19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Drobné poznámky

Konečně se ve svém zpožděném denním komentování dostávám k poslednímu obratu v případu Nagyová. Rozsudek soudkyně Králové podnítil několik dosti zuřivých reakcí mezi žurnalisty orientovanými na Pravdu a Lásk.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Hroza 5.6.2015 12:46

velké osobní téma

Jako už tradičně, co se týká Václava Klause, tak "úplně vedle" je zase Bohumil Doležal. Ovšem VK je pro BD už tradičně velké osobní téma. Až to začíná být nudné.

A navíc, je to většinou VK kdo má v krátké budoucí perspektivě pravdu a ne BD.

Nejsem novinář a spousta níže píšících to popsali lépe. Ď.

B. Rudolf 5.6.2015 10:14

pokud je někdo fanatik a demagog, je úplně jedno

Pokud je někdo fanatik a demagog, je úplně jedno, zda se zašťiťuje: "Pravdou a Láskou", "Svobodou a Zodpovědností", či "Sociálním smírem".

Plive-li pan Doležal na zastánce "pravdy a lásky", případně "sociálního smíru", měl by také poplivat zastánce "svobody a zodpovědnosti". Protože na žádné z těchto myšlenek, jsou-li prosazovány se zdravým rozumem, nelze shledat nic špatného. Špatnými se stávají, jsou-li prosazovány s fanatismem a demagogií.

Takže pane Doležale, vadí-li Vám fanatičtí prosazovači, měl byste poplivat i "svobodu a zodpovědnost", aby bylo zřejmé, že Vém nevadí ani pravda ani láska, ale jen fanatici a demagogové.

K. Janyška 5.6.2015 8:35

Havlova pravda a láska a je jen krycím pojmem

pro lež a nenávist. O tom nemůže být sebemenších pochyb. Netolerance havloidů je vidět na každém kroku. Kdyby byly aspoň vzdělaní... Dzp.

K. Janyška 5.6.2015 8:36

Re: Havlova pravda a láska a je jen krycím pojmem

Mám na mysli ty krysy... Dzp.

P. Lenc 5.6.2015 8:13

Bohužel,

začínáme být zemí, kde se spravedlnost nahrazuje politickým lynčem.A to za pomoci "novinářské elity".Jsou to padesátá léta v rukavičkách, chybí pouze petice "rozhořčených občanů".

Z. Švrček 5.6.2015 8:19

Re: Bohužel,

A úderníků z Pragovky je mezi lidmi a opravdu veliké BOHUŽEL i mezi novináři stále dostatek