1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Drobné poznámky

Je hezké, když přes všechny revoluční změny poslední doby nalézá člověk v každodenním životě kolem sebe prvky kontinuity. O to se stará mj. anketa Zlatý slavík. Je příjemné cítit, že jsou tu jakési základní jistoty: Karel Gott je zlatým slavíkem už minimálně půlstoletí, Lucie Bílá čtvrtstoletí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kyselková 4.12.2014 20:25

Babiš

jistě fandí senátorovi Přemyslu Sobotkovi a bude ho navrhovat na stolec nejvyšší. To  oceňuji. Přemyslovci na Hrad !

M. Krátký 4.12.2014 16:52

Děkuji - fakt dost dobrý

Já jen doufám, že žádná várka běženců ze Sýrie k nám nepřijede vůbec, včera byl zajímavej pořad o Kataru, tam by si ti syrští běženci mohli i zabruslit - zimní ledová hala jede nonstop. A nemuseli by se učit češtinu a dokonce by mohli i zbohatnout - Katar na to určitě má dost zemního plynu, nafty i škeblí perlorodek v sádkách. Hezký večer vážení

M. Prokop 4.12.2014 16:51

Re: Nějak vám novinářským manipulátorů ten

Ad Babiš/Bureš, šikovný vyžírka se šikovnými poradci, to stačí.

Pokud by nestačilo, tak ještě doklad blbosti voličů, ale takových je víc.

K. Vyšata 4.12.2014 11:29

Nějak vám novinářským manipulátorů ten

Babiš dělá problémy se zařazením. Na jedné straně vás rozhořčuje jak spolu s prezidentem vychází, na druhé straně je  Babiš vděčný Sobotkovi ze Zemana drží na uzdě. To je oříšek, ten Babiš, chce se napakovat v politice nebo ne, je pravicový nebo levicový, je proruský nebo protiruský, dál nemá cenu pokračovat, je asi nečitelný jak rádi ukazují ti kteří mají problémy se zásobou šuplíků a jejich "čtení" ustrnulo v pravěku.

A pokud jde o Ukrajince, s autorem celkem souhlasím, chtělo by to každého z té podivné země na východě řádně prolustrovat, odzbrojit, případně prohlédnout tělesné dutiny. Nejlépe ještě vymazat mozek, přeci si do naší společnosti plné čistých, poctivých a slušných lidí nenasadíme nějaké rusofily, fašisty, separatisty, reakcionáře, nacionalisty a podobná individua.  A to ještě nepřidávám z vrozené korektnosti náboženství. Není nad demokratické principy a jejich dodržování, že pane Doležale.

Z. Jaromír 4.12.2014 5:23

Příští slavík pro Karla Gotta

by měl být už diamantový, pro paní Bílou nechť je připraven stříbrný.