5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Krajské volby - není čas na defétismus

S regionální příslušností jsou u nás problémy. Ta zemská, se staletou historickou tradicí, vzala po roce 1948 za své. Existuje dnes jen v myslích lidí, a často víceméně mlhavě. Obnovit se ji po listopadu 1989 nepodařilo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 11.10.2016 14:33

Opět zcela mimo!

Bolševickým režimem nenapravitelně zdevastovaná krajská "samospráva" byla pochopitelně zrušena a nahrazena dobře fungující samosprávou okresní!

Kraje byly znovu zavedeny teprve od 1.1.2000 na nátlak "Bruselu", který tyto od centra i od občanů (zvyklých na okresy) příliš vzdálené, záměrně nekompaktní celky potřeboval jako nástroj korupce krajských politiků (úředníků) pomocí EU-dotací!

Ani občan, který pana Babiše nikdy nevolil a nesympatizoval s ním, nemůže přehlédnout, že zuřivé útoky proti němu začaly až v době, kdy napadl politicko-korektní principy přístupu k imigrantům...

Náš ministerský předseda je nepochybně politickým kor(y/ek)tníkem, který určitě není pro náš stát a národ lepší než Babiš! V úplné zradě našich zájmů mu brání jenom ta část ČSSD, která zůstala věrná prezidentu Zemanovi i po Špidlově puči!