28.5.2024 | Svátek má Vilém


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Na obzoru spasitel

Schyluje se k volbám: které uzavřou sérii zahájenou těmi prezidentskými z loňského ledna a dovrší proměnu České republiky v zemi, kterou v podstatných záležitostech ovládá mocné politické uskupení napříč koalicí a opozicí (ČSSD, ANO, KSČM, Úsvit) a kde je opozice zatlačena na práh bezvýznamnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Košťál 7.10.2014 8:10

příspěvky tohoto autora obvykle čtu rád

ovšem teď by mě zajímalo, co tedy navrhuje? mám snad volit Bobošíkovou nebo monarchisty? z toho, co se nabízí si podle klíče "kdo to myslí upřímně a neoblbuje nás kampaní" nevyberu nikoho.

J. Balcar 7.10.2014 6:50

Otázka zní: Je někdo důvěryhodnější?

Ideál čistoty je nedosažitelný a hledání smítek na všech aktérech vede stejnou cestou, jakou se vydala tzv. Rekonstrukce státu. Totiž k jeho destrukci.

V. Vlach 7.10.2014 6:40

Pokrytectví Top09 a hlavně jejich členů

je nehorázná.

Na jedné straně ANO - jevící se jako banda zatím nepotrestaných estébáků, které potká znárodnění.

Na druhé straně banda prpsystémových, pro-NWO, kolaborantů!

Všechny do jednoho perlustrovat,odstranit do pátého kolene!

A. Reček 7.10.2014 6:17

Autor myslí na koho z občanů? Asi jen na ty z Prahy.

Lidem mimo krajská města je vztah mezi ANO a TOP 09 úplně fuk. Vždyť v kolika městech a obcích tyto volební subjekty kandidují? Z deseti mých okolních obcí kandidují vždy jen v jednom případě. Celkový součet zvolených jejich zastupitelů v ČR budou mít stejně mizerný, jakého posledně r.2010 dosáhly Věci veřejné, blahé paměti.

J. Vyhnalík 7.10.2014 5:13

Opět střela mimo terč

Současnou předvolební atmosféru trefně charakterizoval Martin Schmarz. ANO ví, že jejich voliči nemají rádi TOP 09 a v TOP 09 vědí, že voliči TOP 09 nemají rádi ANO. Proto se teď okatě tváří antagonisticky, jenom proto, aby se po volbách mohli domluvit na spolupráci. Samozřejmě, že "neradi" a "pouze pod tlakem neúprosné logiky volebních výsledků". Tedy alespoň v Praze tomu tak nejspíš bude.