4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 15.3.2011 20:44

Také souhlasím

Už delší dobu měli nosy hodně nahoru právě ti tzv. investigativní novinářští mudrci.  A to nejen oni, protože těch chytrých v televizích je také dost.  Nevím proč se ministr Vondra před nimi připosral a odvolal velitele zásahu?  Zcela zbytečně!  Čunek by mohl vyprávět čeho ti investigativci jsou schopni, když je někdo dobře nasměruje.

J. Anděl 15.3.2011 11:04

dobré

To je dobré. Včetně toho, že příběh z příměru je skutečně také poučný ohledně vztahu rodič - dítě a vůbec ohledně mezilidských vztahů.

Možná nakonec důležitější, než to, jak se to týká Kalouska a médií :-)

O. Malstoka 15.3.2011 7:16

Dík

Jsem rád, že jste objektivně, s plnou nahotou, popsal dění mezi (tzv investigativci) novináři a politiky, a tzv kauzami. Ač Kalouska nemusím, jeho tah se mi velice zamlouval, a histerie šéfa MFd jen potvrdila, že páni novináři si opravdu myslí, že patří mezi nedotknutelné, vyjímečné lidi, kteří mohou kohokoliv a zacokoliv soudit palcem nahoru nebo dolů. Ještě jsem se nesetkal, že by po vyšumění některé z kauz napsali text s omluvou, že jejich podezření se neprokázalo a že se poškozenému omlouvají. Nemyslím si, že by podobný krok snížil jejich důstojnost, ba naopak.

P. Sulc 15.3.2011 0:46

Treba by jste mohl vysvetlit

kdo bude odhalovat vselijake ty spiny mezi politiky, kdyz uz ne noviny a TV. To potom at jen pretiskuji / ctou "Kaju Marika" ci "Dva roky prazdnin".

R. Sedláček 15.3.2011 2:34

Re: Treba by jste mohl vysvetlit

Člověče, čtěte. Doležal píše:" ....posuzovat případ od případu...." Co provedla MfD za kulišárnu ve spolupráci s vířivkou Tlustým? Co provedl stejný tým v kauze Budišov? Co zařídil Bártek pro Paroubka s Wolfem? Co předvedli s Drobilem? Co Lui a Topolánkovy úmyslně sestřihané rozhovory. To radši ty "Dva roky prázdnin" než lži a manipulace na objednávku.

P. Sulc 15.3.2011 2:58

Re: Treba by jste mohl vysvetlit

Mate jiste pravdu. To se deje vice mene v mnoha zemich, novinari jsou leckdy pekny ksindl a navic casto pisi o vecech, kterym vubec nerozumi. No, casto vlastne ne, ale skoro porad a jeste nekdy blbou cestinou. Jenze to stale , alespon v demokraticke zemi, ci alespon za demokratickou se vydavajici, nedava zadny duvod k prepadeni vojenskymi samopalniky a vyrabovani kancelari.Pokud doslo k poruseni zakona, je na to normajni policie.Ovsem jak rozumim, redaktor zadny zakon neporusil, ze. Jenze armada a ministerstvo obrany je prolezle korupci, jiste o tom vite mnohem vice nez ja, jak odhaduji z vasi angazovanosti, a tak je nutno sem tam nejake ten papir "ztratit". A to se da pri razii velice dobre. Tady v Americe se nikdy nic podobneho nestalo, a ze je Amerika velika. To ne, ze by FBI mela ciste ruce, buh chran, ale tohle udelat z TV nebo novinami to by melo dalekosahly ohlas a padaly by zcela jiste hlavy. Tady se, prave diky mediim, toho moc pod koberecek zameat neda, byt sem tam se to take stane, ale to spise diky politicke korektnosti

O. Malstoka 15.3.2011 7:04

Re: Treba by jste mohl vysvetlit

Pletete hrušky s jablky.

V. Hošek 15.3.2011 8:38

Re: Treba by jste mohl vysvetlit

Ještě, že jste včas usnul.

M. Baloun 15.3.2011 10:31

Re: Treba by jste mohl vysvetlit

z toho je právě vidět že v americe demogracii a kapitalizmu prt rozumí, narozdíl od doležala, vlastním rozhodnutím politologa :-)

Mimochodem dojímá mně názorová shoda mnohých zdejších diskutérů s ex socdem arciďáblem Zemanem ohledně novinářské ksindl žumpy.

J. Schwarz 15.3.2011 10:29

Re: Treba by jste mohl vysvetlit

Jenže oni většinou neodhalují "všelijake ty spiny" ale účelově je nejspíš na objednávku oponentů vyrábějí. Vsaďte se, pane Sulci, že když by si vás vybral takový Kroupa a MFD za cíl a bylo by to zezadu řízeno někým z prokuratury či policie, udělají z vás zločince ani nemrknete. Proslídí  celou vaši rodinu 30 let zpátky, vhodně zkombinují útržky různých dokumentů, bankovní výpisy ... a to by v tom byl čert, abyste jim nevyšel jako pedofil, korupčník, opilec, pirát silnic a pradlák špinavých peněz...

V. Skalová 15.3.2011 16:11

Re: Treba by jste mohl vysvetlit

Máte pravdu. Oni to v US ale dělají taky, jen šikovněji, komando v TV by opravdu asi neprošlo. Sledujte, co se děje kolem Wikileaks.