24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Ještě případ dr. Ratha

V souvislosti s případem Rath se skoro samy od sebe nabízejí jakési pochybnosti: proč případ vyšetřovalo ústecké státní zastupitelství, když se trestný čin odehrál na území Středočeského kraje?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Fiala 28.5.2012 10:50

Novináři mnozí přispěli silně k likvidaci Věcí Veřejných

Nebýt této malé politické strany Věci Veřejné, kerá velmi rozbouřila stojaté vody politik dvou velkých stran ČSSD a ODS, nebyla by kauza "Rath" na veřejnosti.

A ti novináři, celá ta asociace - která funguje na telefon, si dávají k dobru, že jsou hlídací psi demokracie. Takže, jsou opravdu ti novináři hlídacími psy demkracie?

Pokud by byli, informovali by nás o kauze "MUS" a nekonání ministerstva financí a minsterstva spravedlnosti - několik miliard Kč. Namísto toho: kauza "Rath" 7-10 milionů.

J. Anděl 28.5.2012 11:05

Re: Novináři mnozí přispěli silně k likvidaci Věcí Veřejných

Myslíte si, že v médiích chybí jakékoliv informace o kauze MUS?

Jen tak namátkou:

https://www.google.cz/search?q=kauza+MUS+lidovky+idnes&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

P. Zeman 28.5.2012 13:06

Re: Novináři mnozí přispěli silně k likvidaci Věcí Veřejných

Nemyslím, že by Rath byl takový čučkař, který by se spokojil s pár miliony :-P. Brzo můžete být překvapen třeba tím, že vyrathované částky z rozpočtu a dotací snadno dosáhnou hodnoty kauzy MUS :-P.