5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Drobné poznámky

Sobotka vzdoruje Zemanovi a hájí proti němu parlamentní dohodu ohledně Zákona o státní službě. ODS a TOP 09 se ovšem přičinlivě u prezidenta hlásí: prosím prosím, my jsme pro to taky nebyli, „to odpovídá kritice, kterou jsme jako ODS opakovaně vznášeli“ (Petr Fiala), podobně se vyjádřil i Miroslav Kalousek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 18.8.2014 11:51

Připomínka včerejšího

Připomínka včerejšího článku pana Kříže. Babiš se zhrozil ztráty 14 miliard při případném přijetí zákona o snížení daně z paliv, obratem vyházel 16 miliard do černých děr ministerstev. Je holt zvyklý na státní dotace do Agrofertu, na ministerstvu to ale takto nejde. Asi ten stát je něco jiného než Agrofert.

V. Kain 18.8.2014 14:35

Re: Připomínka včerejšího

To je všechno chladný vykalkulovaný záměr.Babiš zradil ty voliče podnikatele kteří mu dali hlas (nechali se napálit od estébáka),a aby se udržel a nebyl odejít tak musí některé voliče korumpovat.Rozdává jako správný socialista.A taky se blíží komunální volby a socialisté se chtějí u těch struků které dojili udržet co nejdéle.On do té party Chovanců zapadne jako zadek na hrnec.Neříkám,že minulá vláda byla ideální.Nebyla,ale určitě by si za minulé vlády ČNB nedovolila to co si dovolila za socialistů.A co na ti kteří mají na mysli blaho občanů? NIc,souhlasí s ožebračováním.