2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Katr 7.7.2008 12:32

Re: Re: Re: Re: Sebevraždou je stavět

Co to plácáte?Nakonec se od gényjů Vašeho formátu dozvím, že šetření a neplýtvání je protitržní chování a bude trestné podle nějaké unijní směrnice.Jestli o tom nevíte, tak každá přeměna energie je ztrátová, kdo tvrdí, že ne, je nebezpečný debil a patří do blázince.A čím více jí přeměníme, tím větší jsou ztráty, to se učí děcka už na základní škole.

čm 7.7.2008 13:10

Re: Re: Re: Re: Re: Sebevraždou je stavět

Pro Vás by bylo dobrý něco jako tenhle nulovej dům. Že jako by Vás někdo vytáčel a Vy jste pak tu energii z vytočení převáděl na elektrickou a  prodával ČEZu. A na konci roku měl přeplatek a o ten se šábnul s těma, co Vás vytáčeli. Takovej jako udržitelnej rozvoj ??

Jura Jurax 7.7.2008 13:40

Re: Re: Re: Re: Re: Sebevraždou je stavět

No - dovozovat z faktu, že každá přeměna energie je ztrátová, pošetilost stavby dalších energetických zdrojů - jak zde úhrnem Katr činí - je opravdu velice velmi alternativní myšlení.

I když je hlubokou pravdou, že nebudeme-li vůbec přeměňovat, nebude vůbec ztrát ... ovšem za dvě až čtyři generace se vrátíme se na stromy a budeme tam vřeštět ... a příroda si odddechne ... nejste, Katře, nějak nazelenalý? To by mnohé vysvětlilo ... ;-)

Katr 7.7.2008 14:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sebevraždou je stavět

Tak mě přesvědčete o opaku a omílejte donekonečna tu blbou poučku, že čím více energie, tím lépe a levněji a radostněji.Každá ztráta je dluh, co je na tomto tvrzení zeleného, Vy mudrci?;-D

Jura Jurax 7.7.2008 13:29

Re: Sebevraždou je stavět

Sebevraždou je stavět další a další elektrárny, protože to je nejjistější způsob jak zdražit el. energii a do státní kasy zatnout ještě větší sekyru.

No, buď to Katr má vhlavě totálně vykatrováno, nebo mu před slůvkem stavět vypadlo ne. Tertium non datur.

Harry 7.7.2008 14:09

Re: Sebevraždou je stavět

Pokud vim tak CEZ dostavel 1 a bude stavet JETE 2 z penez ktere si pujcil a pujci od bank, nikoli za statni. Ty uz jsksi skoncily, i kdyz CEZ patri castecne statu. nebo je to jinak?

černá můra 7.7.2008 9:58

no nic.

Co by s nimi, Nic.Oni už ti zvládli sami. A rychleji než předtím USDEUODASNDK....Bursík si teď     vezme Pajacques a pak se s ní rozvede a budou se soudit do vzájemného zničení. . Kuchtová umře na rakovinu ale néé z jádra, z těch cigár, co je hulí furt. Zubovou zavraždí její ďábelský manžel a zakope ji v lese ( na Sumavě v tý bezsásahový zóně). Sropnický  zahyne v přestřelce s delta force v nějakým výcvikovým táboře na blízkým východě a pak vo tom natočej v Hollywoodu film . Hrát ho bude jeho otec.

optimistický skeptik 7.7.2008 9:50

Závěr je jednoznačný: co s takovou stranou!

Je to celé brečení na špatném hrobě. Argumenty jsou pro 70% obyvatel neznámou věcí. V příštích volbách budou mít zelení zase o pár procent víc, protože "oni mají rádi kytičky ...".

lucinapes 7.7.2008 10:52

Re: Závěr je jednoznačný: co s takovou stranou!

7O % obyvatelstva  (ti z nich, co umějí číst) věří horoskopům, zeleným, škodlivosti biopotravin a radaru, naštěstí s tou elektrikou to zatím ještě vypadá jakž takž, ale dlouho to trvat nemůže.

Jura Jurax 7.7.2008 13:44

Re: Re: Závěr je jednoznačný: co s takovou stranou!

no, víte, škodlivost biopotravin není až tak chiméra - například pravděpodobnost choroboplodných zátodků v biovejcích je řádově větší než ve vejcích z kontrolovaných klecových chovů ... ;-) ... a biomrkvička čerstvě vytažená z vlastního záhonku může mít dusitanů, že takovou v hypermarketu nekoupíte ... ;-)

Harry 7.7.2008 14:14

Re: Re: Re: Závěr je jednoznačný: co s takovou stranou!

Jeste nezapomente na plisne, v nekterych biopotravinach je dosti vselijakych toxinu z plisnu protoze nepouzivaji fungicidy. Totez pri pestovani sve zeleniny na hooooodne prohnojenem zahonu pravym konskym hnojem, jak se chlubil muj byvaly profa a divil se, ze jsem mu tvrdil ze dusicnan z prasku i hnoje je porad dusicnan.

libero 7.7.2008 9:35

Když tam nejsou sudeťáci,

tak alespoň čut do Klause.

Jinak souhlas.

patpong 7.7.2008 8:20

Ad "... veřejnost slyší na hloupé řeči Václava Klause"

...abyste si do klause aspoň jednou nekopnul. i kdybyste psal článek o ranných odrůdách ředkviček. ach jo. vy ješitnej umanutej dědku... 

DS 7.7.2008 9:14

Re: Ad "... veřejnost slyší na hloupé řeči Václava Klause"

Pan Doležal je už tou svou uhranutostí V.Klausem víc než trapný.Já dění na pol.scéně dost sleduji,ale nikdy ani náznakem jsem neviděl,ani neslyšel,že by V.Klaus byl proti radaru.Naopak i Putinovi v Rusku jednoznačně řekl,že je to naše věc

3směsi 7.7.2008 10:32

Re: Re: Ad "... veřejnost slyší na hloupé řeči Václava Klause"

Pana Klause také sleduji a on řekl - bez jakýchkoliv náznaků, že tady ty Američany u radaru nechce, protože náš lid od doby ruské okupace nesnese cizí V O J S K A.

A kdyby tenhle článek o Zelených četl náhodou někdo ze Zelených,  nemohli byste prosím Vás tam v té Praze říct někomu hlavnímu od Českých drah , aby už konečně vysekli pešunky  ( uschlé uhnilé hromady  trávy tam loni ČD zapoměly a letos ještě vůbec nesekli, jsou tam už místo trávy stromy a obří - lidskému zdraví škodlivé plevely, které vysemenily a tak alergie také mohutně bují ( jezdím trasu Brno - Blansko ). Totéž se týká Povodí, jen s tím rozdílem, že oni břehy nesečou nikdy ( a ani nic vůbec nedělají - jsou tam vůbec zaměstnaní nějací lidé a když ano, tak berou výplaty?) a v těch bolševnících, kopřivách, náletech, smetí a prastarých vrbách padajících do vody a zůstávajících tam na věčné časy ( pro povodeň je to moc fajn - to bude škod )  se líhnou ovádi, komáři a je to hnusné, takhle "udržovat řeku ", takhle podporovat  turistiku v tomto regionu, ohrožovat svou nečinností zdraví našich dětí, strašná bezohlednost. Hlavně, že soukromník musí séct svoje louky, řádně spravovat lesy, jinak milionové pokuty! Stát však nemusí nic a může lidem klidně škodit. Tak prosím Vás, ZELENÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vyřiďte to tam!!

ludolf 7.7.2008 11:04

Re: Re: Re: Ad "... veřejnost slyší na hloupé řeči Václava Klause"

Lzete. Klaus nerekl, ze Americany ON nechce, ale proste konstatoval, ze u nas je proti pritomnosti cizich vojaku odpor a ze s tim mohou byt proto potize. V tom se rozhodne nemylil.

lucinapes 7.7.2008 11:05

Re: Re: Re: Ad "... veřejnost slyší na hloupé řeči Václava Klause"

Nechtěl byste jim to napsat sám? Čeho se bojíte? Nebo myslíte, že bude větší argument, když  napíše někdo z Prahy, že někdo od Brna prý něco viděl? Pokud jde o alergeny, máte i na Moravě kosu nebo sekačku, když chcete, aby to sekal někdo oficielně,máte i moravské hygieniky, a České dráhy mají působnost celorepublikovou, takže se na ně můžete obracet odkudkoli. Stačí, když budete psát česky, víc netřeba. V Praze je Povodí Vltavy, to Vám nepomůže. Obecně - svinčík ve svém okolí si má uklízet každý sám, když na to nestačí, má na to své místní úřady a volené orgány, na ty se má obracet. Takovéhle výzvy, at vám to zařídí NĚKDO na internetu, jsou opravdu málo platné.

Jirka13 7.7.2008 14:03

Re: Re: Re: Re: Ad "... veřejnost slyší na hloupé řeči Václava Klause"

Pán nechtěl aby mu to někdo ZAŘÍDIL, on chtěl, aby to nějaký ZELENÝ VYŘÍDIL! Dráhy mají sicec působnost celorepublikovou, ale řeky taky. A když jim někdo nenakope p*del z Prahy, tak je to mnoho těžší. Ty VAše udělované knížecí rady jsou príma, ale musely by fungovat. Tolik na vysvětlení. Ještě bych chtěl podotknout, že je lepší více čísti, než psáti. Je to jako s tou přeměnou energie.

Nový 7.7.2008 8:18

přesně tak

R^

Tis 7.7.2008 7:50

Vyhlásit zelené za "Zemské škůdce"

Bylo by nejlepší vyhlásit zelené za "Zemské škůdce" . Vše co jejich ministři ve vládě dělali bylo pro stát škodlivé, včetně útoků na Čunka, jenže to byli miláčci sdělovacích prostředků, takže byli chráněni. Až, jejich vinou, zelených i novinářů,  hladem umírající děti sesvětová veřejnost trochu probudila.

libero 7.7.2008 9:36

Re: Vyhlásit zelené za "Zemské škůdce"

Čunka bych do toho nepletl, to je také magor, jen jiného odstínu.

ilna 7.7.2008 13:06

Re: Vyhlásit zelené za "Zemské škůdce"

Co do toho pleteš toho blba Čunka?

honzak 7.7.2008 7:47

Obrácení Ferdyše Doležala?

Zase žádný Klaus, žádní sudeťáci. Kéž by to vydrželo!

Malý Aston 7.7.2008 7:53

Re: Obrácení Ferdyše Doležala?

'Spatně jste četl,do Klause si kopnul jen sudeťáky chudáčky vypustil.:-D

honzak 7.7.2008 9:42

Re: Re: Obrácení Ferdyše Doležala?

máte pravdu. Ale tak jemně, že jsem to při rychlém čtení přehlédnul. Příště si dám větší pozor.

ladik53 7.7.2008 9:28

Re: Obrácení Ferdyše Doležala?

A dokonce žádný Paroubek.

Veselý 7.7.2008 7:40

Radar není útočná zbraň

je schopen nás bránit jen proti jednotlivým raketám. Asi je zločinem se bránit.

eTony 7.7.2008 7:41

Re: Radar není útočná zbraň

ano, dle odpůrců je to zločinem, pamatujme si to.........

lucinapes 7.7.2008 11:11

Re: Re: Radar není útočná zbraň

Přes to,že antikoncepce není 100% účinná, nevšimla jsem si, že by se zelení množili nějak řádově víc než ti, kdo se s jejím účinkem spokojí. (Ostatně katolíci taky většinou nemají přes 10 dětí, jak bylo před vynalezením antikoncepce  běžné). Jestli voni nekecaj a dělaj jen to, co se jim hodí do krámu.

aljav 7.7.2008 11:15

Re: Radar není útočná zbraň

bránit se Rusku je hrdelní zločin a nezůstane nepotrestán ! TAK PŘÍSAHÁME !  :-D :-D :-D