18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Čitelný Petr Robejšek

Sobotnímu Právu poskytl rozhovor politolog Petr Robejšek. Politolog Petr Robejšek vystupuje ve všech českých novinách jako reprezentant jednoho myšlenkového proudu, totiž toho „pravicového“ nebo chcete-li „konzervativního“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Dvořák 28.4.2016 4:06

Doležal, demagog žijící ze své disidentské minulosti.

Napsat a srovnávat absolutně nefunkční, vyžranou a válčící Ukrajinu s tím, že : "ČR byla taky zatížená vlastními problémy, když se drala do EU." může jen Doležal. Tuto zřejmě vlídně žádající Ukrajinu s tehdejší "deroucí se" ČR jde srovnat jedině v blbosti novinářů.

Doležal nabyl dojmu, že třeba na Makedonské hranici hrají policisté s připrchlíky mariáš. Jako správný blb a demagog shazuje nutnost kontrolovat hranice před asijskými a africkými hordami nájezdníků tím, že do toho zamotá nukleární zbraně.

Když cítí potřebu dehonestovat to, co si myslí drtivá většina obyvatel této země, použije (HA! HA!) známé polistopadové klišé, "pracující lid".

ANO ty pisálku, je to pracující lid, protože hodně lidí tady musí sakra makat a nestojí o to, aby kromě vlastních vyžírků ještě museli živit ty, co se sem nahrnou nám podřezávat krky a na nádraží nechávat kufry s bombami. Tak by vláda měla jednat v souladu s tím co si myslí drtivá většina národa a ne s tím, co si myslí vyžírkové z neziskovek a s nimi Doležal, Pehe nebo Hvížďala.

J. Mrázek 28.4.2016 2:30

EU vzkvétá,prosperuje,nikdo nevybuchuje

A pan Doležal klasicky s těmito růžovými brýlemi hlásá na palubě evropského Titaniku podávání odpolední kávy v místní kavárně za doprovodu orchestru Glena Millera, současného představitele současné hudební vlny ... a tsunami na obzoru bude příležitostí pro surfaře ...

J. Brunner 28.4.2016 0:58

Pan Robejšek

je čitelný a neplácá ode zdi ke zdi. Zato Vy se dáte číst jen někdy.