26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Po sjezdu ČSSD

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Herakleitos 24.3.2009 11:39

Re: Nebude to tak žhavé, už známe dostatečně své papenhajmské !

Může klidně být. Velice dobrý postřeh!;-)

Hudec 24.3.2009 11:24

Re: autore,

K vašemu překvapení musím konstatovat, že plané a hloupé plácání je to vaše.

Alenka v říši divů 24.3.2009 11:03

Re: Reakce

Jmenovat Paroubka okamžitě premérem by bylo taky řešení. Ať ukáže,co umí. A to se pak národ bude divit a socky volby prohrají!!

Alenka v říši divů 24.3.2009 10:59

Re: autore,

Snad nemá Klaus ztrátu paměti a nezapomněl na ten nenávistný projev Paroubka při volbě prezidenta. A nepředpokládám,že je prezident tak naivní a myslím si, že Paroubkovi nevěří ani pozdravení.Copak Paroubek může být důvěryhodný? To snad ne!!A pana prezidenta bychom neměli podceňovat!!

Landys 24.3.2009 10:59

Nebude to tak žhavé, už známe dostatečně své papenhajmské !

;-DVláda zůstane, vsadil bych si na to vysokou částku. Bude určitě dobrý kabaret, ale jedna zásada je tady  již dostatečně zakořeněná - drž se koryta za každou cenu, a to všemi možnými prostředky. Proč by si rebelové, kteří nemají šanci po pádu vlády si ještě škrtnout, vypouštěli svůj poslanecký penězovod.

Už se těším na tu plejádu vznešených frází o velkém vnitřním boji, po kterém ale dospějí k přesvědčení, že pro lid této země bude lepší, když nechají vládu žít - a dál se budou muset s velkým sebezapřením zdržovat ve Sněmovně (a ty poslanecké peníze je nebudou ani těšit - zkrátka budou to dělat jen pro dobro lidu obecného). Dokonce by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby se někomu na toaletě zadrhl zip na šatech nebo kalhotách - a holt to do hlasování nestihl (proboha, vůbec na tom nehledejte nic jiného,  tak se to někdy seběhne !). Zkrátka, určitě se těšte na něco zábavného. A ty volební manipulace, taky docela sranda. Topolánek nás seznámí, jak to bylo s Pohankou, Melčákem a Wolfem - jak je Paroubek lámal, aby volili Klause. Možná by se mohl vrátit až k parlamentním volbám, to by mohlo být taky zajímavé. K tomuto má určitě Íčko taky nějaké zábavné informace. >-

oldedek 24.3.2009 10:37

...ideová a mocenská nadrženost...

Pán o něco níže má to krásně nazval - ideová a mocenská nadrženost. Myslím si, že Paroubek tím že teď možná vyhraje tak u lidí mého

ražení skončí. Paroubek je asi velmi zlý člověk, přestože na sjezdu

ČSSD vyhrál a měl by kolem těch svých "přátel a přítelkyň" rozdávat

radost a optimismus, choval se jako puchejř jen proto, že se tak kolem

jednání vyskytli i jiné než jeho názory.Když si to lidé neuvědomí tak s tímhle přechytralým a nadrženým puchejřem asi pěkně narazíme... 

Míra 24.3.2009 10:27

Klaus na sjezdu socek zatroubil do útoku proti vládě.

Svým projevem dal otevřeně a nahlas najevo spolupracovat s Paroubkem&spol. na destrukci vlády právě v době předsednictví. Oni si tak oba soudruzi společně zchladí žáhu jak na ODS, tak i na EU. A Topolánkovi pak budou předhazovat, že jako jediný premiér v EU neudržel vládu ani po dobu předsednictví. To bude maso!!!

Pro Topolánka to bude zasloužený trest za protlačení V.K. na Hrad, pro veřejnost je to další známka nespolehlivosti V.K. Bude-li odstraněn Topolánek, je cesta do Putinovy náruče otevřená a nikdo z politiků už V.K. nezastaví. Na druhou stranu občané ještě mají jednu možnost, aby zastavili cestu V.K., sockám a komunistům: budou-li předčasné volby a na kandidátkách se objeví jméno některého současného politika, nevolit, Nevolit ani v případě, že se na předních místech kandidátek objeví i jména zcela neznámých lidí nebo umělců. To jsou jen triky a podvody na voličích. Vzpomeňme, jak známá  a lidmi uznávaná umělkyně pak odstoupila, a na její místo nastoupila profláknutá tvář. Jediný způsob, jak se nenechat zmanipulovat, je nezúčastnit se volební frašky jako volič. Až do teď jsem vždycky volil menší zlo, a ono hned po volbách začalo bobtnat a růst. Nevybírejme menší zlo, chtějme ž

Harry 24.3.2009 10:25

Re: Tato vláda

"Lepší jeho znemožnění by se nedalo vymyslet" Inu mate jiste pravdu, ale problem je, ze jsme na jedne lodi. Tudiz ostuda J.P. bude i ostudou CR, EU a nas vsech.

Ferda 24.3.2009 10:24

Já to vidím 50/50

ale nechápu, co si v tak svízelné době Kočičí bratrstvo po volbách počne s veškerou tou mocí ..?

Ferda 24.3.2009 10:14

Re: Klausova ideová vyprahlost je mi rozhodně milejší

To je sice chválihodné ;-D, ale zkus si obě vehemence představit zapřažené do jednoho kočáru .. Rv

24.3.2009 10:09

myslím taky

že se BD dnes poněkud mýlí. Topolánkova reakce - když nedůvěra, tak co nejdříve předčasné volby např. ještě v létě. Jak reagoval Paroubek - volby v létě nechce ani náhodou, protože si není jist silou ODS. A i kdyby ty volby vyhrál, co by pak dělal, zabýval se krizí v tom zřejmě nejhorším momentu? A odpadlíci? Není lepší pobrat 15 poslaneckých platů než jen 3 do léta? Mám za to, že to Paroubek prokoučoval. Uvidíme odpoledne.

ver 24.3.2009 9:47

Klausova ideová vyprahlost je mi rozhodně milejší

než Paroubkova ideová nadrženost

roman 24.3.2009 9:45

Re: Pane Doležale to přeháníte

R^

eTony 24.3.2009 9:41

Re: autore,

na to vaše plané a hloupé plácání se nehodí ani reagovat........

Kecal. 24.3.2009 9:33

Re: Tato vláda

buVůl zase bučí.

Vašek 24.3.2009 9:19

Re: autore,

Presidentovu řeč jsme pochopil stejně jako eTony. Pan Doležel je moudrý muž, ale chápe pomalu, občas se stane, že mu něco nedojdů vůbec.

Buvol 24.3.2009 9:14

Re: Víte, Emilio, já si to nemyslím. Demagogii je potřeba vzdorovat, klást jí překážky a stavět všeliké hráze. A především ji hlasitě pojmenovávat.

Na vás třech je vidět, jak je demagogie (Doležalova) působivá ....

-ferry- 24.3.2009 9:08

Já myslím...

... že vláda dneska nepadne.Myslím,že stále platí to rčení o tlustých kaprech,kteří si dobrovolně svůj na živiny bohatý rybník nevypustí.Čím by se ti rebelanti potom živili,když to,co uměli,už zapomněli ... Já být ve sněmovně,držel bych se tam všema čtyřma a ještě bych si pořídil přísavky ...

yt 24.3.2009 9:07

Re: Jste grandióso konspirátor!

BD odešel sám pro m.j. pro odlišný názor na chystané proODS noviny.

yt 24.3.2009 9:04

Re: autore,

Ono jde spíše o to, co padlo neveřejně mezi VK a JP.

yt 24.3.2009 9:02

Re: Chybí mi tam sudeťáci a Klausův vztah k magnetickým silám zla

Když ne BD, tak nějaký genius ty sudeťáky připomene, to je jisté.

Posleda 24.3.2009 8:39

Re: Tato vláda

Stručný přehled toho, co můžeme: 1) nekupovat známky s jistým xichtem; 2) sponzorovat puberťáky, kteří zapálí či jinak znectí ve třídě vyvěšený obraz státníka; 3) stěžovat si na lampárně. Je nám dobře a dobře nám tak.

Saul 24.3.2009 8:33

Re: Pane Doležale to přeháníte

Souhlas, Pepane, lépe bych to nevyjádřil. R^

jj 24.3.2009 8:20

Re: Tato vláda

Topolánek se nenapravitelně provinil tím, že po odchodu Klause na Hrad nepřivedl ODS k bankrotu a geniálního vůdce "prázdný Topol" dobře nahradil, potlačil pražskou kliku a dokonce se snažil o jistou průhlednost vztahů vláda - opozice. To nemůže projektant oposmluv vydýchat. A vděčnost? O čem to u politika mluvíte? Topolánek si zřejmě při prosazování Klause presidentem nedal žádné podmínky - jeho chyba.

jj 24.3.2009 8:04

Re: Doležalovy plky se nadmíru podobají plkům Neffovým.

Problémy, kde může hrát hlavní roli, ty Klaus miluje. ;-D

ascari 24.3.2009 7:52

Re: Tato vláda

Klaus je mi opravdu záhadou.Jak se může spojovat s Paroubkem po Paroubkově povolebním projevu,jeho chování proti Klausouvi při volbě presidenta?Kdysi klaus v nějakém rozhovoru utrousil,že určitá míra loyality je slušnostrí.Kam dal svou slušnost za to co pro něj Topolánek udělal při presidentské volbě?Nevadí mi Klausovy názory na EU,má na ně právo,dokonce souhlasím s jeho připomínkami k zeleným a oteplovací propagandě, vadí mi, že ztratil poslední špetku slušnosti k člověku,který mu pomohl.

jj 24.3.2009 7:45

Re: autore,

Sladění not mezi Klausem a Paroubkem k potopení Topolánka je, zdá se, hotové. Klaus je "mstivý stařík" a pravicové řeči a úplně jiné činy se u něj vyskytovaly vždycky. I zpětné ospravedlnění bramboračky oposmluv tu může hrát roli. Klaus se z osobních důvodů zaslouží o další destrukci pravice. Nic na tom nemění slon v porcelánu Dalík, který byl pro socany darem z nebes. Přitom tahle vláda přes všechny výhrady v těžkých podmínkách dokázala (nebo se alespoň pokusila) dost. Doufám, že Tlustého bude jeho destrukční činnost stát politický krk, že to nahlédnou i členové jeho místní organizace - ale to už bych chtěl asi moc.

Svatopluk 24.3.2009 7:42

Chybí mi tam sudeťáci a Klausův vztah k magnetickým silám zla

yenda 24.3.2009 7:32

Doležalovy plky se nadmíru podobají plkům Neffovým.

Tlustého jsem v televizi sledoval v pořadu s Paroubkovým PR manžerem Moravcem a že by se V. Tlustý rozhodně vyjádřil, že vládu se svými druhy bRanincem a Schviplem sestřelí, tak to ani náhodou. Vykrucoval se jak mohl, než by řekl: ano, vládu v žádném případě nepodpořím. A nevěřte tomu, že by Klaus kul pikle směřující k vyjádření nedůvěry vládě. Klaus si hodně zakládá na tom, že je státotvorný, konzistentněkonzervativní politik - prezident. A zbourání vlády by mu přiáneslo poměrně hodně problému, při jejichž řešení by se hodně napotil a svou oblibu u občanů by přitom moc nezvyšoval. Kromě toho, telvizní diváci - občani - SMS kami vyjádřili, že chtějí vládu zachovat.

eTony 24.3.2009 7:05

autore,

co to vykládáte za nesmysly o "sladění not" mezi neobolševiky a Klausem ? Sakra, přečtěte si Klausův projev pořádně a zjistíte, že jim na jejich sjezdu řekl že s nimi nesouhlasí. I Klausovo vyjádření po projevu nijak na sladění not nevypadá. Přání otcem myšlenky ??