27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JM 5.11.2009 19:29

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

NÁPODOBNĚ, KDO CO KŘIČÍ OD TOHO TO FIČÍ - TO PLATÍ STÁLE, TO NEBYLO MOŽNO  PITOMÝRŮM ZRUŠIT.     Jinak v CTRL hodlám vytrvat, dokud namísto vašich a vám podobných diskuzních výpotků nepokročíte až k čestné diskusní možnosti držet hubu, když k věci víte prd, než by jste publikovali takovéhle a podobné hověziny.

Bartol 5.11.2009 18:14

Re: Autor má snad poprvé častečnou pravdu

Je to jinak, pane Streite. Klaus vypadá poslední dobou dost zlomeně a proto skočil i po tom, co mu paradili otrávení Švédové. Aby ne, vždyť mu i v souvislosti s LS šlo pouze o slovíčka, čárečky,  cestičky a pomlčky. Jen proto vilný stařík podepsal, aby to měl už konečně za sebou a mohl se věnovat příjemnějším radovánkám .., např. zanedbávané první dámě, Lívii .. ;-D   

Hrad 5.11.2009 17:55

Zpátky na stromy

Liška vrtí ocasem a zametá... Jsou vážné věci: Podle Tluchoře je Benda jedním z nejschopnějších a nejčestnějších lidí ve Sněmovně. Tam to potom musí vypadat. A co až doroste věku svého nebohého otce, pro kterého byl Pinochet záchrance planety!!.

PetrH 5.11.2009 17:52

Re: Doležal vedle

President sjednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy. Tím sjednáváním může pověřit vládu, ratifikace je v jeho výlučné kompetenci. Takže vláda v tomto případě slouží jako servisní organizace. President samozřejmě může vznášet libovolné požadavky, to je součástí toho sjednávání. Doležal prostě kecá. Ovšem je tam kontrasignace, takže president nemůže nic sjednat nikomu za zády, ať vstup někam, nebo vystoupení odněkud. To, že tomu nerozumíte, není problém ústavy, ale váš.

Josef 5.11.2009 17:07

Re: Doležal vedle

 " V cem je problem" ??? Problem je i s nasi ustavou!  Je v ni neprehledne nejasnosti a neporadku, jako ve vsem v tomto state. A tak nikdo ani nevi, jake jsou vlastne presidentovy pravomoci ! Nakonec nas jeste vyvede z EU a my se jeste budem dohadovat, zdali na to vubec podle ustavy mel pravo !

S.Š. 5.11.2009 17:06

Mohla. Zdrojem je samozřejmě nález Ústavního soudu.

Zkuste tady, viz

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411034000613-jednani-ustavniho-soudu-o-lisabonske-smlouve/

Josef 5.11.2009 16:59

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Socialismus a planovane hospodarstvi a PREBYTKY ?!? Mirecku, chlapecku, kolik je ti let? jak to ze nejsi ve skole ?

honzak 5.11.2009 16:59

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

ty nebudeš úplný blb! CTRL+C, CTRL+V zvládáš sqěle!

Jirka 5.11.2009 16:30

Re: ODBORY

 Vážený pane,je vidět,že jste klasický příklad modrého ODSesáka. Ti se vyznačují bezohledností,sebestředností,přezíravostí k názorům ostatních a velmi výraznou sociální necitlivostí.Klausova podmínka přesně vyhovuje takovým jako je pan Doležal a Topolánek se svými modrými kamárády.Topolánek to konstatoval ve svém projevu kdy pochválil vyjímku.E.U. Nebudou se vztahovat na naše zaměstnance běžné sociální normy platné v celé Evropě.To je ta pravá pravicová politika pánů Klausů,Topolánků a jeho partaigenosse ODS.

janoryna 5.11.2009 15:34

Re: Kolumbo má za to, že pouze

naši český úředníci nás mohou obtěžovat což dělají. ti bruselští by jim občas mohli šlápnout na kuří oko. v tom je problém naší suverenity-tj .našich politiků a byrokratů.

zd 5.11.2009 15:26

Doležal vedle

Jsou tři témata, kdy pan Doležal střelí vždy zcela bezpečně vedle. Je to Havel, Klaus a Sudečtí Němci. Těm prvním dvěma dělával poradce, jak je to s Němci nevím.

V tomto článku se jedná o prezidenta Klause. Takže prezident podle ústavy dojednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy. Jednáním může někoho pověřit, v tomto případě vládu. Není nikde řečeno, že s tím pak musí bez výhrad souhlasit a ratifikovat. Jednal dál a po příslibu změny podepsal. V čem je problém? A že něco přijal parlament ústavní většinou přece nic neznamená. O tom nás nedávno přesvědčil Ústavní soud.

Niky 5.11.2009 15:05

Re: Autor má snad poprvé častečnou pravdu

Pane Streite,vy velmi Václava Klause podcenujete! Nikdy bych neřekl,že jste takový politický nýmand!

Sly 5.11.2009 14:27

Re: Už je to tady

Ten smajlik napovida, ze jste nepochopil...

Dušan Streit 5.11.2009 14:25

Autor má snad poprvé častečnou pravdu

Nezískali jsme nic, výjimka neplatí. Bez ratifikací platí původní text. Ani "záruky" Irsku neplatí. Jde jen o polickou deklaraci. V našem případě Štěch jistě dosáhne - a EU ráda vyhoví -, že česká výjimka se stahuje.

http://streit.blog.idnes.cz/c/108826/Kazdy-zacek-vi-ze-kvadraturu-kruhu-Klaus-podepsat-nesmi.html

Proto lituji, že Klaus podepsal:

http://streit.blog.idnes.cz/c/109375/Kterak-Klaus-promarnil-prilezitost.html

>-

jirkammm 5.11.2009 14:12

všechna zvířata...

1) Klaus, Klaus, dobrý, dobrý 2) modrá a hvězdičky, špatný, špatný 3) žádné zvíře nebude komunista, když tak jenom bejvalej a jenom trošku 4)žádné zvíře nevidí své ekologické působení 5) za všechno může intrikán Havel, případně EU 6) volná ruka trhu pro všechna zvířata (hlavně pro krtky, umějí stavět tunely) 7) medvěd je náš kamarád 8) některá zvířata jsou si rovnější

Habakuk 5.11.2009 14:06

Re: To je ale omyl ... podívejme se, co včera řekl ÚS (a Klaus hned taky náležitě prskal, pochopitelně) :

Vaše poslední věta je učebnicovým příkladem praktické realizace rčení "přání je otcem myšlenky". Je to právě naopak, důkazem je hysterie odborů.

Habakuk 5.11.2009 13:53

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Nevím, kam si vidíte Vy, ale rozumíte fungování EU a jejímu vlivu na např. zemědělství jako koza petrželi. Za prvé - zemědělci si nemohou pěstovat všeho kolik chtějí, na to jsou kvóty - produkce cukru, plocha vinic atd. Za druhé - bavit se o regulaci produkce pomocí cen, za které mohou prodávat, je nesmysl - trh je zkreslen dotacemi. Fungoval by jen, kdyby žádné dotace nebyly.

Kajan 5.11.2009 13:47

Doležale, Vy jste starej pitomec ! Dzp.

zoch 5.11.2009 13:39

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Mirku,

to jsou kecy. Prostě o tom,co stačí jednomu to je.  Ceny našich producentů jsou ve výsledku vyšší.  Připouštím ale,že jsou v tom nějaké dotace,ale to my spotřebitelé neovlivníme přímo.

Sumo 5.11.2009 13:37

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Nevím, jestli jsi jenom navedený, nebo jestli lžeš. Kvóty na cukr si nepamatuješ ? Jak nám EU stanovila množství, které se u nás smí vyrobit ? A nebylo to proto, že by náš cukr byl špatný nebo drahy. Byl dobrý a relativně levný a proto likvidoval západní výrobce. A aby nekrachovali výrobci jen ve staré EU, vymyslely se kvóty, aby krach postihl v každé zemi někoho, jenom na východě Evropy malinko víc. S trhem nebo kvalitou to nemá nic společného. Jsi jen ňouma se silným hlasem.

JM 5.11.2009 13:36

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

TREFIL JSTE SE VELMI DO HLAVIČKY - pokud má být uvěřitelné, že jste šťasten z nespravedlnosti a nebo že pokračující nespravedlnost komunistických zlodějen máte za to co píšete.     Právě pro beztrestnost podobně připitomělých právních argumentací, snad jste opisoval z diplomové práce Mgr. Bendla FP v Plzni a Ctrl JUDr-a Bendy tamtéž a  jakbysmet,  magistersky i rigorozně ospravedlňující  nerovnost osob a občanů, pánů a kmánů, před Kalousovými restitučními zákony.  Proto pragmnatickému Kalousovi nezbylo než spustit ten pokleslý tyjátr. Bohužel zločincům prospěšný a úspěšný!

Mirek F. 5.11.2009 13:19

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

Právě jste skvěle popsal socialismus a plánované hospodářství, gratuluji. Jen nechápu, proč to v závěru příspěvku schizofrenně odmítáte.

Malý Aston 5.11.2009 13:15

Re: ODBORY

To máte těžké, Štech hodlá být zase šéfem Rudých odborů a ještě senátorem za ČSSD tak poskakuje  jak Paroubek píská.;-)

Malý Aston 5.11.2009 13:13

Re: VLÁDA SEŽRALA KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLA AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA

Vy nusíte být ale velmi nešťasný občan. Co tak si říci, nebýt komunistického puče v roce 1948 a nebýt zasraných komoušů nemusela být žádná privatizace a mohli jsme se mít lépe jak rakušáci.:-P

P. 5.11.2009 13:11

ODBORY

Nikoho neštve, že se soudruzi odboráři, korýtkáři se*ou do všeho? Ať se starají o svá koryta, o to jim aspoň těm "nahoře" stejně jde... ROHáci se nemají co s*át do politiky... Vymýšlejí nesmyslné stávky, šikany normálních pracujících lidí idiotskými blokádami... Na Kubu s nima

Jirka 5.11.2009 13:11

Re: Už je to tady

Aha - soud je orgánem Rady Evropy. Takže s EU nemá opravdu, ale opravdu nic společného.;-)

P. 5.11.2009 13:07

Re: Vlezdo pr..... pláčou.

RVHP jak vyšitá... Ani zrno na zmar... Návrat si nikdo nepřeje, protože tam už dávno dík bolševikum z Bruselu už bohužel jsme... Proberte se...

magi 5.11.2009 13:05

Re: proč

zoch,já sem byl taky v Pardubicích,abych našel svýho donašeče. Byl to můj nadřízený. Je furt rakouský občan a mohl kdykoliv jezdit na západ,na rozdíl ode mne. Já musel odevzdat pas a u soudu mi řekli,že nesmím ani do Polska a jiných soc.států. Je mi 64,takže já se už nerozčiluji,ale to neřeší otázku,co profesor dělal před r.89!

Josef 5.11.2009 13:04

Re: Jsou vůbec k něčemu?

Nejak jsi to nedomyslel a zapomnel jsi na jednu malickost ! Ti zahranicni investori to mohou kdykoliv tady zbalit a odejit kamkoliv na vychod. A co budem delat potom ?!?

Jarda 5.11.2009 13:04

Re: Už je to tady

Není to nařízeno ze strany EU ale Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku, který nemá s EU vůbec nic společného!! Soud je orgánem Rady evropy, pod jeho jurisdikci spadají i nečlenské země EU, (prakticky všechny evropské země,třeba i Rusko)