44

Re: Tato vláda

Ten pocit máte asi proto, že jste s prominutím trouba ..

Gaston 24.3.2009 0:56

Re: Tato vláda

To si vážně nemyslím, při vší skromnosti

Slavek 24.3.2009 4:07

Re: Tato vláda

Já ano. Situace mi ve svých parametrech připomíná únor 1948.

Jak mám Klause celkem rád, myslím si, že si zadělal na historický plivanec obludných rozměrů. Že je Tlustý komunista to je známo, že je i Klaus schopný přejít ke komunistům to je i pro mě fakt síla.

ascari 24.3.2009 7:52

Re: Tato vláda

Klaus je mi opravdu záhadou.Jak se může spojovat s Paroubkem po Paroubkově povolebním projevu,jeho chování proti Klausouvi při volbě presidenta?Kdysi klaus v nějakém rozhovoru utrousil,že určitá míra loyality je slušnostrí.Kam dal svou slušnost za to co pro něj Topolánek udělal při presidentské volbě?Nevadí mi Klausovy názory na EU,má na ně právo,dokonce souhlasím s jeho připomínkami k zeleným a oteplovací propagandě, vadí mi, že ztratil poslední špetku slušnosti k člověku,který mu pomohl.

jj 24.3.2009 8:20

Re: Tato vláda

Topolánek se nenapravitelně provinil tím, že po odchodu Klause na Hrad nepřivedl ODS k bankrotu a geniálního vůdce "prázdný Topol" dobře nahradil, potlačil pražskou kliku a dokonce se snažil o jistou průhlednost vztahů vláda - opozice. To nemůže projektant oposmluv vydýchat. A vděčnost? O čem to u politika mluvíte? Topolánek si zřejmě při prosazování Klause presidentem nedal žádné podmínky - jeho chyba.

Posleda 24.3.2009 8:39

Re: Tato vláda

Stručný přehled toho, co můžeme: 1) nekupovat známky s jistým xichtem; 2) sponzorovat puberťáky, kteří zapálí či jinak znectí ve třídě vyvěšený obraz státníka; 3) stěžovat si na lampárně. Je nám dobře a dobře nám tak.

Karel 24.3.2009 12:43

Re: Tato vláda

Že si to Gastone nemyslíte je subjektivní,objektivně je to bohužel tak!

Kecal. 24.3.2009 9:33

Re: Tato vláda

buVůl zase bučí.

Taťána 24.3.2009 0:57

Pocit máte správnýů obdivovatelé pana prezidenta mohou stokrát říkat, že černá je bílá a třeba tisíckrát nadávat, na věci to nic nemění.

:-)

Emilio 24.3.2009 1:10

Re: Tato vláda

Máte pravdu, jen mám obavy, že by ten nafoukaný Jyrka znemožnil celou ČR. Ale byl by to zároveň oprávněný trest za to, že jsme(!) si takového troubu zvolili.

Harry 24.3.2009 10:25

Re: Tato vláda

"Lepší jeho znemožnění by se nedalo vymyslet" Inu mate jiste pravdu, ale problem je, ze jsme na jedne lodi. Tudiz ostuda J.P. bude i ostudou CR, EU a nas vsech.

Míra 24.3.2009 10:27

Klaus na sjezdu socek zatroubil do útoku proti vládě.

Svým projevem dal otevřeně a nahlas najevo spolupracovat s Paroubkem&spol. na destrukci vlády právě v době předsednictví. Oni si tak oba soudruzi společně zchladí žáhu jak na ODS, tak i na EU. A Topolánkovi pak budou předhazovat, že jako jediný premiér v EU neudržel vládu ani po dobu předsednictví. To bude maso!!!

Pro Topolánka to bude zasloužený trest za protlačení V.K. na Hrad, pro veřejnost je to další známka nespolehlivosti V.K. Bude-li odstraněn Topolánek, je cesta do Putinovy náruče otevřená a nikdo z politiků už V.K. nezastaví. Na druhou stranu občané ještě mají jednu možnost, aby zastavili cestu V.K., sockám a komunistům: budou-li předčasné volby a na kandidátkách se objeví jméno některého současného politika, nevolit, Nevolit ani v případě, že se na předních místech kandidátek objeví i jména zcela neznámých lidí nebo umělců. To jsou jen triky a podvody na voličích. Vzpomeňme, jak známá  a lidmi uznávaná umělkyně pak odstoupila, a na její místo nastoupila profláknutá tvář. Jediný způsob, jak se nenechat zmanipulovat, je nezúčastnit se volební frašky jako volič. Až do teď jsem vždycky volil menší zlo, a ono hned po volbách začalo bobtnat a růst. Nevybírejme menší zlo, chtějme ž

Damián 24.3.2009 0:26

Jste grandióso konspirátor!

Vy už samozřejmě víte,že když někdo ve veřejném projevu řekne A myslí tím B.Vám se v té hlavě už ty pikle nějak promíchávají a prezidenta ctí to,že Vás včas ze svých služeb vyhodil!

yt 24.3.2009 9:07

Re: Jste grandióso konspirátor!

BD odešel sám pro m.j. pro odlišný názor na chystané proODS noviny.

Buvol 24.3.2009 11:45

Re: Jste grandióso konspirátor!

Nemáte pravdu! Vykopli ho, když se o své vůli snažil dostat něco do česko-německých smluv .. teď nevím jestli to byla přímo ta deklarace nebo jiná ....