19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karel-smichov 19.5.2009 11:05

souhlas !!

S článkem p.Doležala  100%  souhlasím >->-

j 19.5.2009 11:04

Re: Klaus je holt (post)komunista...

Co to tady žvaníš

jan 19.5.2009 10:47

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

jj já to věděl taky žel bylo nás málo, většina lidí se nechala oblbnout navíc stále drží spoustu názorů té doby, viz lisabonská smlouva atp - navíc se s fanatickými podpůrci klause prakticky nedá diskutovat i nyní zuřivě obhajují klausovi názory (bém a část ods) a pokud připouštějí že klaus nemá v něčem pravdu (dříve svatokrádež a důvod k exkomunikaci) tak jen v malých detailech za poslední rok dva - tento nekritický přístup ke klausově osobě ostře kontrastuje s obrovskou někdy až výsměšnou kritikou všech ostatních zejména tzv pravdoláskařů - je to velká škoda osobní animozity brání normální středopravé vládě a klaus i změnou volebního systému která ohrožuje malé středové strany tlačí ud do nové oposmlouvy nebo vládě socdem s komunisty - pro mě už to přestává být náhoda či dílčí selhní - víc a víc si myslim že to klaus dělá schválně - jeho proruské tendence sílí a fakt by mě zajímalo co je vlastně jeho cílem - zda jen vytvoření ostrůvku v evropě kde by vládl skrz své adoranty a nohshledy nebo posunutí čr na východ zpět do sféry vlivu ruska - dávné bránění diverzifikace zdrojů ropy a plynu, ničení akceschopnosti unie - spolupráce s kgbákem gantleym mě v tom ještě utvrzuje

yt 19.5.2009 10:43

Re: Jaké otázky, takové odovědi

Netrefujte se do BD, ale do obsahu článku!

portwyn 19.5.2009 10:36

Re: Pokud jde o agresivitu vyjadřování,

Máte pravdu ohledně těch nadávek, psal jsem totéž, co Vy - šlo o diskuze na netu. Ovšem o zhrubnutí rétoriky skalních sympatizantů nebo řadových členů ODS v posledních měsících to vypovídá docela dost. Sám jsem byl voličem ODS; tvrdé jádro tady na PSU si dalo hodně práce, abych jím být přestal (upozorňuji, že s poplatky u lékaře souhlasím).

Slušné vychování určitě nestačí, je ale první podmínkou. Burany nevolím.

ok 19.5.2009 10:30

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

No vidíte jojo, my někteří z nás jsme to věděli od samého počátku, už od roku cca 1995... Klaus je postkomunista.

ok 19.5.2009 10:28

Klaus je holt (post)komunista...

Klaus je holt (post)komunista... Klaus nechápe základní pravicové hodnoty, nechápe podstatu soukromého vlastnictví ani protestantské ctnosti. Je to jen takový pán z paneláku, co hodně čte...

Venca 19.5.2009 10:12

Re: Uko Ješita

Myslite,ze je Klaus tak hloupy aby jen tak placal do vetru? Ten sleduje zcela specificke zajmy. Ale nejsou to rozhodne zajmy vetsiny obyvatel Ceska

Hanka 19.5.2009 10:05

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

R^R^R^

zoch 19.5.2009 9:53

V agresivitě vystupování předběhli Klausovi věrní Jiřího Paroubka.

...a následující text je také výmluvný. Tak to je a tak to skutečně bylo. Možná jsem ale nemusel být v té době jeden asi ze tří zde na NP a mohl to tvrdit např. i pan Doležal,pokud by se mu v té hlavě dříve rozsvítilo.

Prostě nulový koaliční potenciál,válečné zákopy,ideová sterilita a chatrně skrývaná neschopnost VK posunout se dále udělaly své.  Topolánek neměl jinou šanci a nemá jí ani nyní. Hradní šašek - to byla onehdá pozice.......   Tento současný je ale kašpar či spíše kašpárek....   Ale divím se tomu,že ještě stále  na něj někdo sází.....   Co asi ona ně ten rezident ví ?????

jan 19.5.2009 9:51

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

klaus se chová pořád stejně boužel, obávám se že jste už tehdy vsadil na špatného koně - možná vzpomenete i řadu levicových věcí co klaus už tehdy dělal - nederugoval nájem ustupoval odborářům konec konců i banky privatizoval nakonec zeman - vyvažování nacionalismem a bojem proti sudetským němcům to moc doprava neposunul - koneckonců všechny tyto strany mají v názvu dělnická či něco podobného a vlastně nakoenc cílejí na levičáky - ano klas vás neskutečně podvedl - a to mnohokrát lid mu ovšem dokonale sedal na lep a ještě nadšeně plival na havla který se mu aspon trochu snažil bránit například v oposmlouvě - opět  těsná spolupráce s levicovou stranou

jojo 19.5.2009 9:44

Bohuzel nelze nez souhlasit

Klaus je mym nejvetsim polistopadovym zklamanim. Temer dvacet let byl pro me ikonou pravice a ted bych ho spis nazval volebnim lidrem levice. Tento jeho obrat pricitam na vrub jeho veku. Rikam si, je to senilni dedecek, ktery uz nevi co povida. Jinak bych se musel totiz citil Klausem neskutecne podveden. Pokud si mam vybirat mezi nedokonalou Topolankovou vladou a budouci Partoubkovsko-komunistickou vladou, tak ta prvni pres vsechny jeji nedostatky by byla mou jasnou volbou. 

jan 19.5.2009 9:41

fanatismus

po dlouhých letech se klaus dostává pod palbu kritiky - přitom a to zdůraznuje i sám klaus - je jeho chování konzistentní - nezměnil se ani trochu - doležal ho kritizuje ale jedním dechem hájí jeho minulost, kdy přiutom byl klaus stejnej pokrytec jako dnes - oprávněný pocit křivdy po sarajevu? - tehdy byla ods pod největšími lobbistickými tlaky, měla černá konta a klaus měl jít od válu minimálně vlastní logikou byl prázdný falešný dělal vše z čeho ted obvinuje topolánka spíš byl ještě horší - rudolfínský projev - opět klaus je dnes mnohem mnohem horší - to co havel dělal k obraně demokracie klaus dělá v lepšim případě z vlastní ješitnosti - smiřte se už s tim že váš guru nikdy nebyl bezchybný i když jste se uráželi a odmítali diskutovat uráželi se a slepě mu věřili - emancipovat se nestačí jen za poslední rok odsáckého schizma - zkuste zapřemýšlet i nad vzdálenější historií- je to potřeba protože od klause se odvíjela celá ods včetně jejích názorů na evropskou unii atp.

Malý Aston 19.5.2009 9:41

Re: Jsem zvedav, jak propad ODS ve volbach hodite na zase Klause

Já navrhuji počkat až na volby. Dnes tvrdit,že většina občanů učurává blahem z Paroubka,Ratha a Drymla je předčasné. Volit Paroubka,to je i volba Filipa a Grebeníčka a jejich působení v budoucí vládě a nejsem přesvědčen, že to je snem každého voliče.:-P

No... 19.5.2009 9:40

Zeman chápal nutnost a Klause,Paroubek jen ničí....

V tom je hlavní rozdíl, v úrovni chápání a v úrovni zodpovědnosti. Zeman věděl a byl zodpovědný, Paroubek je přesný opak. Problém je, že lidem je ten nezodpovědný a falešné naděje rozdávající rádoby politik sympatický a volí ho. Tragedie na spadnutí a maďarská cesta na dohled...

Jerome 19.5.2009 9:37

Re: Nejhorší

Tak mu nevěř, co ti brání ? a jdi někam.....

V.Mlich 19.5.2009 9:37

Jsem zvedav, jak propad ODS ve volbach hodite na zase Klause

Urcite bude hlavni pricina to, ze Klaus ODS tesne pred volbami takto tvrde skritizoval. A pritom se nejdna o zadnou kritiku, jen o konstatovani toho, co vsichni uz davno vidime. Hlasy pro ODS v poslednich volbach byly ne pro Topolankovy krasne oci, ale aby socani nemeli navrch. Jenze ted uz maji volici alternativu.

Jerome 19.5.2009 9:36

Re: Posedlost Paroubkem.

Milý Karle, doporučil bych ti, odstranit z četby to, co tě síří a poslouchej jen Jiřího Paroubka. Bude ti dobře...

jana 19.5.2009 9:34

Re: Bravo

Je to jako s naší babičkou. Také má pocit, že všechno musí jít tak, jak se to prý dělalo vždycky. Klause bych si nepřestala vážit, kdyby ODS v tichosti opustil a nechal ji jít svou cestou. Tak jako dítě, vypustíte ho do světa , důvěřujete mu, nekritizujete ( to neznamená, že se vším souhlasíte) a říkáte si, je to jeho život a jeho budoucnost. Pak bych před Klausem smekla. Ale takthle ne, přestala jsem si ho vážit, protože se nedokázal povznést nad osobní nevraživost.

Karel 19.5.2009 9:30

Posedlost Paroubkem.

Ještě jsem od Doležala nečetl jediny članek kde by se nezminil o Paroubkovi ať psal cokoliv. Myslim si že už to neni normalni stav, že je to fobie. Jako lek bych doporučoval odstranit z jeho blizkosti všechny psaci nastroje.

děteněkam 19.5.2009 9:30

Re: Nejhorší

Nejhorší na Topolánkovi je, že se chová jako buran a nedodržuje dané slovo - zdá se, že s vidinou osobního prospěchu. Už mu nejde věřit!

jana 19.5.2009 9:26

Re: Pokud jde o agresivitu vyjadřování,

Tak já si myslím, že "slušnost" v tomto případě nestačí. A nikdy jsem Topolánka neslyšela říci slovo socka a vyžírka. Zato se to těmito slovy hemží v internetových diskusích.

echidna 19.5.2009 9:21

Re: Nejhorší

Taky evidentně inteligentnější a zatím nesenilní.

3směsi 19.5.2009 9:19

Nejhorší

na panu Topolánkovi je, že je  v y š š í   a hezčí a mladší než p.Klaus.

Muflon 19.5.2009 9:00

Re: President pouze nazval věci pravými jmény .. a ODS pod "vedením" topolánka se pomalu odebírá na smetiště dějin ..

.. a ten váš topolánek, kdyby přečet celý Klementinum, blbejbude furt stejně ...

portwyn 19.5.2009 8:56

Široce rozkročit?

Naopak, pan Topolánek ODS profiloval jako stranu pro 10% obyvatelstva: vlastníky firem.

portwyn 19.5.2009 8:54

Topolánkova ODS

vede v současnosti kampaň proti SSO a Libertasu.  Rovněž pořád není jasné, v čím zájmu balbínovci vedli kampaň proti KDU-ČSL; skalním voličům ODS to vůbec nebylo proti mysli, přestože věděli, že na koalici s lidovci budou závislí.

Muflon 19.5.2009 8:48

Re: President pouze nazval věci pravými jmény .. a ODS pod "vedením" topolánka se pomalu odebírá na smetiště dějin ..

Vono je to trochu v něčem jiném .. hitler kupříkladu prý za vídenského pobytu mnoho četl ..

Dušan Streit 19.5.2009 8:44

ODS už žije pouze ze strachu voličů

a ze svých "obchodních zájmů":

http://streit.blog.idnes.cz/c/84193/Reseni-misto-straseni-Bu-bu-bu.html

Frank 19.5.2009 8:05

Ale my víme Bohumile, my víme.

Nejlepší je Topolánek.