7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pařez 9.8.2006 16:12

Je komické, jak se Doležal snaží omlouvat Tupouna

a přitom jen trochu myslícímu člověku muselo být hned po volbách jasné to, co dochází Tupounovi a jeho komplicům až po dvouměsíční trojkoaliční frašce za peníze daňových poplatníků. Vskutku praví hospodáři. Rv

Kotas 9.8.2006 18:26

Re: Je komické, jak se Doležal snaží omlouvat Tupouna

Tupoune parezi, clanek se snazi zhodnotit politickou situaci a ne kydat hnuj na vedouciho starany, ktera prasvedcive vyhrala volby, ale v te ceske zumpe, bez dodrzovani demokratickych zakonu, je pro ni nemozne se ujmout vlady a konecne vykopat  komunisty s jejich prisluhovaci CSSD. Doslo, parezi?

PROROK ELIÁŠ 9.8.2006 20:39

Re: Re: Je komické, jak se Doležal snaží omlouvat Tupouna

 Bohužel je poněkud tristní, když po osmi letech vlády socanů,nedokáže vedení Klausostrany převzít moc v zemi....Tak to svádějte na Edy,Pravý Blok a nevím koho ještě....Do vlastního hnízda v němž trůní ta Topolánkova sešlost klausových nohsledů a patolízalů se asi podívat příliš nelze....

mirda 9.8.2006 20:51

Re: Je komické, jak se Doležal snaží omlouvat Tupouna

Smrdíš blbe.

Bruno 9.8.2006 15:56

Zásadovost versus krátká paměť

Nerozumím jedné věci, když Klaus uzavřel se Zemanem opoziční smlouvu, sneslo se na ODS tolik kritiky od novinářů, politologů a bývalého prezidenta, že bylo s podivem, že to vůbec přežila. Bylo jim vyčítáno, že nedrží slovo, že se nechali koupit za funkce a rezignovali na opoziční roli. Teď když je Topolánek  zásadový, dělá jen to, co sliboval před volbami a co mu umožňuje zpackaný poměr ve sněmovně, je to zase špatně. Ti samí novináři ho nabádají k realismu a spolupráci s Paroubkem, který těsně po volbách křičel o 101 na levici, neštítí se žádného handlu, podrazu. Já to vidím tak, že problém s charakterem mají mnozí naši komentátoři. Anebo si nepamatují, co napsali před pár lety. Jako by nás ubezpečovali o tom, že slovo se až tak moc dodržovat nemusí, pokud nám z toho něco kápne, pro morálku této společnosti dost nebezpečné a asi příznačné.

herdekbabka 9.8.2006 20:03

Re:mno, nezdá se mi ta zásadovost.Tedy pokud měla méééédia pravdu s tím 10ti bodovým návrhem minulý týden ať už jej mínili vážně nebo ne - tak to moc zásadové nebylo.

Myslím, že kdyby jej zveřejnili před volbami - kde by asi byli. Ju a to co slibovalo a čím vyhrožovalo kamenné torzo v předvolebních spotech - taky je v přímém rozporu s tím co je teď. Tak nevím....

A už vůbec nechápu, PROČ - tzv. vítězná strana nekonala jak konat měla. Koalici utvořenou měli co by dup, tím pádem i ministerská křesla - tak PROč propána to nepředložili parlamentu. Píšu to znovu - že se klidně mohlo stát že by jejich návrh prošel. Jestli se lekli a začali lavírovat nebo se jistit - to je jejich problém. Je to veliká ostuda ODS že nebyla schopna  pokračovat dle foršriftu - jako všude jinde a že musel zasahovat Odesák nejvyšší - tedy pardon čestný. Leda by chtěli něco vytrucovat - za to že jim lidi nedali hlasů víc - ale zase - dejte jim hlas, když nevíte co slogan Modra šance - znamená?  To je vošajstlich.

Zrovna tak jako že ve Sportce se búhví proč losuje 7 čísel ale platí k výhře jen 3. Kam jdou peníze za ta další místa ví jen .....  . tož tak... 

RadekH 9.8.2006 20:14

Re: Re:mno, nezdá se mi ta zásadovost.Tedy pokud měla méééédia pravdu s tím 10ti bodovým návrhem minulý týden ať už jej mínili vážně nebo ne - tak to moc zásadové nebylo.

Jestli to nebude tím, že parlament nebyl ustaven a nemůže tedy přijímat rozhodnutí.

herdekbabka 9.8.2006 21:13

Re: Re: Re:mno, nezdá se mi ta zásadovost.Tedy pokud měla méééédia pravdu s tím 10ti bodovým návrhem minulý týden ať už jej mínili vážně nebo ne - tak to moc zásadové nebylo.

a proč nebyl parlament ustaven

BBuddy 9.8.2006 20:20

Re: Zásadovost versus krátká paměť

Souhlasim s Vami Bruno,zajiste jste si též povšiml,,že v mediich nastava CAS SLUHU - viz Moravec .....

S pozdravem BBUddy

Stredocech 9.8.2006 15:02

Rolene, my starší jaksi komunismus pamatujeme

a Vaše logika je k pláči nebo k smíchu, podle nátury.

Jynx 9.8.2006 15:40

Re: Rolene, my starší jaksi komunismus pamatujeme

Při úvaze, že dotyčný má volební právo a patrně jej užívá, tak to taky může být k nas...ní.

Pavel 9.8.2006 12:55

NEZKLAMAL JSTE PANE DOLEŽAL ......

místo jasné podpory pravicových stran , začínáte oslavovat PAROUBKA jako správného politika. Budiž řečeno, že toto se stává všem, kteří nemají odpovědnost za další vývoj ale schtějí do toho nějak  k e c a t .. Opravdu jste se nezapřel.

jepice 9.8.2006 15:15

Re: NEZKLAMAL JSTE PANE DOLEŽAL ......

Děláte si srandu?

Ne, že bych tentokrát s Doležalem souhlasila,  pořád totiž ještě doufám, že se plete. Ale kde berete tu oslavu Paroubka, proboha?

Rolen 9.8.2006 11:30

Extremisté jsou ale i ODS

Neschopnost uzavřít kompromis je znakem extremismu. Jestliže to takto extremismus definujeme je pořadí extrémistických stran (sestupně řazeno) následující: KDU-ČSL, ČSSD, SZ a ODS + KSČM. ODS tedy patří k extrémnější části politického spektra. Individuálně pak všichni známe (a nejen z internetu) mnohá extrémní vyjádření členů  či fanoušků ODS. Všichni s tím máme zkušenost. Existuje i komická mutace tohoto extremismu, např. když M.Macek rozlišuje levicový a pravicový jídelníček. Mimochodem, není pan Doležal taky tak trochu extrémista???  

Akai 9.8.2006 12:07

Re: Extremisté jsou ale i ODS

Opravdu je extrémismus i neochota spolupracovat se stranou která byla (nebo by být měla) prohlášena za zločineckou organizaci a která se nezdráhala likvidovat lidi ve jménu své pravdy ? V tom případě jsem extrémista a jsem na to hrdý.

www racek 9.8.2006 13:29

Re: Re: Extremisté jsou ale i ODS

ale rolene, tuhle ransdorfovskou logikou se dá dokázat cokoliv. správným řazením faktů atd. sice máte výsledek, ale je to nakonec blbost.

www racek 9.8.2006 13:30

Re: Re: Extremisté jsou ale i ODS

myslíte církev svatou katolickou?

Semiramis 9.8.2006 12:07

Re: Extremisté jsou ale i ODS

Chlapče, pokud vyjdeš z nesprávného předpokladu, odvodíš cokoli - ale pravda to nebude !!!

pefben 9.8.2006 12:31

Re: Extremisté jsou ale i ODS

I já jsem extrémista. Nechci kompromis s komouši žádného druhu, ani s fašisty, .....

www racek 9.8.2006 13:27

Re: Re: Extremisté jsou ale i ODS

ale?

milan007 9.8.2006 13:29

Re: Extremisté jsou ale i ODS

Rolene , Vy musíte být z dvojčat. Jeden takhle blbej být nemůže :-)

Honza 9.8.2006 11:19

Neporozumění

Vzhledem k tomu, že Vám je jasná, pane Doležale, nevyhnutelnost nových voleb, naprosto nechápu Vaši uštěpačnost vůči Topolánkovi. V tomto mezidobí, kdy se čeká na vypršení časových limitů do rozpuštění nefunkční sněmovny, je přece každému soudnému lhostejná čtverylka, kterou politici předvádějí. Je to jejich práce a oni ji vykonávají. A kdyby se ( cha cháááá ) náhodou dohodli na něčem rozumném, zasloužili by spíše pochvalu. To nehrozí a zbývá tedy jen trpělivost.

F.Vízek 9.8.2006 11:54

Re: Rozpustit? Bez nich to nelze!

Bez domluvy ODS a ČSSD nemůže dojít k předčasným volbám. Každá ze dvou nejsilnějších stran může tuto snahu zmařit.

Dokonce každá má více než třetinu členů sněmovny, což bohatě stačí k tomu, aby NEBYLO MOŽNÉ JI ROZPUSTIT  pro neschopnost se usnášet. Komora se může usnášet, je-li přítomno aspoň 67 poslanců a k přijetí usnesení pak stačí pouhých 34 hlasů ...

ČSSD má o 29 křesel víc než komunisté, lidovci a zelení dohromady, to jest 74, takže výše popisovanou silou jasně disponuje, že?

www racek 9.8.2006 10:53

no, konečně to někomu došlo ...

prostě moula tokeš zvoral co mohl ... proboha, vystřídejte ho a dejte mu nějakou funkcičku, aby mohl splácet tu hypotéku ...

NevericiTomas 9.8.2006 11:25

Re: no, konečně to někomu došlo ...

No nevim ptacku chechtavy...zatim maji 41% v pruzkumech a Paroubek se ukazuje jako malej Napoleon(ja ja ja jenom ja).A pokud se chce udrzet u moci, bude muset na...at na usneseni vlastni srany a dat se do paktu s komousema...

www racek 9.8.2006 12:19

Re: Re: no, konečně to někomu došlo ...

no, průzkumy ještě neazreagovaly na to, že se ukázal jako tokeš ...

pefben 9.8.2006 12:33

Re: Re: Re: no, konečně to někomu došlo ...

Asi myslíte Topolánka? Ukázal se dobře, fandím mu a těším se, že ho v předčasných volbách budu volit.

www racek 9.8.2006 13:14

Re: Re: Re: Re: no, konečně to někomu došlo ...

fakt, tedy ...:-D

www racek 9.8.2006 13:26

Re: Re: Re: Re: Re: no, konečně to někomu došlo ...

konečně, každý má právo volit koho chce. já to nikomu nevymlouvám. jen doporučuji zvážit.

David 9.8.2006 16:18

Re: no, konečně to někomu došlo ...

Nevim, ale v soucasne dobe to vypada, ze ma alespon nejake zasady. Pablb se chova, jako by vyhral volby. Tomu se muze smat, pripadne se z toho radovat jen , s odpustenim, idiot. At si jeste vytezi tech par minut slavy, ktere mu doprali neschopni tvurci nasi ustavy, kteri jaksi zapomneli na princip sudeho poctu. I obecni zastupitelstvo ma lichy pocet, tak nechapu jakou fusku muselo dat, vytvorit prostor pro 200 poslancu misto 199.