2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sunny 7.7.2008 15:22

Re: Radar není útočná zbraň

To ale některým jen těžko vysvětlíte...:-)

Aleš 7.7.2008 7:26

blábol spíchloý horkou jehlou

SZ má k radaru přijaté usnesení- být pro radar pokud bude součástí  NATA- to si myslím, že je názor, který souzní s mnoha názory v zahraničí.

ČR je členem NATO a  radar  znamená předevěím vyjít vstříc zájmům USA. Z hlediska posílení bezpečnosti je to velmi diskutabilní otázka- jak je raketový systéme  spolehlivý a jak je nebezpečí napadení technicky a kdy reálné.

 Jsem pro radar,  neboť by pomohl zplepšit vztahy s USA. Ale spěch s podpisem  v době , kdy se mění v USA prezident, kdy NATO o radaru a raketách začíná jednat a kdy v Polsku jednání prozatím uvízla ukazuje jediné- ochotu vyjít vstříc Bushově administrativě, z logiky věci je podpis 8.6. chybný!!

eTony 7.7.2008 7:36

Re: blábol spíchloý horkou jehlou

logika věci je úplně někde jinde, a podepsat tuto smlouvu je vhodné a žádoucí kdykoli, vše jiné je výmluva, zbytečná a směšná................

Aleš 7.7.2008 12:48

Re: Re: blábol spíchloý horkou jehlou

Jo o logice věci v podání takového ideologa , to je opravdu hluboký úsměv.

Karel 22 7.7.2008 9:15

Re: blábol spíchloý horkou jehlou

8-o Z hlediska posílení bezpečnosti je to velmi diskutabilní otázka- jak je raketový systém  spolehlivý 8-o - a on je ten systém nespolehlivý? Pak nemůže rusům vadit. Včerejší tlachání toho rusa v OVMoravce bylo o něčem jiném. Znáte vůbec nějaký systém, který je 100% spolehlivý? Prosím, řekněte jaký. Co se týká změny prezidenta USA, tam se může jednat maximálně o nějaké škrtání financí. O zrušení radaru kvůli výměně Bushe se sockomoušům, musulmanům a ruským mužikům může jenom zdát. Všechny tyhle argumenty je jenom špatně skrývaným NE RADARU. 

Aleš 7.7.2008 12:53

Re: Re: blábol spíchloý horkou jehlou

No možná jste o tom neslyšel, ale onen raketový systém je stále ve vývoji a americký parlment přijal usněsení, které ukládá  exekutivě, aby provedla jeho zkoušku funkčnosti. Předpokládá se jeět několika letý vývoj.

Škoda, že vám dělá takové problémy chápat psaný text. Jsem pro radar a rakety. Ale  podepisovat smlouvu o radaru bez ohledu na smlouvu o raketách, výsledky jednání v NATO a stanovisko nové americké exekutivy je nesmysl, zvláště , když u nejsložitější části raketového  systému není ani jasno , kde bude umístěn.

AKIBUA 7.7.2008 7:05

SLÁVA

Ano lid se může mýlit, naštěstí politici se obvykle nemýlí a správně rozpoznají. ....Dějiny naší země jsou toho příkladem. Dneska mi tu chybí pan Paroubek. Představa, že za víkend se nedopustil ničeho odsouzeníhodného je fantastická. Dnes to bylo slabé, téměř žádný fanatizmus budu muset hledat autora seriálu "Jak se máte Vondrovi" ten nezklame nikdy. Hezký den všem.

eTony 7.7.2008 7:40

Re: SLÁVA

můžete být naprosto v klidu, všichni sosani, tedy i Paroubek, vždy dělají věci odsouzeníhodné, už tím, že existují................. psát o tom netřeba, stačí, aby to co nejvíce lidí vědělo a pochopilo.

Öman 7.7.2008 9:11

Re: SLÁVA

Souhlas. I mi tady chybí Paroubek. Takové exoty naší politické scény je třeba do zadku kopat každodeně ;-)!

lucinapes 7.7.2008 11:13

Re: Re: SLÁVA

a nejen virtuálně!

Jura Jurax 7.7.2008 13:48

Re: SLÁVA

Dneska mi tu chybí pan Paroubek. Představa, že za víkend se nedopustil ničeho odsouzeníhodného je fantastická. No, plně s Vámi souhlasím - tedy pokud to nemyslíte ironicky ;-)

viktor 7.7.2008 5:07

pan Doležal

napal jednu ze svých obvyklých slátanin, z kterých čiší neobjektrivnost, neznalost a předpojatost. Jeho stránky jsou obvykle k ničemu, lépe nečíst

fox 7.7.2008 7:23

Re: pan Doležal

Ne naopak,trefil hřebíček na hlavičku.A tebe trefil kdo?

Vilda 7.7.2008 7:33

Re: pan Doležal

Zato tvoje řádky jsou plné moudra a k věci. No nic, aspoň jedno pozitivum. Někteří rádoby géniové, aby na sebe upozornili, tak ještě píšou v barvě. Bohužel je to většinou pěkná slátanina plná zášti. Ty jsi jenom zapnul BOLD, aspoň to.

No abych nebyl obviňován ze stejného, tak jedna poznámka k věci. Madam Kuchtová, kromě jiných nesmyslů, navrhla náhradu jaderné energitiky výrobou elektřiny ze zemního plynu. To mi ale nedává smysl. Jak chce řešit omezení emisí CO2, když současně horuje pro snižování emisí. Ale možná má v rukávu technické řešení, kdy spalováním plynu nejsou produkovány emise CO2. V tom případě si zaslouží obdiv za to, jaký je to "myšlenkový titán". 

jan hájek 7.7.2008 7:40

Re: Re: pan Doležal

Ale to je přece prosté,mlý Watsone, cca 30 až 50% energie vyrobené z (ruského) plynu se použije na oddělení a komprimaci CO2 do podzemních zásobníků, nejlépe v nalezištích ropy. Pak bude tato veseleji prýštit a proklatý ďábel CO2 bude tam, kam patří, v podzemí. A k tomu nám pomáhej (zelený) Bůh. Amen (staniž se).

Harry 7.7.2008 14:18

Re: Re: Re: pan Doležal

"komprimaci CO2 do podzemních zásobníků, nejlépe v nalezištích ropy" napadlo nekoho jake nebezpecne je natlakovane lozisko CO2 pod zemi?Pokud by se to zacalo drat na povrch tak se v nem proste utopime a nikdo ani nebude vedet ze je mrtvej, je neviditelny, bezbarvy.. a tezky, cili nerozptyli se do vzduchu. No nazdar.

Jura Jurax 7.7.2008 13:50

Re: Re: pan Doležal

Madam Kuchtová je stručně řečeno blbec, a navíc zelený. To je tak zřemé, že už se to ani ndokazuje, ale bere se to jako axiom.

honzak 7.7.2008 7:41

Re: pan Doležal

tys pil o víkendu nějaký laciný patoky, co? A ta kocovina je hrozná, že?

Vasekpasek 7.7.2008 2:14

Kuchtová

No, jestli to byl skutečnězáměr SZ, vyslat Kuchtovou k Moravcovi, aby se tam dokonale znemožnila, pak to byla fantastická trefa. Straně Zelených doporučuji sestřelit Bursíka a zvolit si do čela Stropnickýho nebo Kuchtovou, pak máme jistotu, že o nich po příštích volbách už neuslyšíme. Lišku nebrat, tam by to nebylo tak jednoznačný.

libero 7.7.2008 9:38

Re: Kuchtová

Liška evidentně míří do Brusele. Tam by pasoval jak Jandák na hrnec.

anežka šídová 7.7.2008 13:52

Re: Re: Kuchtová

a SEDĚL BY V LAVICI S KŘIVOU HUBOU RANSDORFEM:-D

honzak 7.7.2008 14:22

Re: Re: Kuchtová

včera jsem v televizoru viděl ukázky humoru z let osmdesátých. Třetí princ tam přihrával duu Mladý - Náhlovský a byl o cca 50 kg mladší.

anežka 7.7.2008 15:47

Re: Re: Re: Kuchtová

trio Jandák-Paroubek-Krampol by mohlo natočit novou socdemáckou verzi této pohádky:-)

kůrovec 7.7.2008 21:10

Re: Re: Kuchtová

Řekl bych,že do Brusele má namířeno zelený předseda.Je to totiž jeho poslední šance.A navím ,jestli je dobré ,že se Brusel bere jako odkladiště pro ojeté politiky.Tihle nám totiž brzy budou vládnout.

Kvetla 7.7.2008 1:38

A proč by škytal,když si ho Melouni dobře platí...

Na sladký život,který si dnes spolu s Melouny dopřávají,by se ve všedním, reálném světě museli úplně jnak otáčet...

Buvol 7.7.2008 0:18

Ano strana zelených se nepochybně staví proti životním zájmům země, stejně jako pan doležal svým věčným rozeštváváním česko-německých vztahů!

Nejlepší by bylo obě entity postavit mimo zákon nebo aspon stranu zelených nevolit a pana doležala nepublikovat ....

R. J. 7.7.2008 1:18

Re: Ano strana zelených se nepochybně staví proti životním zájmům země, stejně jako pan doležal svým věčným rozeštváváním česko-německých vztahů!

Tak, tak,správně, jako v 45,strany zakázat,nepohodlné vyhnat,našince zavřít,předtím ovšem zákaz publikování,žádný štváče a rozvraceče tady trpět nebudem,to dá rozum.Že jsem tak smělej,kam na to choděj,do Košickýho vládního programu?

68 7.7.2008 2:09

Re: Re: Ano strana zelených se nepochybně staví proti životním zájmům země, stejně jako pan doležal svým věčným rozeštváváním česko-německých vztahů!

Z čeho usuzujete že Buvol vůbec kdy Košice navštívil?