16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tomfuk 13.8.2009 21:43

Jen doufám....

Jen doufám,že naše poslance nebudu muset označovat jako náš jezevčík rožky.(Pro SR ne rohlíky).;-DNejsem na takové označování fundovaně vybaven.:-D

hrouda 13.8.2009 15:12

pošramocená pověst ???

Pan Bohumil je k smíchu. Než když už mluvit o čemsi, co lze nazvat pošramocenou pověstí, tak o raději mafii, která už musela vyřadit ze hry exministra Řebíčka, protože rozkrádání eráru v podání ODS se již stalo neúnosným. Pošramocená pověst? Co justiční mafie? Co likvidace policie (nejen finanční)?

tomfuk 13.8.2009 21:47

Re: pošramocená pověst ???

Hroudo doufám,že jsi aspoň rodná a ne urvaná někde od východu z mongolských stepí.

kytka 13.8.2009 14:02

Úroveň diskusních příspěvků je děsivá

Mám pocit, že v Bohnicích nechali postupně všechny chovance vyzvracet jejich pocity, dojmy a pojmy na toto místo. Snad se vám ulevilo, terapie je to dobrá, ale kdo to má číst.

cicero.jan 13.8.2009 16:37

Re: Úroveň diskusních příspěvků je děsivá

O českých mudrlantech je známo, že ví o všech lumpech a lumpárnách, dovedou vyjmenovat všechno špatné, vyzdvihnout všechny blbosti. Chceteli se však dozvědět, jak by se to mělo dělat chytře, správně a jaké je nejlepší řešení nastane zoufalé ticho, jen občas se někdo projeví s absurdní pitomostí, která je horší než problém sám. A to je vidět i v parlamentu, hloupý zákon nahrayen ještě hloupějším, řada problémů spoustu let neřešena hlupáci nahrazeni pitomci. Zkrátka zemský ráj to napohled.

kopec 13.8.2009 11:41

Boze, jak hluboko jsem klesla

 Cozpak uz neni pro politickeho komentatora onacejsi tema? Zvlaste, kdyz uz existujici odznacky senatoru presel bez komentare. Kdyz cert nemuze ublizit, aspon zasmradi

kolize 13.8.2009 13:30

Re: Boze, jak hluboko jsem klesla

A co ty ??? Jsi taky čert nebo něco jiného, co  tak parádně smrdí??? ;-P

Lotras 13.8.2009 10:59

Bohúšu kdy si pořídíš WC a přestaneš své výkaly

...vynšet na veřejnost ? Je to nehygienické

Marat 13.8.2009 13:08

Re: Bohúšu kdy si pořídíš WC a přestaneš své výkaly

Lotras a vy pořestaňte plácat z těch výkalu bábovičky. Plácejte si je radějí s písku.

kolize 13.8.2009 13:43

Re: Bohúšu kdy si pořídíš WC a přestaneš své výkaly

Ať dělám co dělám, nabývám pevného přesvědčení, že máš v ČR výhradní zastoupení firmy TOITOI , případně že vlastníš několik hovnocuců. Nechci ani domýšlet, co se získaným materiálem provádíš dále, každopádně pořád ho evidentně trousíš zde na Psu. (Y)

milanS 13.8.2009 9:29

80% zákonů v PS je jen "dobrovolná" implentace nařízení z Bruselu

Bohužel PS není zákonodárným sborem svrchovaného státu, ale jen schvalovači v Bruselu přijatých rozhodnutí. Dokonce v případě, že by tyto "normy a nařízení EÚ" Česká republika neimplementovala, hrozí jí ze strany EÚ finanční sankce. A tak máme právní řád zaplevelený nesmysly. Média se neustále snaží argumentovat tím, že občan je "rozhořčený" nad poslaneckými platy a náhradami - ale to je jen vypouštění klamných cílů a dělání mediální mlhy.

Modrá volička 13.8.2009 12:03

Ještěže, my oDS, jsme nepodepsali Lisabonskou smlouvu a všichni jako jeden muž jsme proti.....To Paroubek by to bejval v Lisabonu dávno podePsal.....

Ale Topol ne....má zásady

hank bukowsky 13.8.2009 9:14

nesnaž se být spravedlivý. nejenže na to nemáš, nemáš na to ani povahu

ale se tím zaplétáš ještě do větších hovadin. buď takový jako vždycky: stranický, demagogický a lokajský. To je totiž už jediná tvoje kvalitka, kterou ještě lze ocenit.

JJ 13.8.2009 9:08

Chteji imunitu i na ulici

pokud dam pres hubu oznacenemu posranci, tak jde o utok na verejneho cinitele s vyssi sazbou. Ale jinak je super, za jake kok.tiny utraci v dobe krize, kdy se musi setrit na vsem.

Honza 13.8.2009 9:07

konec poslancu v Cechach?

Pokud by skutecne doslo k tomu, ze by nasi poslanci nosili oznaceni prislusnosti k poslanecke snemovne, mohlo by to znamenat, diky jejich "neobvykle popularite", konec poslancu v Cechach.

Talián 13.8.2009 16:37

Re: konec poslancu v Cechach?

Základy demokracie byly sice položeny již ve starověku, ale zdá se, že jim poněkud dochází dech. Pokud porovnáme řízení větší obce a akciovky hospodařící s přibližně stejným objemem peněz, je to úděsné. Co se v akciovce vyřeší za pár dní, na to obecní zastupitelstvo včetně aparátu potřebuje rok ( a to jim fandím ). Pokud stejnou optiku zaostříme na státní instituce je to mnohem horší. Co se jedno volební období prosadí, to se v dalším zruší a vložené peníze odepíšou. Jako stálý plátce daní a všech možných berní hledám cestu, jak z tohoto kolotoče vystoupit. Nejsem sám. Když v březnovém termínu stojím ve frontě na berňáku, slyším hovory, za které by se za boševika šlo bručet. Otázka dne tedy je, jak dlouho si to necháme líbit.

Malý Aston 13.8.2009 8:33

Dobrý nápad!

Já jsem pro trvalé a barevné a viditelné a nesmazatelné označení všech poslanců barvou na tváři dle politické příslušnosti po ukončení jejich volebního mandátu. Jednak bude mít lehkou práci naše policie, nebudou muset tahat průkazky že mohou všechno a nesmí být zavřeni a jednak budeme mít přehled jak mění barvy. Takže Zubovka bude mít polovinu tváře zelenou a polovinu růžovou.Nebo Rath, ten bude pomalovaný jak dětská omalovánka.Náhodou dobrý nápad Vlčka jen je ho potřeba ještě dopracovat.:-P

Martin 13.8.2009 19:15

Re: Dobrý nápad!

zatímco Astonek bude modrej jako chrpa od hlavy až k patě........:-D

Hrad 13.8.2009 21:32

Re: Dobrý nápad!

Neubližuj plevelu. Astonek je modrej jako kule přisedlé sedačkou v kině.

AKIBUA 13.8.2009 8:25

ACH JO

Mé okurky už zničila plíseň a tak jsem čekal neokurkosezonní extrémní článek. Hovadina s odznaky mě tedy nenaplnila ničím. Ale přece nám hlupákům něco pan Doležal sdělil. Ve výčtu poslanců postupoval obráceně a Wolfa, Melčáka, Pohanku dal "pro spravedlnost" nakonec. To já mám o spravedlnosti jiné mínění. Ta vláda, která padla, padla právem a je to dobře. Parlamentní demokracie je i o tom. Nebýt těch posledně jmenovaných pro spravdelnost, tak by nevznikla nemusela by padnout. Dva roky jsem se jako volič díval na experimenty vlády, ke kterým neměla mandát a neměla to vedoucí strana v programu. Moc bych si přál, aby i do budoucna platila elementární kultura v politice, že kopu alespoň většinově za stranu, která mě nominovala. Ta jména uvedená pro spravedlnost spravedlivě hlasovala ve stovkách případů proti svým voličům. Ta první jména tak učinila jednou jedinkrát. Taže pro čtenáře i výčet jmen stačí k manipulaci. Kdyby nebylo pro spravedlivost jmenovaných zrádců, vypadala by vláda jinak, měli bychom jiného prezidenta a možná by nebyly předčasné volby. Takže pro spravedlnost pane Doležale, dnes to bylo slabé.

Malý Aston 13.8.2009 8:34

Re: ACH JO

Nebýt těch dvou, co jim nadáváte byla tady možná vláda rudochů a růžovek. Ať byla vláda tříkoalice jakákoliv dobré dva roky bez vlády Paroubka,Ratha,Filipa,Grebeníčka,Randáka a Prciny.:-P

AKIBUA 13.8.2009 8:54

Re: ACH JO

Jestli myslíte tu vládu, kterou chtěl podpořit nejčestnější muž naší země pan Kalousek, tak tomu nevěřím. Už dvacet let se tu před volbami straší komunistama. Oni nesbírají hlasy příznivců, ale protestující hlasy a to je něco jiného. Ostatně pan Kalousek dostal komunisty nejblíže vládnutí za celou dobu od roku 1989. Je proto jako skutečná hlava TOP 09 dosti problematický. Jinak i komunisté jsou konstruktivní např. opakovaně zprostředkovali volbu prezidenta republiky. Ani po těchto vlobách nemám obavy, že by se objevili ve vládě.

LN 8/09 13.8.2009 9:15

Re: ACH JO - krutost neviditelné ruky trhu ?

Tisíce cizinců padly v Česku do otroctví, úřady otrokáře kryjí 6. srpna 2009  14:40 Lidové noviny PRAHA -

 Za svou práci nedostávají zaplaceno a stále více se zadlužují.

Pokud chtějí z otrockého zaměstnání odejít, musí utéct nebo se draze

vykoupit. Desetitisíce zahraničních dělníků živoří v Česku v otřesných

podmínkách.

3směsi 13.8.2009 13:21

Re: ACH JO

Malý Aston: R^R^!

Pamětník 2 13.8.2009 14:42

Re: ACH JO

Malý Astone.Pan PECINA, současný ministr vnitra uvažuje zakázat proplácet poplatky ve  zdravotnictví krajům.To je nápad,který nedostal nikdo z vlády tříkoalice včetně dvojnásobného nositele vysokoškolského titulu pana ministra Langera.Asi museli víc přemýšlet jak nedostat do vlády rudochy a růžovky.To je na vládu dost málo.Toho jste si asi moc nevšimnul.Ale Langerovy stíížnosti na p.Pecinu(ne Prcinu,jak rád uvádíte),těch si všímate a s velkou chutí.Kdo Vás platí?

JaB 13.8.2009 15:54

Re: ACH JO

Malý Astone, nešahejte Jeho Veličenstvu panu Pamětníkovi 2 na jeho růžovky a to ani v případě, když se Jeho Veličenstvo mýlí ! A hlavně mu netykejte, to on neodpouští a také všímejte si jen toho, co On Vám dovolí a k 30-ti korunám poplatků by Švejk řekl : kamarádi nešetřete mě, myslete si, že na 30-ti korunách stojí Rakousko-Uhersko !

Pamětník 2 13.8.2009 18:11

Re: ACH JO

JaB.Já mám k Veličenstvu i růžovkám hodně daleko.30,-Kč jsem si ještě nikdy nenechal  proplácet,tykám si jen s dobrými přáteli,protože jsem si ho užil dost a dost před rokem 1989.Jen jsem byl vychován ke slušnosti i při diskusích.Pokud to někdo neumí tak by se to už mohl naučit.Jenom nadávat umí každý a moc k tomu nepotřebuje.Jinak nevím,proč citujete Švejka.A pokud se týká Malého Astona,jeho názory mu neberu,jen je komentuji,což dělá řadě lidí potíže.Odpovídat umí jen nadávkami.

. 13.8.2009 7:21

leky pro Bohouse

Prosim pojdme se slozit na 30,-Kc poplatek pro Bohouse. Z tech clanku, co tady publikuje je evidentni, ze mu dosly prasky a kvuli tomu, ze nema penize na regulacni poplatky, nemuze jit k doktorovi si nechat predepsat novou davku.

MICHAL 13.8.2009 9:08

Re: leky pro Bohouse

pouhý předpis již ordinovaných prášků je bez poplatku, taky občane...