5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: O zpravodajských službách

Poslanecká sněmovna schválila novelu zákona o zpravodajských službách (tzv. střechový zákon), který rozšiřuje jejich pravomoci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Gábriš 13.7.2015 23:10

děkuji,

vsadil jsem se s kamarádem, že ani dnes neopomenete plivnout na Babiše. Bylo to sice o fous, ale vyhrál jste mi stovku !

K. Janyška 13.7.2015 12:02

Opravdu hrozivá je situace ve vzdělání lidí.

Vždyť o podstatě podstat v lidském světě, tedy jeho spontánním řádu, víte všichni úplný howno... Dzp.

P. Čech 13.7.2015 13:02

Re: Opravdu hrozivá je situace ve vzdělání lidí.

Hm a nějak nám to nevadí, pane Janyško. Ono se totiž dá žít i bez Hayekova žvanění.

P. Čech 13.7.2015 9:08

Proč zrovna v povaze babišovských Nových pořádků???

Důvěru v tento stát mít nelze z naprosto jiných důvodů. Jak mohu mít důvěru ve stát, kde např. čl.2, odst.1 ústavy říká, že "zdrojem veškeré moci ve státě je lid", když vidím dnes a denně, že zdrojem veškeré moci zde není lid, ale politické strany, jejich ideologie a politici. Jak mohu mít důvěru ve stát, kde se v témže článku praví, že tento lid prosazuje svou moc prostřednictvím moci zákonodárné, výkonné a soudní, když vidím, že tyto demokratické moci ovládají opět pouze politické strany. Jak mohu mít důvěru ve stát, v němž poslanci (zástupci občanů) podle ústavy slibují, že "budou svůj mandát vykonávat v zájmu   v  š  e  h  o    lidu" a potom jej vykonávají v zájmu pouze svých politických stran?. V takový stát, který existuje na základě zcela lživých tvrzení mít důvěru nelze. A na tom se podepisují naprosto všechny dosud vládnoucí politické strany. Jistou naději jsem vkládal v občanská hnutí (ANO a Úsvit), ale i tato mne již opouští. Na vině je totiž zcela špatná ústava a tu zrušit a vypracovat novou je nadlidský úkol. Politické strany jen tak svou ústavní (čl.5) moc neopustí.

E. Vašátko 13.7.2015 7:41

Třeba

zas někdo zapálí Říšský sněm.