16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jm0 5.3.2007 13:21

Re: Re: Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

aha, tak pardon, beru zpět: hnedka vzápětí napadlo mě podívat se do německého slovníku. ale božínku!

Buvol 5.3.2007 11:48

Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

K prvnímu odstavci: ti lidé a já mezi nimi jsme volili podle volebních programů. Já jsem třeba nechtěl rovnou daň, spoluúčast u lékaře, placené školství a okamžitou deregulaci nájemného. Co je na tom tak blbého, když to vše, co jsem vyjmenoval, by bylo proti mým zájmům?! Naopak byl bych blbec, kdybych volil podle zájmů těch, mezi které nepatřím!

K druhému odstavci: jsem rád, že uznáváte aspoň tuto očividnou skutečnost, resp. ať někdo ukáže srovnatelnou osobnost!

AeroKarel 5.3.2007 15:33

Re: Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

Pokud nechcete rovnou daň, spoluúčast u lékaře, placené školství a okamžitou deregulaci nájemného a domníváte se, že na tom budete lépe, jste buď socan nebo socka. Pro normální samostaně i závisle vydělávající to výhodné je.

Buvol 5.3.2007 16:03

Re: Re: Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

To je moje věc! Já jsem se Vám jenom snažil vysvětlit, jak asi uvažují normální lidé, když jdou volit! Jinak Vaše "duševní pochody" připomínají spíš vrávorání.... nebo si snad myslíte, že každý může být podnikatelem, panem domácím, AeroKarlem (to by byla fakt hrůza) apod.?

Adolf 5.3.2007 17:31

Re: Re: Re: Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

...porad lepsi nez Buvolem...

Buvol 5.3.2007 19:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

(Y)

Stanley 5.3.2007 11:51

Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

  Vy něco napíšete a v dalším odstavci si hned odporujete!  Jinak se Vám divím, že tu se 75% ní     většinou blbců ještě žijete !!!

Chris Kelvin 5.3.2007 11:31

Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

A jak si vysvětlujete podobná čísla (tedy špičkové hodnoty, dnes již neplatné) u Grosse, Buzkové, Čunka......? ;-)

Buvol 5.3.2007 11:41

Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

To je sice vtipná poznámka, nicméně velmi jednoduše vysvětlitelná: v jistém okamžiku své kariéry byli ti Vámi jmenování celkem právem oblíbeni, nicméně záhy se ukazali jako "falešní a prázdní" případně ještě zkorumpovaní ..... nic takového se neděje v případě pana Klause! Ten zůstává svůj a je tedy i nadále oblíben!

Chris Kelvin 5.3.2007 13:13

Re: Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

Pardon, zapomněl jsem dodat (po Vašem vzoru, ovšem) zvolání "Ó, VY TROUBO" ;-);-);-)

AAA 5.3.2007 13:14

Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

Ano. Klicove slovu je JIZ NEPLATNE :) Jak dlouho byly platne?

Chris Kelvin 5.3.2007 13:17

Re: Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

Ty Klausovy jsou platné necelé čtyři roky. To tedy má zatím co dohánět ;-)

Dice 5.3.2007 16:27

Re: Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

Lidi ale nahlasují pro jejich oblíbeného politika, ale pro politika, který je nejméně sere (s prominutím, řekl bych ale, že to slovo sedí)

Adolf 5.3.2007 13:49

Re: HALÓ, VY TROUBOVÉ!

Klaus je nejvetsi osobnost na nynejsi politicke scene...

AeroKarel 5.3.2007 11:09

"nepověřil sestavením vlády také předsedu druhé nejsilnější strany, což by se jednak bylo slušelo, jednak by se nejspíš otevřela cesta k předčasným volbám jako nejčistšímu řešení situace. "

Nejspíš ne. Zvolení poslanci by se drželi koryta jako klíšťata a nějakou vládu by odsouhlasili. Paroubka bych rozhodně nenominoval z tohoto důvodu do třetího pokusu. A nominovat ho do druhého, když Vlček předváděl jak se dá pružně zacházet se slibem, by bylo také o hubu. Zase jedna situace bez dobrého východiska.

Buvol 5.3.2007 10:34

Halo vy troubové!

Ukažte mi někoho lepšího a vhodnějšího, než je Klaus! 

PROKOP BUBEN 5.3.2007 10:30

DOMNÍVÁM SE

 Že se Klaus opravdu holedbá svým - MÍ MALOOBČANÉ a MÍ NAPAKOVANÍ - mě rozumějí.......Tato rezavá KOTVA i pro svou vlastní partaj a samozřejmě pro opravdové zájmy státu, rozehrává  pro sebe prospěšné hry I KDYŽ V NICH  v podstatě PROHRÁVÁ......JAK DLOUHO JEŠTĚ.......

AeroKarel 5.3.2007 11:10

Re: DOMNÍVÁM SE

Dlouho, cca 5 let.

oakman 5.3.2007 8:56

Hezky tu diskutujete

ale on si to Václav zase "pošéfuje" ve sněmovně. Možná přijdou i Marťani.....

miki 5.3.2007 10:29

Re: Hezky tu diskutujete

s Marťany se chtěj nechtěj počítat musí, koneckonců je to i jejich prezident. Klaus pro druhé volební období je mým koněm, ale nevadil by mně ani "knížepán". Vypadá sice jako roztomilý popleta, ale v hlavě seno rozhodně nemá.

AeroKarel 5.3.2007 11:11

Re: Re: Hezky tu diskutujete

Ano, toho bych bral. Nebo Robejška.

JH 5.3.2007 10:38

Ano, hezky se tady diskutuje, překvapivě docela slušně, ale

hodně teoreticky: zkusil někdo z vás ovlivňovat své zastupitele, aby volili "vašeho " prezidenta?

Stanley 5.3.2007 14:36

Re: Hezky tu diskutujete

Nerozumím Ti Oakmane  Kdo že to podle Tebe prohlasuje ve sněmovně spolu s Marťany ?  Snad ne Klaus ? To byl přece nápad Velikého Jirky !!

Luděk 5.3.2007 8:41

VK není dobrým představitelem země

VK je politikem,který ke svému politickému životu potřebuje nepřítele.Hledá ho i tam,kde žádný neexistuje např. mezi nejvyspělejšími státy EU.Jeho chorobná ješitnost a zřejmý narcismus ho vedou k přesvědčení,že zapojení ČR do procesů evropské integrace zeslabují důležitost jeho prezidentské funkce.Chce mít prostě  svůj český pašalík,kde by byl nejvyšším vládcem i autoritou.Opovržlivě mluví o lidech z disentu,protože sám se nikdy za totality nezmohl na sebemenší protest proti režimu,příliš se bál o svoji kariéru.V Americe ,kde je nyní na návštěvě,je pokládán za zbabělého kovboje,který se při přepadení ranče desperády schovával někde v maštali,aby se po odražení útoku desperádů vydával za statečného a chytrého muže,který má největší zásluhu na vítězství nad lupiči..Jeho proklamovaná popularita mezi občany je uměle nafukována médii a agenturami např. STEM.Páteční beseda v Radioforu za účasti tajemníka Jakla,šéfa STEM Hartla byly přehlídkou demagogie,devotnosti a lží.Silně  připomínala dobu oslav kultu osobnosti Stalina,Gottwalda a jiných podobných figur minulosti.Druhá volba VK za českého prezidenta by byla pro zemi prohrou.

Jiří 5.3.2007 12:57

Re: VK není dobrým představitelem země

Naprostý souhlas. Klaus je typický český maloměšťák.

M. a m i Z 5.3.2007 8:33

Pane Tólešal,

odkud máte tu "prezidentovu pochopitelnou nechuť jmenovat vládu spolupracující s komunisty a závislou na nich"? Myslíte tím, že komunisty tak spravedlivě nenávidí, že je uvedl oficiálně na Hrad, aby nám ukázal, jak ty kreatury vypadají, nebo kLausův souhlas s Kalouskovým podrazem a zradou ODS (vláda ČSSD, KDU, (KSČM)), nebo ty něžné vztahy k  příteli Marianovi s kořeny ve vědeckotechnické rozvědce? Co konkrétně myslíte?

Mě osobně se nejvíc líbí kLausovo "více Kožených" (Davos) a "více Rusů" (prosba k Putinovi). Trochu to zastiňuje i ignoranci a nepochopení významu ústavy a legislativy vůbec, plynoucí z ješitné tuposti a totálně chybného odhadu vlastních schopností, všechno, jak říkáte maličkosti, jejichž miliardové následky Češi tak rádi financují.

Aleš 5.3.2007 8:11

trochu povrchní

ale v zásadě pravdivý, zejména , co se týče vyjádření chyb.

Realita je, žeV.K. nebude mít důstojného soupeře a jeho další působení- postupující věk a stále rostoucí  pocot o vlatsní dokonalosti a klesající schopnost vnímat realitu a odlišné názory /vrchol HN a názory na globáolní oteplování a ekologii/  budou dělat z V.K. zvláštní postavu evropské hlavy státu.

Pavla B. 5.3.2007 8:02

Nejsem nijak nadšená

z toho, že pondělní NP kopíruje sobotní LN. Kdyby se aspoň autor ráčil vymňouknout, koho by rád viděl na Hradě.

M. a m i Z 5.3.2007 8:14

Milá dámo,

žurnalistická ubohost je součástí kampaně za znovuzvolení kLause. A zdánlivě "kritický" Tólešal nedosahuje sice plně neffovské servility, ale to je úmysl. On je takový Neff pro maturanty.

AeroKarel 5.3.2007 11:15

Re: Milá dámo,

Maturanti umí napsat "pan president Klaus".

Ještě že už Zima končí.