6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Drobné poznámky

Předsedkyně Nejvyššího soudu Iva Brožová odstoupila. Zdůvodnila to svým důchodovým věkem (to je poněkud nepřesvědčivé, je jí 63 let, např. předsedovi ÚS Rychetskému je o devět let víc) a chystanými změnami ve vedení kolegií NS.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mrázek 29.1.2015 18:57

Jeden aktuální vtip:

Ukrajinský vtip z Kyjeva: Porošenka ve tři ráno budí manželka a volá: " Petře Oleksejeviči, Petře Oleksejeviči, opolčenci s Tebou chtějí projednat podmínky okamžité kapitulace. " Rozjařený Porošenko se sápe po telefonu. Manželka křičí : " ...ne telefonicky, oni buší na dveře!"

P. Bohuslav 29.1.2015 18:42

Re: Nevážený autore,

Jedná se o odebrání dětí údajně pedofilní matce, která se rozvedla s násilnickým manželem. Dobře že se věc prošetří, co čekala? do norska jezdí tuláci vybírat kontejnery, lovit ryby, na běžky, někdo tam stěhuje své malé děti.

V. Kain 29.1.2015 12:58

Re: ten poslední odstaveček

Však oni naši hlasatelé zpráv taky musí vědět,že těm kdo má ještě žaludek poslouchat  ty jejich zprávy,že to jsou většinou lži.

I. Mertl 29.1.2015 12:56

Poděkování

p. Doležalovi za vynechání jakékoli zmínky o hradním panstvu (soudružstvu, továryščevstu)

J. Mrázek 29.1.2015 10:47

A tahle "jednota" autora nezaráží?

Zpravodajská agentura Fars v Teheránu uvádí, že představitelé syrské rozvědky a bezpečnostních složek odhalili, že teroristická skupina Islámský stát Iráku a Levantu (ISIL) „používání vyspělé špičkové zbraně, které se vyrábí pouze v USA“, a dodali, že „největší náklad tohoto druhu byl odeslán teroristům teď nedávno“.

„Tyto zbraně byly dány ISIL v Sýrii a jen několik kilometrů od turecké hranice,“ uvedla zpravodajská internetová stránka Al-Waqt v arabštině, kdy cituje informovaný zdroj.

Kdo ten IS vlastně řídí a za jakým účelem? Rozděl a panuj? Strachem zcepenělá Evropa podepíše Státům cokoli? Jen se ptám, soudruhu !

Z. Švrček 29.1.2015 9:52

ten poslední odstaveček

o prolhaném tisku a novinářích je symptomatický. Tak dlouho se jde s mainstreamem, až se mainstream nepozorovaně odchýlí a novinář je zděšen. Pak si pomáhá berličkami přirovnání ke Goebelsovské propagandě. Tak až tam jse to páni peoevropsky multikulturně spojení pisálci dopracovali a nyní se divíte, že vám sprostný lid nevěří.

P. Princ 29.1.2015 9:39

Nevážený autore,

považujete-li vytváření národní jednoty v názoru na cílené odebírání dětí rodičům za úděsné, pak s Vámi něco není v pořádku.

P. Princ 29.1.2015 9:33

Re: Ad kauza dětí p. Michálkové.

Souhlas. Nelze ani vyloučit, že se nějaká tuzemská lidskoprávní neziskovka inspiruje skandinávskou inkvizicí. Může se to jmenovat třeba "Dětský ombudsman".

P. Kmoníček 29.1.2015 8:12

Re: Nechápu jak po množství informací dostupných

U některých exotů i pravda řečená kýmkoliv z ODS je lež,že anonyme?

K. Vyšata 29.1.2015 1:50

Nechápu jak po množství informací dostupných

v množství sdělovacích prostředcích, po jasném a přímém vyjádření paní Brožové může někdo (pan Doležal) splétat spekulace a podezření. A ještě si pomoci argumentem, že se k tomu vyjádřila ODS ústy Blažka. Takový trapas a divadlo co předvedl bylo opravdu hodné zoufalé situace strany.

K. Vyšata 29.1.2015 1:44

Re: Ad kauza dětí p. Michálkové.

Špatné přirovnání, ta organizace byla založena pro zvyšování počtu árijských dětí způsobem oplodnění a zrození u vlastních občanů. Barnevern krade plánovitě děti rodičům bez ohledu na státní příslušnost a systémově vyrábí nové Nory. Organizace je mimo stát, nad zákony a naprosto nekontrolovatelná. Přirovnal bych tento způsob násilného odjímání dětí rodičům k praxi některých afrických teroristických skupin, které kradou děti aby z nich vychovaly nové vojáky. Způsob a princip stejně hrůzný.

S. Kubů 29.1.2015 0:54

Re:

Sorry, překlep: Jde samozřejmě o p. Michalákovou.

S. Kubů 29.1.2015 0:18

Ad kauza dětí p. Michálkové.

Mohl by mi někdo vysvětlit, jaký je principiální rozdíl mezi organizacemi Barnevern a Lebensborn ?