19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
olda 19.5.2009 16:02

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

... a zatím naše milá levice BOLŠEVIZUJE.

olda 19.5.2009 15:58

Re: Klaus je holt (post)komunista...

R^R^R^

derik 19.5.2009 15:47

Topolanek nove volice neziska, jen poskodi ODS

Topolanek se jen diky Klausove ODS dostal tam kde je. Podkopavat samotne pilire teto strany, prohlasovat ze jejimu ekonomickemu programu nikdy neveril, vykaslat se na zavazne usneseni kongresu o LS, soustavne utocit na Klause, odpudit spolustraniky, uprednostnovat Cunka s Bursikem, je hloupost ktera povede jen k oslabeni ODS. Jiste Havel a dalsi ho za to pochvalil. Ale volit ho nebudou. Takze otazka zni kolik novych volicu tim dokaze Topolanek ziskat. Bude to vic nez kolik ho opusti kvuli zmene stylu, metod a smerovani? Podporovat Topolanka znamena podporovat premenu ODS v US. Jak se snazil Ruml, Pilip, Mynar, Nemec, a dalsi, jakou meli podporu Havla, umelcu, medii, a jak dopadli. Ale mozna o to nekterym jde.

Koblížek 19.5.2009 15:06

Re: Pokud jde o agresivitu vyjadřování,

Třeba se ale pod drsnou slupkou skrývá zlaté srdéčko. A naopak.

L'ego 19.5.2009 14:53

Re: Neplačte děti,

Podepisuji. Velmi pěkně shrnuto. A netřeba zapomínat, že mnoho lidí, co dnes naříká (a zejména tady na Psu) se za Klause před i po druhé volbě bilo. Stačí nalistovat diskuze staré pár měsíců. I pan Doležal tu dokládal, jak je zvolení Klause důležité.

Myslím, že přiměřeně rozumní lidé Klause museli prokouknout nejpozději kolem let 1997/1998 - opoziční smlouva, rétorika atentátu. Pak přišlo koketování Klause s nacionalismem.  Kdo nepochopil ani teď, po prezidentových (pro mě očekávaných) veletočích, tomu, řekl bych, prostě není pomoci. 

Marat 19.5.2009 13:43

Re: další hromádka výkalu našehop Bohouše

Lotras, jsi ohovněný volský ocas. Tedy moc toho nenapíšeš ale i s těch několik slov je zřejmě, že jsi jen ten uťatý volský ocas. Ty si umíš tak nas.. do své držky, že ti ty výkaly tečou až na pupek.

janula 19.5.2009 13:37

Re: Jen se jebejte

Myslím,že je falešný z podstaty své bytosti.A jak ustoupil tehdy tomu Duškovi! Na Hradě seřvává personál zaměstnanecké jídelny a v našem městě jedl bůček z papíru,aby byl blíž "k lidu".Lid jen zíral.I když De mortuis nihil nisi bene,nemohu si nevzpomenout na paní matku,kterak si v MF pochvalovala,že má v Lánech postel s nebesy a paní Lívie jak četla ten dopis Ó,jak jsi výborný,tatíčku,a jak Ti všichni závidí!Bože,škoda těch promarněných let,aspoň tu Kinderstube kdyby získali!

Buffet jun. 19.5.2009 13:34

ODS na rozcestí

ODS má novou šanci ...

Klaus (dlohodobé závaží) ,Tlustý a spol (bez komentáře) jsou mimo.

Teď je jen na nich jestli se vzchopí ... musí si ale uvnitř popovídat o tom zda chtějí dělat pravicovou politiku nebo kšeftovat , strašit mrtvým komunismem......a slibovat dvacetilitrové důchody , je to jen na nich ..a věřte mi , je to poslední šance .. !!!!

vasekpav 19.5.2009 13:23

Re: President pouze nazval věci pravými jmény .. a ODS pod "vedením" topolánka se pomalu odebírá na smetiště dějin ..

Tak mě to přijde , jako že hradní Dědek je štastnej , jak se o něj a jeho výroky hádáme .??:-)8-o;-€:-/:-(;-(>-

vasekpav 19.5.2009 13:10

Re: Klausovo Rudolfinum

A s US MĚLA PRAVICE 102 HLASŮ kDE JSOU IDEOVÉ KOŘENY !!!BÉMA A KLAUSE ??!

vasekpav 19.5.2009 13:04

Re: Klausovo Rudolfinum

Přesně ,kdyby byl pravičák Opravdový !tak s ODA měla pravice většinu !Jenže jeho ješitnost byla silnější než jeho Pravicové kořeny !!!8-o;-€>-

vasekpav 19.5.2009 12:55

Re: Bravo

STRANICKÉ plky !Jestli chci jako politik udělat nutné reformy , nemůžu zapškle trvat na ideových 20 procentních kořenech !? Z pohledu Béma a Klause nejde o službu této zemi a jeho občanům !Jde o zakopání se v prebendách !!!>-

j 19.5.2009 12:54

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

S tímto souhlasím

egoist 19.5.2009 12:53

Jen se jebejte

Pružinskij byl šmejd odjakživa. Za bolševika ,kdy lidé z malicherných důvodů nemohli vycestovat na západ, studovat n VŠ, Rek studoval v USA, to hovoří za vše. A normalizaci prožil v  teplíčku kanclíku v bance. Nikdy nevystoupil proti režimu, Držel hubu a krok(jakési seminaře, co si teď vymyslel a pár poskoků Jáklovského střihu  mu dosvědčilo je z bájesloví otce zakladatele ods). Ovšem 90. léta, ta se mu "povedla",  musíme nachvíli zhasnout, nejdřív musí ekonom a až pak právník a další hesla ,kterými definitivně pohřbil všechna ušlechtilá očekávání lidí a ideály tzv. sametové revoluce. Je jen jak někteří jeho fanatici konzistentní, ano je kozistentní ve své aroganci, domýšlivosti, sebestřednosti a chytrosti bez mantinelů...  

Posleda 19.5.2009 12:51

Re: Pan Klaus je třída

Přemýšlýš opravdu na úrovni, doktore.

Lotras 19.5.2009 12:48

další hromádka výkalu našehop Bohouše

...on se pořád ne a ne naučit se chodit na WC...čuňas jeden

brouk 19.5.2009 12:42

Re: Klaus, levičák nebo pravičák

bohužel, i s tím se dá souhlasit a je to ještě horší! Hezký den!

Dr. Choloušek 19.5.2009 12:40

Pan Klaus je třída

Klidně mu nadávejte, souhlasím, je naprosto nečitelný, ale své oponenty převyšuje o několik hlav. Jestliže chtěl demaskovat Topolánka jako prázdného a ......., pak to mohl udělat pouze tím, že mu dal šanci, aby se odrovnal sám. A Topolánek tu šanci využil tím, že nepochopil, že i v politice nutno respaktovat v jednání jisté meze.  Předchozí vláda naší společnost demoralizovala a nyní pouze přemýšlým, zda jednání pana prezidenta může vést k nápravě.

Karel K 19.5.2009 12:36

Re: Klaus, levičák nebo pravičák

Je ještě jedno vysvětlení: destabilizace České republiky prospěje hlavně Rusům, kteří už u nás mají třetí kolonu. Zřejmě se jedná i o nátlak z jejich strany, všimněte si, jak je Klaus desperátní, aby rozbil vše, co se dá.

vasekpav 19.5.2009 12:35

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

S pomocí Rusů se vyšvihne na nějaký mezinárodní post ?!>-

vasekpav 19.5.2009 12:29

Re: Klaus

Nemá !Já patřím k celému státu !Drtivá většina ví že klaus lže !!>-

artur 19.5.2009 12:02

Omyl

Je mi to líto a nikdy jsem si nemyslel, že budu muset napsat, že se stydím za svou podporu pro Václava Klause. Je naprosto neuvěřitelné, že člověk, který v 90. letech dělal středovou politiku (včetně zpackané privatizace bank) kritizuje Topolánkovu vládu za opuštění pravicových ideálů. Je fatální se dívat na starce, který si snad neuvědomuje tu těžkou práci odvedenou za jeho znovuzvolení prezidentem. Myslím, že ODS mu nemusí sedět v dnešní podobě, ale slušnost káže být zdrženlivý ve výlevech jako je citovaný novinový článek. Stydím se za prezidenta. Za jeho poškozování pravice i státu na mezinárodní scéně! 

jojo 19.5.2009 11:59

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

O tom, ze Klaus pomohl sesadit vladu (ne sesadil ale pomohl sesadit) neni pochyb. Za to se Klaus nestydi a dava to najevo den co den. Mel jsem k nemu mensi vyhrady jiz pred tim ale sesazeni vlady bylo to posledni co ve me viru v Klause zlomilo. Pro me je navzdy a nenavratne ztracen nebo spis zatracen.

brouk 19.5.2009 11:46

Klaus, levičák nebo pravičák

Podle mého názoru pan Klaus není pravičák, ale ani levičák, on je především oportunista - člověk využívající příležitost. V jeho případě člověk chytrý, ale bezskrupulí využívající jakékoliv příležitosti pro jeho vlastní cíle. Jinak si neumím představit, proč se chová tak, jako v poslední době. Proto také svou aktivitu naplno rozbalil až v tomto jeho presidentském období, dříve by to pro něho bylo kontraproduktivní.

Standa 19.5.2009 11:36

Klaus

je zcela určitě chytřejší než nějaký Doležal. Celý stát ví, kromě novinářů a publicistů chránících Toplánka, že má Klaus pravdu! 

mira 19.5.2009 11:24

Neplačte děti,

prostě jste Prófovi Venouškovi zase naletěly. Sliboval, že bude svorníkem, což od egoisty jeho kalibru může očekávat jen - řekněme - infantilní jedinec, a opak je pravdou: vystupuje stále stejně příšerně, jako vždy.

Jiná věc je, že má v řadě věcí pravdu - a v řadě věcí nikoli (podobně jako další tisíce lidí). Jeho tragedie je, že své názory servíruje až neuvěřitelně hloupě: většinou tak, aby co nejvíce lidí na^ral, čímž je dopředu degraduje. Dokonce se zdá, že je v tom jistý záměr či manýra. Nedávno toto ukázkově zkarikoval jeho opičí kancléř Hájek.

Bylo by to jistě zajímavé představení, kdyby byl jen komikem a nikoli prezidentem republiky.

karel-smichov 19.5.2009 11:12

Re: Zeman chápal nutnost a Klause,Paroubek jen ničí....

Spolupráce  Klaus+ Zeman zřejmě byla připravena v Prognostickém

spolku vedenou U V KSČ  !!!!;-O

j 19.5.2009 11:09

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

Také mám takový pocit Jojo jako vy ale... zkuste někdy si poslechnout zprávy nebo komentáře co Klaus řekl a co on si myslí a potom si poslechněte jeho skutečný projev. Nevím proč ale nějak mi to vždy nesedí. Proto ho tak rychle nezatracuji

karel-smichov 19.5.2009 11:08

Re: Bohuzel nelze nez souhlasit

Jane:  Komu žalovat ?>-

REX 19.5.2009 11:07

Bída a ubohost české politiky v přímém přenosu.

A hlavní aktér? Prezident. Ani se mi to slovo v souvislosti s ing. Klausem nechce použít. Ale je to realita.