2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jerry 28.9.2006 9:17

Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

Děkuji Vám Halamo, že tak pečlivě čtete mé příspěvky. Podporuji Topola skutečně v každém z nich.

Marta 28.9.2006 12:42

Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

pane Halamo,  Topolánek je slušný člověk .  Ani potencionálně by nikdy nebyl vrahem! Ale ruku do ohně bych nedala za puchejře v kauze Mrázek. Neříkám, že by sám vraždil!

Halama 28.9.2006 13:04

Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

Martičko,jestli si myslíte,že Topolánek je slušný člověk,tak žijete někde jinde nebo jste idealistka.Obojí Vám nevyčítám,jenom konstatuji ........ Jak můžete tvrdit na základě novinových článků a komentářů pravicových novinářů takovou nehoráznost.Nebo máte nějaké relevantní důkazy ? Tak ven s nimi a okamžitě se k Vám přidám.

Marta 28.9.2006 14:49

Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

  Pane Halamo, pana Langra znám asi  11 let.  Dávat Vám důkaz o tom, že je někdo slušný , tak to nevím jak. Ale Vy mi dejte důkaz ,že je neslušný!  Jestli o něčem víte, co provedl nezákonného, tak to napište. Kdyby cokoli o něm věděli socani špatného, už by to vytáhli. Já ho znám a vím co tady píši. JE TO OPRAVDU SLUŠNY  POLITIK!!!  Nemusíte mi samozřejmě věřit.

Halama 28.9.2006 14:56

Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

Zkuste se naučit číst,nebo znova písmenka a,b,c,d .....atd.Pana Langra můžete znát třeba 30 let,to je Váš problém.Ale pokud já umím číst tak se bavíme o panu Topolánkovi,o Langrovi tady nepadlo ani slovíčko.Marto,Marto ta Vaše zoufalá náklonost k ODS hraničí s nemocí .....Dejte si pozor,byla by Vás škoda.;-P;-P;-P;-P;-P;-P;-P;-P

Marta 28.9.2006 15:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

 Máte pravdu pane Halamo, jedná se o pana Topolánka!  Je tam pouze záměna jmen! Omlouvám se! Nejsem a nebudu v žádné straně. Byla jsem pouze v Pionýru. Moje náklonost k ODS je asi taková , jako Vaše k ČSSD.

Halama 28.9.2006 17:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

Takže znáte osobně x let v podstatě celé vedení ODS.No prosím,copak to s nimi děláte ?Topolánek z Ostravy,Langr ze Zlína a co Klaus,ten je z Prahy,tam taky zajíždíte ?Že by matrace špiček ODS - no,moc Vám to nezávidím.Proti gustu žádný dišputát,jak se říká.Mohla byste zkusit teď Gandaloviče,ten je z Ústí nad Labem a potom třeba Zajíčka,ten je z Písku.A máte pomalu celou republiku - než to oběhnete - celý týden.A potom znova kolečko a znova atd.Třeba se Vám potom bude říkat " běhna z grémia ".Co Vy na to.Sluší .........;-(;-(;-(;-(;-(;-(

jirka.s. 28.9.2006 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

Že jsi nechutný zhovadilec, halamo, to už na Psu skutečně ví každý. Ovšem teď jsi tomu tedy přišpendl svůj stranický odznak. Obviňovat lidi, v tomto konkrétním  případě ženu, o které víš kulové z činosti, kterou popisuješ výše, je důkaz tvé neskutečné nenávisti k čemukoliv odlišnému od tvého "názoru". Nezávidím tvým nejbližším, protože mít něco takového jako jsi ty denodenně na očích či poslouchat tvé nechutnosti, to musí být například pro tvou tchyni skutečně k nepřekousnutí. Vůbec bych se nedivil, kdyby s tebou už dávno přerušila veškeré styky.

P.S. Na oplátku bych ti přál abys musel celý měsíc uspokojavat  5x denně soudružky Orgoníkovou a Rujbrovou.

Marta 28.9.2006 19:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

 Jirko, děkuji Vám.  Tomu halamovi se budu snažit nikdy neodpovědět.

jirka.s. 28.9.2006 20:19

Re: Děkovat netřeba,

ale bojovat s blbostí se musí, i když je fakt, že u náhodného shluku buněk, co si říká halama, to už není ani tak o blbosti, ale o nenaplněných ambicích ušlápnutého chudáčka, který si musí stůj co stůj odreagovat své životní selhání i na naprosto nevinných a nezúčastněných lidech. Čím častěji se mu bude pro tu jeho vzteky zřivenou hubu nastavovat zrcadlo, tím dříve ho třeba klepne pepka a bude od něj pokoj. Hezký zbytek večera přeje jirka.s.

Kobylka Lajda 28.9.2006 22:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

Jó,jó, uspokojoval by - jenže mu pán Bůh nechal chuť a vzal sílu, takže své úchylné choutky přenáší do diskuse.  Doma ho stará šikanuje za nevýkonnost, Halama nosí parohy jak Jelen ze Smolíčka-pacholíčka, tak  "jede" aspoň na netu.  Zajímalo by mne, jak si nasazuje klobouk nebo leninku-placatici. ;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 28.9.2006 21:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

Tak to tedy prrrr, halamo! Něco tak podlého a špinavého na Psu dlouho nebylo a to co jste si dovolil vůči p. Martě, s níž plně souhlasím, na to si budu stěžovat v redakci. Jen proto, že je žena a má nějaký názor, je u Tebe osoba lehčích mravů? A co jsi ty, hnusáku, úchyláku, kde se objevíš, tam to vždy skončí nějakou sprostotou. Ty bys také obíhal nevěstince paní Barkové a Grossové, kdybys byl potentní. Ale jsi impotent, navíc ještě duševní. Črvtá cenovko s poplivaným stolem! Jsi opravdu to, co jsi HALAMA. (Y)

Kobylka Lajda 28.9.2006 22:06

Re: Re: Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

R^R^V

JAB 28.9.2006 10:27

Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

No a co, jinde mají mafii, my máme ČSSD. Tam i onde přijde občas generační posun. JAB

clay 28.9.2006 12:13

Re: Demokracie v názvu ČSSD nedopatřením?

on Jičínského podporuje, přestože se o Jičínském ví, že v 50. letech udával studenty za "protisocialistické řeči" ve vlaku. Doba se mění, charakter zůstává...

Stachanov 28.9.2006 1:28

dva kohouti na jednom smetišti být nemohou

Zeman rozhodně nechce žít v Paroubkově stínu. Je ironií, že Zeman, vždy horující proti přicmrndování a kibicování a spatra kritizující "nezajímavé lidi bez názoru", byl silným a obratným Paroubkem vmanévrován do role takového kibice a přicmrndovače v chalupě v Zapadákově. Před tím se sice tak tvářil, ale Špidla i Gross byli jen trpaslíci vládnoucí z jeho milosti. Paroubek si taky přijel pro jeho pomazání, ale to bylo vše, loutka se utrhla a žije si sama. Tohle je asi jeden z nejtrpčích faktů, které musel Zeman spolknout, že ho jeho dlouholetý konkurent zcela zastiňuje a bere mu definitivně vítr z plachet.

Smart 28.9.2006 12:55

Re: dva kohouti na jednom smetišti být nemohou

R^

Thyronx 28.9.2006 0:52

Dejte Zemanovi slovo na sjezdu CSSD

a z Paroubka nebude ani ta smutna postava ale cistokrevna NULA.

mik 28.9.2006 1:22

Re: Dejte Zemanovi slovo na sjezdu CSSD

Typl bych si, že to se Pablbek neodváží ;-)

Filip 28.9.2006 0:34

Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

A teměř jistě bude mít naprosto opačný účinek než vy a vám podobní novináři chcete. Vaše pokusy neustále rozeštvávat v novinách Paroubka se Zemanem jsou dosti ubohé, zvláště když si člověk vzpomene za jakého hlupáka vás Zeman považuje. Hezký komentář k novinářským lžím o názvu Ulhaná Fronta je na blogu http://modra-sance.blogspot.com/ . Jen pokračujte ve své pilné práci a nedlouho uvidíte čerstvé fotografie Miloše pijícího becherovku s Jiříkem :-D

Thyronx 28.9.2006 0:53

Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

Proc by to Zema delal? Paroubek je tak jako tak historie CSSD ( a hodne smutna). Zeman ma charakter a nebude chlastat Bechera s nulou. To si tukne radeji s prasopsem Skromachem.

Filip 28.9.2006 1:00

Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

Když už z žádného jiného důvodu, a našly by se, tak například ze své velké ješitnosti. Nebudou mu přece žumpy z Dnesu či Lidovek říkat s kým se má hádat a určitě ne nuly jako Doležal, které nejsou schopné dělat politiku tak aspoň komentují (to nejsou urážky cenzore, jen názory p. Zemana na novináře a zvláště na Doležala :-D)

jerry 28.9.2006 1:21

Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

Vážený soudruhu Filipe, věnujte se radši své KSČM, nechali jste se Paroublbem dokonale vytlačit do kouta.Nevím, jestli je Paroublbovo spojení s komunisty upřímnější,on přece žádné názory nemá, možná jen na nich obdivuje tu totalitu a kult osobnosti.Měl by tedy být upřímný, vstoupit do KSČM, Ratha a Sobotku si tam vzít s sebou, těm je stejně jedno, ve které jsou straně.komunisti ho už stejně poslouchaj na slovo, tak by ho jistě zvolili předsedou. A ČSSD by se snad vzpamatovala, i když tam dnes žádnou osobnost nevidím.

Filip 28.9.2006 2:41

Re: Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

nebyl jsem s tebou v ksc tak mi laskave nerikej soudruhu

mik 28.9.2006 1:21

Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

Bož, do čeho jsi to vrazil duši

Rv

Halama 28.9.2006 5:24

Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

R^R^

Marta 28.9.2006 12:45

Re: Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

pane Halamo, dávejte laskavě ty ruce doleva !!!  jste přece socanokomouš !

Halama 28.9.2006 13:34

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

Ale copak,copak ???Ono se to rozčililo ?? A chtělo by to rozkazovat ???Ale,ale,aby nás netrefilo ??Co by si Topolánek počal bez kejvalů a nemyslících rádoby pravičáků ?Naběhne Vám žíla na krku a trefí Vás šlak.Já jsem tušil,že jste troubovitá,ale že tolik ??????????;-D;-D;-D;-D

Marta 28.9.2006 15:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

 Konečně jste napsal příspěvek , že jsem se zasmála.  Umíte být i vtipný pane Halamo.

jirka.s. 28.9.2006 18:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane Doležale, váš komentář jistě Zemana pobaví

To Vám, Marto, došlo teprve dnes, že halama je ten největší z mozků, co jich na Psu je? Vždyť jenom do čepice se mu vejde alespoň 12 kg brambor.