18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Drobné poznámky

Ukrajinskému pracujícímu lidu se nechce bojovat za mrzké zájmy ukrajinské fašistické junty. Pěkně to dokládá zpravodajství Práva: ukrajinští muži v Praze nepřebírají doporučenou poštu, protože by museli narukovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 29.9.2014 0:05

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

Jediným relevantním argumentem na ty aktivistické žvásty je to, co jsem napsal. Nicméně ohledně srážky s blbcem s Vámi naprosto souhlasím.

K. Vyšata 24.9.2014 13:08

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

Takhle nějaký relevantní argumentík by nebyl? Jinak zbývá jen konstatovat, nejhorší srážka je s.......

J. Jurax 24.9.2014 0:42

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

Sancta simplicitas ...

K. Vyšata 23.9.2014 23:47

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

Pane Jurax, dělení na pravici nebo levici je už dávno překonané. Už nejméně přes jednu dekádu je v podání politických stran místo určité politické ideologie jenom nechutný guláš účelových kroků. ANO je možná populistické hnutí, ale podle reakce voličů je to spíše jeho přednost, konečně formace která i přes potíže své sliby plní. Nepopulostické Smlouvy s občany, politika rozpočtové odpovědnosti a jiné podobné zhovadilosti v podání klasických politických stran už přestaly voliče bavit. Zdá se, že se mění politický slovník a nic na tom nezmění plky Fialů, Kalousků, Schwarzenbergů, Diensbierů, Zaorálků a i Sobotků. Konečně reforma která má smysl, místo politického pokrytectví, solidní populismus ANO.

P. Sulc 23.9.2014 21:30

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

Mate pravdu, za tech 46 a neco let se to zde zhorsilo, a dosti. Nicmene, proti Unii je to stale jeste daleko lepsi.

J. Jurax 23.9.2014 21:10

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

ANO je teď nejsilnější strana, tedy hnutí, ovšem pravicová ani omylem. Je akorát populistické a vlastně beztvaré ...

R. Hroza 23.9.2014 15:57

BD germanofil 2

ex. (bd)

"...restitučních nároků dcer „šlechtice“ (rozuměj knížete) Mikuláše Salma. Dcery tvrdí, že jejich otec podepsal v roce 1939 dotazník, jímž se přihlásil k německému občanství, pod nátlakem"

Je s podivem jak bývalí "íbrmenši" před a za války tajně soucítili ba přímo milovali ubohou ČS republiku a jak všichni pod nátlakem podepisovali německé statní občanství. Zdá se že onen "nátlak" se zrodil současně s restistučním zákonem, což komentátorovi buď uniká anebo nekonvenuje. Konec konců by si možná zasloužil další vyznamenání. za práva ubohých německých spoluobčanů.

B. Hamáček 23.9.2014 15:00

Re: Kalousek

Také jsem volil M. Kalouska , ne že bych byl jeho fanatický obdivovatel , ale byl nejlepší z nabízených. Pokud máte pocit , že M. Kalousek něco ukradl , podejte trestní oznámení ! Bolševici všech odstínů ( levicová verbež) a populisté vedou zemi do záhuby ( to platí i jinde , nejenom u nás). samostatná skupina - straničtí zloději , bez rozdílu barev , tak si vyberte !

O. Prochazka 23.9.2014 14:49

Re: Drobné poznámky

Tak jsme se dozvěděli, co nevolíte (pěkně blbé důvody-ta levicovost spočívá v čem?) a te'd nám prozraďte, koho volíte.

B. Hamáček 23.9.2014 14:48

Re: Pane Kalousku, máte pravdu.

Taky to nechápu .

O. Prochazka 23.9.2014 14:46

Vy jste se

taky dostatečně zasloužil o nástup populistů. pro dřívko v oku ODS jste neviděl trámy. Takže se uklidněte pane Doležale.

B. Hamáček 23.9.2014 14:44

Re: Perfektní článek

Ale co s tím udělat ??? Asi to nechce pasivitu. Ovšem těch levičáků v různém provedení .Hrůza !

F. Svoboda 23.9.2014 13:32

Re: Kalousek

Rovněž se připojuji, pana Kalouska budu volit i nadále. Údajné jeho zlodějny nikdy nebyly prokázány ani nikdy nebyl odsouzen. Mnohým jiným politikům naopak prokázány byly, buď dotyční nebyli odsouzeni, nebo byly, ale žádný trest nakonec nedostali. P. Kalousek výrazným způsobem přispěl k uzákonění odškodnění střadatelů zkrachovalých kampeliček ! ! !

P. Čech 23.9.2014 12:44

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

No vidíte. A přesně proto v západním světě sílí hlasy těch, kteří nechtějí být v zastupitelské demokracii (která žádnou demokracií není) zastupováni zprostředkovaně politickými stranami. Právě proto se stírá rozdíl mezi pravicí a levicí, jejichž obsah se již v minulém století naplnil a dnes již nemají občanům co nabídnout. Nedávno o tom hovořil v televizi prof Bělobrádek. Je chybou, že jako obvykle Evropa zde zaostává za zámořskými státy. Ale není všem dnům konec!

J. Plzák 23.9.2014 12:32

Zeman - Kmoníček s lahví samohonky

A nedaj napít, pacholci, nedaj.

L. Kubeš 23.9.2014 12:20

Perfektní článek

Díky za něj pane Doležale, i když ta popisovaná realita je tak trpká.

B. Rybák 23.9.2014 12:19

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

Nezávidím Vám. Vidět z blízka pád nejmocnější demokracie světa do spárů politicko-korektních neolevicových parazitů a být úplně bezmocný, na to bych já nervy neměl (to bych se raději zaměřil na "čecháčky")!

K. Vyšata 23.9.2014 12:07

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

Ale ne, nevěřím ani náhodou, že TOP09 a lidovci jsou pravice, je to prakticky jedna strana rozdělená účelově na tzv. široké rozkročení po politické scéně. Od Kalouska nakaženého dlouholetou spoluprací s komunisty v Národní frontě (a jeho pragmatické lavírování připouštějící spolupráci s KSČM) k Bělohrádkovo amerikohujerství vyplývající asi z vyškolení v USA. ANO, to je jiná káva, ta už v obsahu svého programu nápravy poměrů má namíchanou směs pravicového pohledu na hospodaření a levicových pohledů na uspokojení potřeb nízkopříjmových skupin obyvatelstva. Takže se může, a dělá to úspěšně, pohybovat pragmaticky po politické scéně a prosazovat svůj program. Tím neříkám, že jsem této nové politické kultuře nějak příliš nakloněn, ale podě..ly si to politické strany sami a musí nést následky.

B. Rybák 23.9.2014 11:56

Re: Kalousek

A nějakého např. francouzského znáte?

B. Rybák 23.9.2014 11:50

Re: Sleduji pana Doležala a jeho

Pokud věříte tomu, že stoupenci neolevicového sociálně inženýrského parazitismu, kterým u nás říkáme "EU-hujeři" (např. "ANO", TOP09, "lidovci") jsou naší pravicí, čeká Vás mnoho překvapení!

B. Rybák 23.9.2014 11:44

S obsahem článku souhlasím, ale..

Obávám se, že spíše než převlečený Putin, nám na dveře zaklepe "Mohamed" převlečený za prezidenta EU!

K. Vyšata 23.9.2014 11:25

Sleduji pana Doležala a jeho

mediální příspěvky už drahnou dobu. I když většinou s jeho názory nesouhlasím, začíná mi ho být líto. Pravicový publicista to má v dnešní době opravdu těžké, nejsilnější pravicová strana, tedy hnutí pana Babiše tancuje zábavný tanec s levicovou ČSSD a pohodlně brzdí její levicovou chuť zdevastovat stát. Z opravdové pravice v podání pana Doležala, ODS, se stala úzká skupinka zadlužených bývalých mocipánů, která se složila na neklidném poklopci jejího bývalého předsedy. V současnosti se neustále zesměšnuje v podání otitulovaného nového předsedy pohádkami o zářném zítřku (který nastane až se zase dostane ODS k moci a svoje příkladné hospodaření vztáhne na celý stát). A TOP ka, ta si ještě nevybrala za který konec provazu bude v budoucnosti tahat, lidovecké nevyléčitelné postižení, být vždy při tom, je v celé straně vzešlé z trucujících lidovců tak silné, že se dá čekat zase nějaká pragmatická kalouskovina typu jeho nedávného nadšení pro spolupráci s komunisty. Odhaduji, že budou námluvy s Babišem. Má to pan Doležal těžké, ale těším se na další jeho trefné poznámky s kterými samozřejmě nebudu souhlasit.

P. Čech 23.9.2014 11:08

Re: Drobné poznámky

Považuji se podle současných politických měřítek za spíše pravicově zaměřeného. A právě proto nemohu volit ryze levicové politické strany jako ODS a TOP 09.

P. Čech 23.9.2014 11:05

Re: Pane Kalousku, máte pravdu.

Oni totiž povětšinou tvrdí, že nikomu neublížili, že byli pouhými členy. Jednoho takového jsem se zeptal, zda byl proti, když se schvalovala usnesení jeho stranické organizace. A byl v koncích. Odpověděl, že to přece nemohl.Když jsem mu na to řekl "a tím jste mi m.j. zničil život" zmlkl nadobro. Takoto se na ně musí. A ne je zvát do televizních debat. Nechápu, jak může televize zvát do debat opovrženíhodné zločince podle zákona č.198/1993 sb.

Ť. Mráček 23.9.2014 10:37

Re: Drobné poznámky

Souhlas, volím TOP 09.

Ť. Mráček 23.9.2014 10:36

Pane Kalousku, máte pravdu.

Nevzpomínám si, že by se za bestiality českých komunistů páchaných na vlastním národě někdo z nich, ale i současných omluvil.

P. Sulc 23.9.2014 10:30

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

Tak vida, blbosi, jini vam to vysvetlili.

P. Kmoníček 23.9.2014 10:00

Re: Kalousek je hovado

A blbejch,kerý neumněj česky.

Ť. Mráček 23.9.2014 9:48

Re: Kalousek

Když dovolíte, tak se k vám připojím.

R. Langer 23.9.2014 9:48

Re: Kalousek

Ale tak něco by se našlo, ale určitě ne mezi těmi, kteří jsou tam teď.