4.6.2024 | Svátek má Dalibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Bureš 9.11.2010 8:45

Pane Doležale . . .

. . . aby se dnešní, post-komunistická KSČSSD proměnila v sociálně demokratickou stranu "západního střihu" . . . tak k tomu je bezpodmínečně nutno, aby se tato strana jednou a pro vždy zbavila takových tupců a pro-bolševických hňupů jako jsou např. Sobotka, Hašek, Paroubek, Zaorálek, Urban, Jandák . . . a aby si tito na cestu sebou přibalili ještě vychcánky typu Rath, Hulínský, Palas . . . . . atd . . . atd . . .

Pak teprve můžou socani hovořit o obrodě svého komunisticko-socialistického programu !!!

F. Šimek 9.11.2010 10:47

Re: Pane Doležale . . .

čoveče, asi jste se dočista, opravdu dočista (jak by řekl klasik) zbláznil!

M. Trhlík 9.11.2010 13:48

Re: Pane Doležale . . .

Pane Bureši a koho tam dáte? Možná se dá vybrat někdo z těch desítek tisíc stávkujících,nebo  zase někdo odpadne ze strany,kde už ho nikdo nechce,nebo tam pro něho nezbylo místo? Bohužel,žádná ze stávajících stran zatím nedokázala nic jiného,než mluvit o obrodě a čestnosti.Kolik politiků už přišlo a odešlo?A to se týká nejen socanů,ale všech ostatních mimo komunistů,které nikdo po zásluze nebere vážně.Všichni víme jak to udělat,ale mimo "poštěkávání" se toho jaksi moc neděje.A je zbytečné mluvit o voličích.Současný systém umožňuje tvořit koalice,které se hravě zbaví koho chtějí.

J. Láníček 9.11.2010 15:13

Bureši, vy jste se rozjel -

- do večera byste mohl vyjmenovat všech 27 tisíc členů, nebo kolik jich mají. Zítra byste mohl pokračovat jmenováním všech členů ODS, to jsou ještě větší .... no .... to co v tom svém příspěvku říkáte. Přidat byste k nim mohl Kalouska, on sice možná není to co jste říkal na adresu socdemáků, za to je to šíbr, intrikán a vyčuránek k nepřekonání. Ten vás okrade tak nějak na vyšší úrovni. Zkrátka umí v tom chodit !

K. Janyška 9.11.2010 8:07

Konec třídního boje je možný ! Ale musí být nahrazen věděním o tom, jak lidský svět vznikl a na jakých skutečných principoech funguje !

Zatím jsou však lidé v této věci přímo nebetyčně hloupí !  Téměř všichni ! Dzp.

K. Janyška 9.11.2010 8:09

Re: Konec třídního boje je možný ! Ale musí být nahrazen věděním o tom, jak lidský svět vznikl a na jakých skutečných principoech funguje !

Včetně Bohumila Doležala. Jinak by takové články prostě nepsal ! Dzp.

S. Ševeček 9.11.2010 7:39

"vnitřní problém ČSSD" ?

Kdepak, je tu Nová, mládež Kottwaldova, která hrozí generálním vítězstvím Nových Socanů - pod hesly liberalismu (ovšemže v emerickém střihu). A tzv. pravice jim k tomu otevřenými dopisy, obviňováním jen druhého, rozebíráním "prebend", krytým  výkřiky o potírání korupce a směšnými nekoncepčními vládními pitomostmi (naposled "náprava" zisků fotovoltaického byznysu a podnikatelského výkonu SA Jančury) pomůže mírou větší než velkou.

Žádný vnitřní problém socanů, ale "vnitřní problém České republiky" - ale to Vás, pane Doležale, zřejmě může perspektivně potěšit, ne?

Vnitřním problémem ČSSD byl Jiří Paroubek. Já jsem doufal ve zbytkový rozum U socanů už po volbách v roce 2006. Trvalo jim to, ale teď Noví Socani hrozí skutečnou "vnitřní obrodou" a vnějšími výsleky.

Z. Jaromír 9.11.2010 4:04

duhá garnitura

Jen jestli ta druhá garnitura, co se pod stolem dělí o kořist, není ve stranách fakticky tou první...