8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Opravdu to chcete?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JS 27.9.2007 11:15

Diky za naprosto presnou analyzu.

pbla4024 27.9.2007 11:14

Re: Re: Už K.H.Borovský !

A to vám K.H.Borovský prozradil osobně?

Ivan 27.9.2007 11:12

Re: Už K.H.Borovský !

Teď by Havlíček mezi ty vyslovené nepřátele určitě zařadil i USA.

Ivan 27.9.2007 11:10

Tomu Doleschalovi už vysloveně šibe.

Aby se zalíbil svým zaměstnavatelům, tak je ochoten napsat jakoukoliv propagandistickou hloupost. Imperium se pokoušejí vybudovat USA. Ty pod záminkou embarga a pak okupací Iráku způsobily např. pro  ČR ztrátu výhodných trhů, kam nyní dodávají US firmy (někdy přímo, někdy přes prostředníky, aby tzv. neporušovaly embargo, které je mimochodem pro USA  vemi výhodné, protože dodržovat ho musí jen ti druzí a US firmy pak prodávají za výrazně vyšší ceny).  S Ruskem nyní ani nemáme společnou hranici a těsná spolupráce s ním by byla ekonomicky jistě výhodnější, než současné přisluhování USA.

Esmerald 27.9.2007 11:02

Pane Doležale, máte pravdu....

...., musíme ale tvrději vystupovat proti vastní, domácí páté koloně. Zákaz konání protistátních akcí bolševiků na území této země by bylo prvním krokem. Nevím, zda se mýlím, jsem mimopražák a opravdu RÁD bych se zůčastnil, ve vlastní režii ovšem,  protestních demonstrací proti těmto zločincům. Ale kdykoliv o tom čtu, čtu v tisku, že to PROBĚHLO ( !!!!! ) Minulý čas. Proč není v mediích uvedeno, kdy a kde se takováto shromáždění zrádců národa BUDOU konat ? Mýlím se ? 

27.9.2007 10:34

Re: DOLEZALOVA POSEDLOST JE PSYCHODIAGNOZA

Sleduji komentáže p. Doležala delší dobu a neshledal jsem v nich ani zneuznanost, ani zahořklost a ani žlučovitost. Je evidentní, že důraz jeho současných článků je položen na varování před podceňováním rostoucího tlaku Ruska na ČR a zjevnou snahu Ruska ovlivňovat naši vnitropolitickou situaci. Jsem VELMI RÁD, že takové varování v českém "mediálním prostoru" existuje. Je totiž založeno na reálných faktech a dějinných "spodních proudech", které ovšem lze spatřiti pouze z jistého odstupu či nadhledu. Tento odstup by i vám umožnil dát do souvislosti události současné s událostmi historickými a velice pravděpodobně byste dospěl k názorům podobným těm, které nyní tak ostře kritizujete.

ps 27.9.2007 10:23

Re: Re: Re: Dojemné, jak se sudeťácký poskok Doležal stará o zájmy ČR :-(

To nebyla reakce  na článek, se kterým souhlasím, ale na skeptikův příspěvek.

Kanuk 27.9.2007 10:15

Re: Re: Rusko a ČR

;-O(Y)

Bubik 27.9.2007 10:13

pane Doležale, dnes

R^R^

Bohužel........

jirka.s. 27.9.2007 10:11

Re: komuikace vlády směrem ven je naprosto otřesná

No to tedy byla od pana Klvani nebetyčná provokace, když si oblékl kravatu! Příště už se polepší a určitě si natáhne holínky od hnoje, aby vyhověl jemnocitu soudruha Neorala!

P.S.: Bož, tebe bych chtěl mít doma! V koutě a gumovou!

jirka.s. 27.9.2007 10:07

Už K.H.Borovský !

Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. Jak směšno, jak neprakticky bylo by s tajným nepřítelem svým, který rouchem bratrským chtivost svou jen zakrývá, bratrovati se!! Přiznávám se, že mi Maďaři co zjevní nepřátelé Čechů a Ilyrů jsou milejší než Rusové, kteří s jidášským políbením přicházejí – nás strčit do kapsy. Čechové jsme, a Čechové zůstati hodláme navždy a nechceme se státi ani Maďary, ani Němci, ani Rusy, a proto buďme k Rusům chladni, nemáme-li je dokonce nenáviděti."        K.H. Borovský

jirka.s. 27.9.2007 10:05

Magor nebo agent KGB ?

Autor: Martin IP: 86.49.65.xxx Datum: 27.09.2007 00:21

"rusko zabralo cechy a vydavalo pak vetsinu svyho rozpoctu na jeho udrzeni"

Pro napsání něčeho podobného jsou pouze dva důvody:

1) Vysoká míra duševní nedostatečnosti

2) Stálá intoxikace zbytku neuritů v hlavě nepřetržitým školením v kurzech KGB.

jirka.s. 27.9.2007 10:01

Re: Re: Už aby ten

No, to ti docela věřím, lidový milicionáři! Už sis dlouho nevystřelil z toho svého AK 47, co ho máš pod postelí, viď? To bude žrádlo, až budeš moci se svými mitgenosse zase vyvětrat od naftalínu ty milicionářské uniformy a založit v brdských lesích partyzánský oddíl, co?

Ivan Nový 27.9.2007 9:55

Je třeba začít zbrojit!

A fofrem! A celá EU! Řeci, Portugalci, Němci, Rakušané.

jirka.s. 27.9.2007 9:54

Re: Magor nebo agent KGB ?

"rusko zabralo cechy a vydavalo pak vetsinu svyho rozpoctu na jeho udrzeni"

Pro napsání něčeho podobného jsou pouze dva důvody:

1) Vysoká míra duševní nedostatečnosti

2) Stálá intoxikace zbytku neuritů v hlavě nepřetržitým školením v kurzech KGB.

kdokoli 27.9.2007 9:54

velmi přesné

Já osobně nahlížím dnešní situaci naprosto stejně. Střední Evropa (ČR, SR, Maďarsko, Polsko a Pobaltí) nemá jinou možnost, než se otevřeně stát letadlovou lodí USA mezi imperiálním Ruskem a čtvrtou říší národa německého.

Ivan Nový 27.9.2007 9:53

Martine, Putin nedobývá nové země proto,

že to Rusko potřebuje, ale proto, že tím se udrží u moci. A stejně musí postupovat kdokoliv jiný, kdo ho někdy nahradí. Jedinou obranou proti Rusku je zbrojení. EU by měla začít dávat 6% HDP na zbrojení.

Von 27.9.2007 9:53

Re: Re: Dojemné, jak se sudeťácký poskok Doležal stará o zájmy ČR :-(

Rusko tu roli strašáka jistě zvládá samo, ALE - jak vidno atále najdou lidé, kteří se tak nějak Ruska nebojí a někteří by pod jeho "mírumilovná" křídla opět rádi zalezli! Proto jsou podobné články, jaké píše pan Doležal TAK POTŘEBNÉ! Výkřiky o sudeťáckém poskoku jsou pak už pouze trapné.

libero 27.9.2007 9:51

Re: Rusko se vzpamatovalo

Račtež mluvit za sebe, tam vám jistě odporovat nebudu.;-P

Xury 27.9.2007 9:51

Re: Nesnažím

Pokud tím myslíte, že byl členem Mafie. Tak samozřejmě ano!

libero 27.9.2007 9:49

Re: Re: Dojemné, jak se sudeťácký poskok Doležal stará o zájmy ČR :-(

Že se Vám chce pokoušet se o diskusi s .........

libero 27.9.2007 9:48

Re: komuikace vlády směrem ven je naprosto otřesná

Ona vláda nepřišla s flaškou k vám domů přesvědčovat?

Otřesné!

libero 27.9.2007 9:45

Re: ...

R^pud sebezáchovy a paměť.

libero 27.9.2007 9:44

Tohle je přesné.

A závěrečný dotaz,

 Z čehož plyne otázka pro politiky i otázka pro veřejnost: opravdu to všechno chcete? Nebo jen nevíte, co děláte?

Možná vědí, možná nevědí, určitě jim je to jedno. Komunisté a "užiteční idioti" jsou jasní, ale u socdem je vidět rozdíl mezi státníky a ču ráčky. Jednání o radaru rozjeli (státnicky), nyní si myslí že získají na živení odporu k něčemu, co je pro ČR potřebné. Ču ráčci, Paroubkem počínaje.

třitečky 27.9.2007 9:37

...

rusofilové mají ideu, rusofobové pud sebezáchovy

Cricket 27.9.2007 9:36

Na okraj

S Rusem se sice musí jednat, ale tvrdě a nedovolit mu politicky překročit jeho hranice. V Rusku vždy byl nějaký car - jedno jestli Bílý car, Rudý car, nebo dnešní car. Rusko vždy mělo a ještě dlouho bude mít vždy nějakého toho báťušku. Ten se ale nechová jako demokrat a Rusko tím pádem není plně demokratické. Jde o soustředění moci a tudíž mocenské uvažování. To je třeba mít na paměti. Historie se tak nemusí opakovat, ale jen pokud budeme tvrdí a budeme mít (jako nyní) uzavřená ta správná partnerství - a tím nemyslím smlouvu s EU, ale s USA a Natem!!! EU je příliš prolezlé socialismem, než aby mělo k Rusku a jeho představitelům opatrný přístup. To napadení červem socialistických idejí jsme měli vidět dřív, než jsme se k tomu spolku přidali.  

MLOK1 27.9.2007 9:30

JENOM BL/BEC SE NEPOUČÍ Z VLASTNÍCH CHYB

Mě bohatě stačila sovětská okupace v r.1968 k tomu, abych definitivně a na věčné časy přestal věřit v dobré úmysly "velikého to dubiska tam na východě".

        Protiraketový americký radiolokátor považuji za potřebný z obranného, ale i z politického důvodu. Souhlasím s panem Doležalem a byl bych moc rád, kdyby rozhodné slovo stran radiolokátoru zaznělo i z úst našeho pana presidenta.

Lea 27.9.2007 9:27

Re: Myslím,že

postoj pana presidenta v takto zásadní otázce je  neomluvitelný!

Lea 27.9.2007 9:25

komuikace vlády směrem ven je naprosto otřesná

ať už jde o reformu,nebo radar.Ještě více nedělních pořadů s předsedou senátu Sobotkou,který bude fňukat nad tím,že ve skutečnosti jim problém radaru zbyl po ČSSD !Přesvědit lidi o správnosti umístění radaru musí především sama vláda! Když už vyjednáváním pověřila Klvaňu a spol.,je naprosto nemístný výrok p. Vondry,že Klvaňovi bude nyní vypomáhat exstarosta z Příbrami. Na tom není sice nic špatného,ovšem dovětkem,že Klvaňa v obleku a kravatě nelahodí oku prostého vesničana,lépe řečeno- tenhle intelektuální typ se nehodí pro jednání,kdy nezapadne mezi ty diskutující tatíky a panímámy v hospodě,shodil nejen vesničany,ze kterých udělal blbce,ale i exstarostu,který má Klvaňu zastoupit.Kromě toho,umístění radaru se snad netýká jen obcí v Brdech,ale nás všech.A že by se s tím zbytkem národa měla v úmyslu vláda bavit?Pak se nelze divit,že jsou lidé apatičtí.