1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Komise k policejní reorganizaci a proces s Nečasem

To, o co v české politice v tomto desetiletí jde, definoval před časem s brutální otevřeností Andrej Babiš. Jde o to svrhnout vládu politiků, kteří nám vládli poslední čtvrtstoletí, nemakali a kradli, a nahradit ji Novými pořádky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Dostál 26.8.2016 11:18

Re: Bureš

Ale ne na Slovensku, kde byl registrován,

K. Krejčů 25.8.2016 6:59

Jen jsem se mrknul,

zda Doležal nezklamal. Nezklamal. Je schopný marasmus, ve kterém jsme díky "etablovaným" stranám, dát za vinu Babišovi. Přitom Babiš už při vstupu do politiky deklaroval, proč do ní vstupuje. A voliči to akceptovali. Vymění Doležal voliče?

M. Prokop 25.8.2016 8:43

Re: Jen jsem se mrknul,

Nezklamal. Popsal to dost přesně, dala by se mu vytknout jen přílišná víra v to, že ČSSD je standardní demokratická strana.

Vyměnit voliče nelze, jen čekat, kdy ti dostupní pochopí, že Bureš je jen bohatší a schopnější Bárta s jeho VV.

J. Blažek 25.8.2016 9:54

Re: Jen jsem se mrknul,

Souhlasím, jenom k té ČSSD - pro mě je to standardní demokratická strana prostě proto, že má ve svých základech demokratické principy svého fungování a třeba na rozdíl od Babišova ANO nestojí a nepadá na osobě svého současného předsedy, kterého nikdy nevolí 100% delegátů. Také má ČSSD nějaký relativně jednoznačný program, nějaké základní ideje, ze kterých vychází a které jsou legitimní. Na rozdíl od ANO, které je programové naprosto nepředvídatelné, protože jediný kloudný program je, že se tady doteď kradlo a že ANO nejsou politici a makají. Není dopředu vůbec jasné, jak se budou politici za ANO stavět k různým výzvám, což se ostatně průběžně ukazuje.

Jinak, ne že by samozřejmě ČSSD neměla v sobě hodně prohnilého, podobně jako ostatní strany... Sám jsem ČSSD nikdy nevolil, z principu jsem spíš pravičák a zvlášť v dobách Paroubka to byla strana pro mě extrémně odpudivá, má v sobě zakořeněnou tendenci uplácet voliče v míře větší, než jiné strany, nicméně když bych si musel vybrat, určitě je celkově menší zlo než Babiš aspol.

J. Jurax 25.8.2016 21:23

Re: Jen jsem se mrknul,

Ano, souhlas

B. Mráz 25.8.2016 8:43

Re: Jen jsem se mrknul,

Svatý prosto to, Bureš deklaroval..Já véřím. Ty volby dopadnou hůř, než čekají největší pesimiste.

P. Čech 25.8.2016 8:55

Re: Jen jsem se mrknul,

Pevně věřím, že tyto volby dopadnou nejlépe. Lépe než kterékoliv volby od roku 1990. Ideální by bylo, kdyby občanská hnutí, která kandidují ve volbách do poslanecké sněmovny dosáhla tamto ústavní většiny. To proto, aby mohla nerušeně (od politických stran) konečně konat smysluplnou práci pro občany a pro tento stát. Jak je z minulosti patrno, politické strany tohoto schopny nejsou.

T. Kočí 25.8.2016 9:41

Re: Jen jsem se mrknul,

Pilný blbec horší než třídní nepřítel.Kdo toho napsal nejvíc?

P. Lenc 25.8.2016 10:11

Re: Jen jsem se mrknul,

Naprosto přesné, bohužel.

V. Dostál 25.8.2016 12:08

Re: Jen jsem se mrknul,

Smysluplnou práci pro občany? To je jak z roku 1953, milý pane. Smysluplnou práci mohou a musí konat občané a to hlavně výběrem kandidátů. Cílem Babiše, Okamury, Konvičky a dalších je jen získat moc, v případě Bureše absolutní