4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Opravdu to chcete?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lucina 27.9.2007 11:30

Re: Diky za naprosto presnou analyzu.

až na to, že se nejedná o pomýlené blouznivce (pokud vůbec nějací existují, ani jejich soudruzi se s nimi nebaví), ale o boj o moc a vlastní prospěch, bez ohledu na cokoli, nejméně na vlast (to už je pro ně dávno prázdný pojem, jejich duševní vlastí je bolševický pašalík z rukou sovětů (ať se jmenují jakkoli), a spoluobyvatele (kteří jsou jen ovce, určené ke stříži). Oni chtějí zpátky svou moc! a je jedno, jestli od ďábla nebo Rusa.

pan Pan 27.9.2007 12:50

Re: Re: Diky za naprosto presnou analyzu.

Souhlas. Díky pane Doležale!

A věta:   "Z toho plyne, že vláda by neměla váhat prosadit základnu i proti vůli většiny veřejnosti: v zastupitelské demokracii k tomu má mandát."   by se měla vytesat do kamene, a tím kamenem vtlouct do hlavy té naší milé vládě. Myslím, že jediným, kdo by se ráně tohoto kamene vyhnul, je pan Schwarzenberg, který tohle jako jediný z nich dávno ví!  No, držme si palce...

ŽA 27.9.2007 13:05

Re: Re: Re: Diky za naprosto presnou analyzu.

A mandát má od Melčáka a Pohanky, o jejichž charakteru lze s úspěchem pochybovat...

Ivan 27.9.2007 11:10

Tomu Doleschalovi už vysloveně šibe.

Aby se zalíbil svým zaměstnavatelům, tak je ochoten napsat jakoukoliv propagandistickou hloupost. Imperium se pokoušejí vybudovat USA. Ty pod záminkou embarga a pak okupací Iráku způsobily např. pro  ČR ztrátu výhodných trhů, kam nyní dodávají US firmy (někdy přímo, někdy přes prostředníky, aby tzv. neporušovaly embargo, které je mimochodem pro USA  vemi výhodné, protože dodržovat ho musí jen ti druzí a US firmy pak prodávají za výrazně vyšší ceny).  S Ruskem nyní ani nemáme společnou hranici a těsná spolupráce s ním by byla ekonomicky jistě výhodnější, než současné přisluhování USA.

billis 27.9.2007 11:21

Re: Tomu Doleschalovi už vysloveně šibe.

Zalez,  hajzliku rusacka !!(Y)>-

Esmerald 27.9.2007 14:30

Ivan z páté kolony.

Člověče ! Češi se pomalu probouzejí z oblbovačky ale Vám, Moraváku, včetně vámi volených bolševiků se líbí znovu jít do plné narkózy ?  Petroline brněnské, USA jsou jediný silný a spolehlivý partner. Už toho papouškování Rudého " Práva " bylo dost. Dnes platí : " BEZ RUSÁKŮ NA VĚČNÉ ČASY ! ".

Hrad 27.9.2007 23:11

Re: Ivan z páté kolony.

Někteří lidé bez života v rektu nemohou žít. Sláva HOVNIVÁLŮM!!Něco tě naučím. Svoboda člověka spočívá v tom že nelže, neučí lhát, a nenutí lži věřit. Přeji ti, potkat někoho s touto vnitřní výbavou. Takoví lidé mají totiž blahodárný vliv na své okolí. Možná, že nejsi tak starý, že se už připravuješ na to, až tě s těmi tvými názory šoupnou 2,5 m pod zem!!Pokud ano, je už pozdě.

Esmerald 27.9.2007 11:02

Pane Doležale, máte pravdu....

...., musíme ale tvrději vystupovat proti vastní, domácí páté koloně. Zákaz konání protistátních akcí bolševiků na území této země by bylo prvním krokem. Nevím, zda se mýlím, jsem mimopražák a opravdu RÁD bych se zůčastnil, ve vlastní režii ovšem,  protestních demonstrací proti těmto zločincům. Ale kdykoliv o tom čtu, čtu v tisku, že to PROBĚHLO ( !!!!! ) Minulý čas. Proč není v mediích uvedeno, kdy a kde se takováto shromáždění zrádců národa BUDOU konat ? Mýlím se ? 

Bubik 27.9.2007 10:13

pane Doležale, dnes

R^R^

Bohužel........

jirka.s. 27.9.2007 10:07

Už K.H.Borovský !

Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. Jak směšno, jak neprakticky bylo by s tajným nepřítelem svým, který rouchem bratrským chtivost svou jen zakrývá, bratrovati se!! Přiznávám se, že mi Maďaři co zjevní nepřátelé Čechů a Ilyrů jsou milejší než Rusové, kteří s jidášským políbením přicházejí – nás strčit do kapsy. Čechové jsme, a Čechové zůstati hodláme navždy a nechceme se státi ani Maďary, ani Němci, ani Rusy, a proto buďme k Rusům chladni, nemáme-li je dokonce nenáviděti."        K.H. Borovský

Ivan 27.9.2007 11:12

Re: Už K.H.Borovský !

Teď by Havlíček mezi ty vyslovené nepřátele určitě zařadil i USA.

pbla4024 27.9.2007 11:14

Re: Re: Už K.H.Borovský !

A to vám K.H.Borovský prozradil osobně?

ok 27.9.2007 12:06

Re: Re: Už K.H.Borovský !

Ivánku, sokolíku, sluníčko jasné, Havlíček byl zatraceně chytrý chlap a jeho postřehy platí i dnes.  Ze zdejších komentátorů se mu přibližuje jen Doležal ;-) .

jirka.s. 27.9.2007 10:05

Magor nebo agent KGB ?

Autor: Martin IP: 86.49.65.xxx Datum: 27.09.2007 00:21

"rusko zabralo cechy a vydavalo pak vetsinu svyho rozpoctu na jeho udrzeni"

Pro napsání něčeho podobného jsou pouze dva důvody:

1) Vysoká míra duševní nedostatečnosti

2) Stálá intoxikace zbytku neuritů v hlavě nepřetržitým školením v kurzech KGB.

Ivan Nový 27.9.2007 9:55

Je třeba začít zbrojit!

A fofrem! A celá EU! Řeci, Portugalci, Němci, Rakušané.

kdokoli 27.9.2007 9:54

velmi přesné

Já osobně nahlížím dnešní situaci naprosto stejně. Střední Evropa (ČR, SR, Maďarsko, Polsko a Pobaltí) nemá jinou možnost, než se otevřeně stát letadlovou lodí USA mezi imperiálním Ruskem a čtvrtou říší národa německého.

Ivan Nový 27.9.2007 9:53

Martine, Putin nedobývá nové země proto,

že to Rusko potřebuje, ale proto, že tím se udrží u moci. A stejně musí postupovat kdokoliv jiný, kdo ho někdy nahradí. Jedinou obranou proti Rusku je zbrojení. EU by měla začít dávat 6% HDP na zbrojení.

libero 27.9.2007 9:44

Tohle je přesné.

A závěrečný dotaz,

 Z čehož plyne otázka pro politiky i otázka pro veřejnost: opravdu to všechno chcete? Nebo jen nevíte, co děláte?

Možná vědí, možná nevědí, určitě jim je to jedno. Komunisté a "užiteční idioti" jsou jasní, ale u socdem je vidět rozdíl mezi státníky a ču ráčky. Jednání o radaru rozjeli (státnicky), nyní si myslí že získají na živení odporu k něčemu, co je pro ČR potřebné. Ču ráčci, Paroubkem počínaje.

třitečky 27.9.2007 9:37

...

rusofilové mají ideu, rusofobové pud sebezáchovy

libero 27.9.2007 9:45

Re: ...

R^pud sebezáchovy a paměť.

Hrad 27.9.2007 23:14

Re: Re: ...

Paměť? Kde?(Y)

Cricket 27.9.2007 9:36

Na okraj

S Rusem se sice musí jednat, ale tvrdě a nedovolit mu politicky překročit jeho hranice. V Rusku vždy byl nějaký car - jedno jestli Bílý car, Rudý car, nebo dnešní car. Rusko vždy mělo a ještě dlouho bude mít vždy nějakého toho báťušku. Ten se ale nechová jako demokrat a Rusko tím pádem není plně demokratické. Jde o soustředění moci a tudíž mocenské uvažování. To je třeba mít na paměti. Historie se tak nemusí opakovat, ale jen pokud budeme tvrdí a budeme mít (jako nyní) uzavřená ta správná partnerství - a tím nemyslím smlouvu s EU, ale s USA a Natem!!! EU je příliš prolezlé socialismem, než aby mělo k Rusku a jeho představitelům opatrný přístup. To napadení červem socialistických idejí jsme měli vidět dřív, než jsme se k tomu spolku přidali.  

MLOK1 27.9.2007 9:30

JENOM BL/BEC SE NEPOUČÍ Z VLASTNÍCH CHYB

Mě bohatě stačila sovětská okupace v r.1968 k tomu, abych definitivně a na věčné časy přestal věřit v dobré úmysly "velikého to dubiska tam na východě".

        Protiraketový americký radiolokátor považuji za potřebný z obranného, ale i z politického důvodu. Souhlasím s panem Doležalem a byl bych moc rád, kdyby rozhodné slovo stran radiolokátoru zaznělo i z úst našeho pana presidenta.

Bohata 9 27.9.2007 14:20

Re: JENOM BL/BEC SE NEPOUČÍ Z VLASTNÍCH CHYB

Pan Václav Klaus je komunista .O tom kdo byl jeho otec se nikdy nedozvíme ,jako kdyby neexistoval.Ve škole to byl velmi snaživý pionýr.Přiženil se možná i do rodiny velkého slovenského komunisty.Možná že měl iniciály PC.Od tohoto soudruha nic nečekejme.

Bohata 9 27.9.2007 15:25

Re: JENOM BL/BEC SE NEPOUČÍ Z VLASTNÍCH CHYB

Lea 27.9.2007 9:25

komuikace vlády směrem ven je naprosto otřesná

ať už jde o reformu,nebo radar.Ještě více nedělních pořadů s předsedou senátu Sobotkou,který bude fňukat nad tím,že ve skutečnosti jim problém radaru zbyl po ČSSD !Přesvědit lidi o správnosti umístění radaru musí především sama vláda! Když už vyjednáváním pověřila Klvaňu a spol.,je naprosto nemístný výrok p. Vondry,že Klvaňovi bude nyní vypomáhat exstarosta z Příbrami. Na tom není sice nic špatného,ovšem dovětkem,že Klvaňa v obleku a kravatě nelahodí oku prostého vesničana,lépe řečeno- tenhle intelektuální typ se nehodí pro jednání,kdy nezapadne mezi ty diskutující tatíky a panímámy v hospodě,shodil nejen vesničany,ze kterých udělal blbce,ale i exstarostu,který má Klvaňu zastoupit.Kromě toho,umístění radaru se snad netýká jen obcí v Brdech,ale nás všech.A že by se s tím zbytkem národa měla v úmyslu vláda bavit?Pak se nelze divit,že jsou lidé apatičtí.

libero 27.9.2007 9:48

Re: komuikace vlády směrem ven je naprosto otřesná

Ona vláda nepřišla s flaškou k vám domů přesvědčovat?

Otřesné!

jirka.s. 27.9.2007 10:11

Re: komuikace vlády směrem ven je naprosto otřesná

No to tedy byla od pana Klvani nebetyčná provokace, když si oblékl kravatu! Příště už se polepší a určitě si natáhne holínky od hnoje, aby vyhověl jemnocitu soudruha Neorala!

P.S.: Bož, tebe bych chtěl mít doma! V koutě a gumovou!

Bohata 9 27.9.2007 14:23

Re: komuikace vlády směrem ven je naprosto otřesná

Ona vláda se bude chtít udržet i když nás zabere Rus.Bydlejí v Praze a tím je všechno jasné.

bombík 27.9.2007 9:13

Myslím,že

pan Doležal má plnou pravdu.Dle mého by pomohlo,kdyby pan Klaus řekl jasné ANO radaru,jako prezident je povinen hájit Česko, i kdyby čert na koze jezdil. Panu Doležalovi přeji stálé zdraví.Krleš