4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pařez 19.7.2006 21:36

Osmašedesátníci jsou největší komunisti

protože v jejich myslích zůstal totalitní systém ideálem hodným následování. Ti normalizační komunisti jsou už "jen! cynici a technologové moci, v čemž se však - bohužel - neliší od mnoha politiků dnešních parlamentních stran.

Pete 19.7.2006 17:33

V Číně, podobně jako tomu dlouhá desetiletí bylo v Sovětském svazu

není svoboda pohybu. Tzn. nemůžete jet do různých zakázaných zón a ani pro Číňany to není jednoduché. Toto bazální omezení dělá z některých lidí nevolníky a to by snad mohlo varovat i naše komunisty a socdemokraty kteří se v té Číně v čele s Paroubkem začínají nějak shlížet. Já nechci být znovu nevolník jak za komunistů, vyserte si voko soudruzi pitomci.

vic 19.7.2006 22:38

Re: V Číně, podobně jako tomu dlouhá desetiletí bylo v Sovětském svazu

Jses blbej a uz se neozyvej.

Cina je velice rychle se rozvijejici stat. Museli se napred dostat z hrozneho dedictvi Kulturni revoluce a casu po ni. Ted je to druha Amerika. Prave jsem se odtud vratil. Muzes cestovat kam chces a jak chces, jenom musis mit jejich vizum. Cina ma nejstarsi civilisaci na svete, a je na ni nalezite pysna. Ze zatim neuznavaji patenty, tak co ? Presne tak to delala Amerika, Svycarsko, Japonsko - a plno jinych v dobe sveho vyvoje.  I tam bylo prumyslu pomahano statnimi podporami a neplacenim dani. Ted jde Cina cestou, ktera udelala Japonsko a Jizni Koreu bohatym.

Cinani jsou jedina rasa ktera se plne vyrovna belochum a muze se s nimi plne misit a spolupracovat.  Vsichny ostatni rasy jsou cigani a stahuji nas dolu. Me se libi jak lide z naroda, kde se po 16 let veskere verejne penize rozkradly - a stale rozkradaji - dovedou kritisovat. Predevsim se divejte na sebe !

Kamil Masajev 19.7.2006 13:11

Ovlivnění zpravodajství supermarkety

Trochu z jiného soudku - "uvítal" jsem na všech televizích zprávy o prodeji potravin s propadlým datem spotřeby, mám pocit, že to může alespoň někde vést k nápravě. Pár dnů, možná týdnů poté, se objevili reklamní spoty na zmiňované řetězce. Jejich prvotní motivace - překřičení jedněch zpráv jinými, byť placenými, měla určitě i sekundární (a jsem přesvědčen, že úmyslný) efekt. Zaměstnanci z oddělení inzerce určitě udělali pár kroků přes chodbu do oddělení zpravodajství, aby zajistili u svých kolegů loajálnější postup vůči chlebodárcům a jisté také je, jak v případě, že se nedohodli, rozhodovali jejich vedoucí. Proti inzerentům se investigativní žurnalistika nevede.

Karel008 19.7.2006 11:49

Podívejte se na "rodokmen" členů RRTV.

A všem Vám bude jasné z jaké líhně se ta verbež rekrutuje.

JAB 19.7.2006 21:43

Re: Podívejte se na "rodokmen" členů RRTV.

Velmi případná poznámka, za 30 000 měsíčně, doplňme.

M. Zima 19.7.2006 9:44

Pane Doležal, ta Rusalka jistě nepatří do

RRTV, ale ona není tím hlavním problémem. Za její výroky i za tu dubiózní cestu, kterou prý aranžoval kLaus, odpovídá předseda Žák.

V demokracii by byl celý ten sovět neudržitelný, už např. kvůli zneužití ČT při volbách, ale v Česku se dokonce vedení ČT podílí na normalisaci filmařů a Žákův sovět mlčí.

Kardiak 19.7.2006 16:12

Re: Pane Doležal, ta Rusalka jistě nepatří do

Nevím,proč do toho motáte prezidenta Klause.Žák je člen ČSSDb. a je tam od roku 2003,tedy z dob socialistické vlády (Špidla a spol.)

M. Zima 19.7.2006 17:10

Ten kLaus se do toho zamotal sám,

alespoň podle zpráv, že během své návštěvy v Číně tuto debilní "spolupráci" inicioval. Profesorovo totální selhání, co do pochopení a uznání veřejnoprávního statutu je demonstrováno nejenom nečinností v případě eskapád Žáka a spol., ale především v jeho postoji a statementech k justici.

BTW U sebranky nehraje formální partajní příslušnost žádnou roli.

Jirka 19.7.2006 8:29

Čína

Je velký rozpor mezi tím, co o Číně rozhlašuje imperialistická propaganda a mezi tím, co lidi vidí na vlastní oči. Každý, opakuji každý, kdo se vrátí z Číny, musí přiznat, že je to stát perfektně vedený, že je tam pořádek, obrovská ve světě nevídaná prosperita a tento stát směřuje ke světovému prvenství, protože vytvořil zatím nejlépe fungující reálné společenské zřízení - kombinaci socialistického a sociálního přístupu k občanům s efektivním podnikáním v hospodářství.  Tím, že se stane Čína světovým leaderem, tak vybojuje pro socialismus místo na slunci a vy pravičáci si koukejte začít zvykat!!! Hahaha!!  Stejně bude Jirka Paroubek premiér a nezabráníte tomu kdybyste se na hlavu postavili a On tady zavede pořádek, že se budete hrůzou budit ze spaní! Tenhle chaos, který tu vládne, musí skončit a konečně se objevil pořádný vůdce národa! Paroubek je vůdce každým coulem, kdo to ještě nepochopil, musí na smetiště dějin!

Mochas 19.7.2006 8:42

Re: Čína

Jo, svatá pravda. Kdo navštívil po 33. roce Říši, také se rozplýval, jaký tam zavedl Schickelgruber pořádek, sociální jistoty a plnou zaměstnanost (hlavně ve výchovných táborech typu "Dachau"). Jak se to našim spoluobčanům v "Sudetengau" líbilo a pomocí SDNP a jednoho cvičitele z "Reichenbergu" a jednoho knihkupce z "Karlsbadu"  to v ČSR "rozjebali". Jenom nevím, zdali číňani začnou namáčet čepice do betonu, nebo použijí moderních "mašingvérů" k ovládnutí světa, když bez skrupulí kradou patenty a technologie z celého světa.    

Jaroslav 19.7.2006 12:01

Re: Re: Čína

Musíme rozlišovat. Kdyby Hitler zůstal JEN při stavění dálnic, nestal by se největším zločincem v dějinách lidstva.

CIT 19.7.2006 9:07

Re: Čína

Jirko, diky za velmi presvedcive vysvetleni podstaty socialnich demokratu vcetne jejich "Vudce"

Zdenda 19.7.2006 9:41

Re: Čína

"Sociální přístup k občanům" ? Nevim kde zijete, ja ziju 10 let v Cine. Namatka toho Vaseho socialniho pristupu: zadne duchodove zabezpeceni, lekar nikoho neosetri dokud nedostane penize predem a nekdo z pribuzenstva nepodepise souhlas (u slozitejsich zakroku), napriklad otec  me kamaradky mel nehodu, skoro prisel o nohu, ale neosetrili ho, dokud neprijela manzelka 5 hodin vlakem aby to podepsala. Skoro veskery bytovy fond v soukromem vlastnictvi a trzni ceny za pronajmy. Zadne socialni byty. Kdyz nemas kde bydlet mas smulu. Bezdomovce v centru mesta nalozi a odvezou nekam hodne daleko. Verejna doprava bud v soukromych rukou, nebo napr. metro ci zeleznice ve vlstnictvi statu ale BEZ dotaci - vlaky i metro si tu na sebe vydelaji. Kdo na to nema musi chodit pesky. Pokud je nekdo bezmocny a nema nikoho kdo by se o nej postaral, tak proste zemre hlady. Je to krute ale funkcni.

Jaroslav 19.7.2006 12:05

Re: Re: Čína

takze kapitalismus 19. století a "tržní diktatura". Tím nesmyslnější je osočování Číny z komunismu, když tam ve skutečnosti budují tvrdý kapitalismus.  

Zdenda 19.7.2006 17:05

Re: Re: Re: Čína

Samozrejme ze je to nesmysl. System, ktery tady funfuje je vicemene diktatura s tim, ze diktator je skupinovy - politbyro - nekolik desitek lidi, ktere je zakazano kritizovat. Nizsi kadry kritzovat lze.

MF 19.7.2006 12:10

Re: Re: Čína

Proto také může Čína zbrojit a  investovat, protože sociální výdaje dělají v normálních státech minimálně 50% rozpočtu.

J. Mach 19.7.2006 10:10

Re: Čína

Jirko, tak působivé popsání toho, co tento národ čeká po tom, co bude Paroubek premiérem se hned tak jinde nevidí. Váš komentář by se měl šířit tiskem, televizí veřejné služby i privátními televizemi, aby si všichni mohli přečíst, co nás čeká, kdyby ta hrůza opravdu, nedej bože, nastala. On to sice paroubek už ve svém slavném projevu naznačil, ale takto explicitně to nedokázal. Ještě jednou dík, teď už to pochopí i inteligenčně slabší voliči.

Martin 19.7.2006 11:27

Re: Čína

Chci žít v našem "rozvolněném" světě, ale bez Jirky, Kantůrkové a přidružených zrůd!

Jura Jurax 19.7.2006 12:46

Re: Čína

Stejně bude Jirka Paroubek premiér a nezabráníte tomu kdybyste se na hlavu postavili a On tady zavede pořádek, že se budete hrůzou budit ze spaní! Tenhle chaos, který tu vládne, musí skončit a konečně se objevil pořádný vůdce národa! Paroubek je vůdce každým coulem, kdo to ještě nepochopil, musí na smetiště dějin!

K tomu se dá dodat akorát Sieg heil a Heil Paroubek.

Stejně si ale myslím, Jirko, že Váš příspěvek je míněn ironicky.

Jirka 19.7.2006 21:01

Re: Re: Čína

Je.

Ivan Nový 19.7.2006 8:22

Kdo dnes drží prapor krajní levice?

ČSSD.

pooh 19.7.2006 7:54

Paní Kantůrková, odstupte z RRTV!

Vaše role jako členky RRTV spočívá v něčem úplně jiném, než posuzování úrovně demokracie v navštívených zemích. Starejte se, když už, o míru demokracie v zemi naší a snažte se zachovat BBC v Česku. Že vám v Číně vyšla kniha, neznamená, že jim musíte lézt do zadku!!! Měla byste se stydět, házíte do bláta všechno, pro co jste bojovala za starého režimu a DÍKY ČEMU jste dnes členkou RRTV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tich@dohoda 19.7.2006 7:15

pokud je mi znamo soudruhu Dolezale

tak volby v Lidove Cine probihaji uplne stejne jako v CR, parta grazlu/klan/ shlucena v politicke strane nominuje sebe a svoje kamose na volitelna mista kandidatek, pote probehnou volby, volici voli komunisty, a ti nakonec drtive  vyhraji, byt pusobobi v nekolika stranach a lisime je pouze barvou na komunisty rude, modre, ruzove, cerne, melouny atd.

Ruda 19.7.2006 7:43

Re: pokud je mi znamo soudruhu Dolezale

Pane vy jste vůl a to se držím hodně zkrátka.

Jura Jurax 19.7.2006 12:48

Re: Re: pokud je mi znamo soudruhu Dolezale

No, nelajte mu, s jistou nadsázkou je to výstižné - akorát že v některých strnách jsou bývalí komunisti stopově, v jiných masově ...

BuBu 19.7.2006 6:31

Pane Doležal, co se divíte ?

Vždyť to Jirka Paroubek, ve svém památném projevu těsně po volbách, kdy si myslel, že vyhrál . . . vždyť to snad řekl jasně ! Vždyť řekl "neposlušným" novinářům pěkně "po lopatě", co je čeká  - kdyby, nedej Bůh, vyhrál spolu s bolševiky volby ! Dnes už faktická cenzura medií, ze strany "našeho milovaného Jirky", ta už dávno existuje ! Vždyť si poslechněte např. Otázky V. Moravce v ČT1 nebo ČR1 radiožurnál ! Ta servita, to "vlezprdelkovství moderátorů" . . . to není náhoda !  

Dnes už se ptám sám sebe, co je pro zemi horší ? Jestli je to Filipova, naprosto jasná KSČ a nebo zakuklení komunisté pod pláštíkem ČSSD ?

Řekl bych, že podstatně nebezpečnější pro vývoj země, je ČSSD ! Ta lže, mate a klame  lidi -přesně ve stylu KSČ ze 70-tých let, kdy se dělaly "čistky" ve straně ! Slušný socan dnes nemá v ČSSD co dělat ! To je výsledek snažení "našeho milovaného" Jiříka !

MF 19.7.2006 12:13

Re: Pane Doležal, co se divíte ?

Vypadá to, že mezi poslanci slušný socan žádný není. Jenom samí paroubkovci.

Kvetla 19.7.2006 2:34

Stále mi není jasné,proč si necháme od státu dělat "díru" do hlavy a ještě mu za to musíme platit.

Jestli mi chce státní mašinerie něco vážného sdělovat ať mu na to stačí jedna celoplošna rozhlasová stanice a budu-li hodně tolerantní,jedna celoplošná televizní..Pokud mne chce mermomocí bavit na více kanálech,přestávám mu důvěřovat.Bavit se umí každý z nás a podle své momentální nálady,nechť tedy má možnost si vybrat.Vše ostatní pošlemež do soukroma.Nebáli jsme se toho kroku u divadel,kin,novin,doktorů, vodovodů,nebo elektráren,proč se tedy bojíme sebrat státu tuhle páku na naše hlavy???:-/!!A obejdeme se bez Rad :-D a bez poplatků,kterými je živíme.;-D...

Trpetr 19.7.2006 8:22

Re: Stále mi není jasné,proč si necháme od státu dělat "díru" do hlavy a ještě mu za to musíme platit.

Jak to souvisí s článkem? Zřejmě Vás vede myšlenka Rada jako Rada, ale důležité je vyjádřit názor.