2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Drobné poznámky

Ukrajinskému pracujícímu lidu se nechce bojovat za mrzké zájmy ukrajinské fašistické junty. Pěkně to dokládá zpravodajství Práva: ukrajinští muži v Praze nepřebírají doporučenou poštu, protože by museli narukovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ť. Mráček 23.9.2014 9:46

Re: Kalousek

Ukažte mi českého politika, který nekrade.

Ť. Mráček 23.9.2014 9:42

Re: Zbytek

"Hodný komouš" Dolejš je pamětník a dělení společnosti má zažité z doby panování jeho rodné strany. Kojzarovy úvodníky v RP začínaly většinou slovy: "Komunistická strana Československa a ostatní pracující lid nikdy nepřipustí ..!" blablabla a velké hovno.

Za bestiality českých komunistů páchaných na vlastním "lidu" se také nikdo neomluvil.

R. Langer 23.9.2014 9:34

Re: Kalousek

Když vám nevadí volit zloděje, klidně ho volte...

P. Vítek 23.9.2014 9:24

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

Zvlastni schuzofrenik tento soudruh Heusinger.Ze nezalezes a nestydis se!?

P. Vítek 23.9.2014 9:21

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

Zaplatte Tea Party co nejvic!Nebo vas socialismus prevalcuje....my tady mame zkusenosti-muzeme dokonce radit.Je to rakovina slozena z linych,sobeckych a zravych bunek.A je vysoce nakazliva

B. Mráz 23.9.2014 9:09

Je mi líto,

že jinak skvělý glosátor našeho odklonu od demokracie v současném Babišově,při zmínce o Rusku a Ukrajině jakoby se vracel do 70. let.Já si myslím , že jeho ukrajinský exces je stejně způsoben klausofobií.Patrně nedokáže zapomenout, že ho Klaus v 90. letech odstavil od poradcování.

T. Kočí 23.9.2014 9:06

Drobné poznámky

Kalousek je skvělý, jeho komentáře jsou trefné.Ovšem těch 30 Kč......

A. Sekanina 23.9.2014 9:05

Re: Kalousek

Já budu volit pana Kalouska, hovada pak komunistického fízla.

P. Čech 23.9.2014 9:03

Re: Kalousek je hovado

A zde je nutno se ptát, jak je možné ve státě, který si říká "demokratický" připustit, aby takový člověk byl poslancem. Jak je vidět, v ČR je možné všechno. Proč? Základní a zásadní příčinou toho, že soudruh Ondráček je poslancem je zavedený volební systém podle zásad poměrného zastoupení. Troufám si tvrdit, že pokud by volební systém do Poslanecké sněmovny (ale i jinam) byl většinový a dvoukolový, , sodruh Ondráček by poslancem nebyl. A navíc, pochybuji, že by v PS zasedalo více než 2-3 komunisté. A o tom to celé je.

P. Čech 23.9.2014 8:56

Re: Kalousek je hovado

V tom s Vámi také souhlasím, pouze bych podotkl, že pan kalousek není tím, co jste uvedl proto, že nazval komunistického fízla komunistickým fízlem. Je tím z jiných důvodů.

J. Jílek 23.9.2014 8:54

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

tuhle jste hořekoval, že Skotové s pobytem v Anglii nemohou hlasovat v treperendu, kremlobote...

P. Čech 23.9.2014 8:52

Re: Kalousek je hovado

Naprosto s Vámi souhlasím a to ve všem, co jste zde uvedl.O co jde? Zejména o to, že v ČR existuje platný zákon o protiprávnosti komunistického režimu a odporu proti němu (zákon č.198/1993 sb.). Tento komunistický režim byl podle tohoto zákona zločinný, zavrženíhodný atd. Ptám se tedy. Kdo konkrétně tento režim tvořil, zaváděl a různým způsobem vnucoval 9/10 obyvatel? Přece členové a funkcionáři KSČ. Nikdo jiný! Tedy, logicky vzato je každý člen KSČ (i bývalý komunista) zavrženíhodným zhločincem (používám terminologii § 2 zmíněného zákona). Slovní spjení "komunistický fízl" je pouze velice mírným vyjádřením skutečnosti a žádná politická korektnost zde není na místě.

J. Jílek 23.9.2014 8:51

Re: Kalousek je hovado

chápu, že vás Kalousek sere, a to je moc dobře...

J. Slanina 23.9.2014 8:51

Re: Kalousek je hovado

Tož podle vás je Kalousek hovado a zločinec, zatímco soudruh ondráček je hodná babička kořenářka z pohádky, že? Na vaši případnou repliku, že jsem zřejmě jeden z těch co bude Kalouska znovu a znovu volit, vás musím ubezpečit, že ho volit rozhodně volit nebudu, jenom holt mám rád když se věci i osoby nazývají přiléhavými jmény, tudíž soudruh ondráček JE komunistický fízl.

J. Slanina 23.9.2014 8:36

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

Tebe, Šoustale, už tedy nějaký ten dlaždič musel vzít pěkně pěchem po kebuli.

R. Langer 23.9.2014 8:05

Re: Kalousek je hovado

Kalouska nesnáším, jak to jenom jde, ale komunistickej fízl zůstane navždycky komunistickým fízlem, ať už se mu to líbí, nebo ne. Nemluvě o tom, že když měl pendrek v ruce, tak se mu to líbilo zatraceně. Měl by dnes dostat tím pendrekem přes držku, aby si vzpomněl na staré časy, ale trochu z té druhé strany, parchant jeden!

J. Fleiszner 23.9.2014 7:50

Kalousek je hovado

Kalousek je hovado a zločinec, ale znovu se najde dost slepejch, hluchejch a bez paměti, kteří ho budou volit.

E. Heusinger 23.9.2014 7:43

ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

Tak se mějte dobře a do té zadele se neserrte. Poradci by se zde dalo dláždit.

Z. Jaromír 23.9.2014 3:57

Zbytek

Pěkný je v Dolejšově pokárání též výraz "zbytek společnosti". Máme tu už Hrad a dolních deset milionů, nyní sněmovna a zbytek, co a kým asi budeme časem vzhledem k Babišovi?

P. Sulc 23.9.2014 3:55

Re: ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

God Bless America..Zaplat pambu ze jsem zde a ne v te zadeli Evropy, CR.

B. Volarik 23.9.2014 1:42

ODS zjistilo, že strana najednou nemá vůbec žádné peníze...

No a co? Tady v Americe získávají politické strany peníze pouze z dobrovolných příspěvků příznivců. Já například přispívám do pokladny Tea Party. Teď mám na stole dvě obálky s adresami: John R. Wood For Congress (mladý černoch, usilující o ukončení dlouhodobé vlády jisté Maxine Waters, profesionální černošky a rasistky) a Mark Reed U.S. Congress (republikán, uilující o odstranění slizkého Demokrata z Kongresu). Takhle se u nás financují politické kampaně jako třeba volební kampaně kandidátů. Nezapomeňte, že tady se volí OSOBY a nikoli strany. Čili, můžete věnovat příspěvky jak politické straně či hnutí, tak jednotlivým kandidátům.