29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Bohuslav Sobotka a Putinovi motorkáři

V Praze se v pondělí uskutečnilo společné zasedání české a polské vlády.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 22.4.2015 11:49

Jestli je možné jízdou těch motorkářů

destabilizovat politickou situaci v zemích, kterými projíždějí, pak tam ta politická situace rozhodně za moc nestojí. Zjevně ta Putinem podporovaná partička už nyní dosáhla minimálně aspoň částečně svého, když se o ní takto hystericky píše. Jsem tedy tentokrát spíš se Sobotkou či Zaorálkem, nejlepší by bylo ignorovat a reagovat jen v případě porušení českých zákonů - pak ovšem se vší rozhodností, kterážto bláboly a propagandou v médiích se neprokáže!

L. Kubeš 22.4.2015 11:33

Re: Tak pochopil jste, nebo nepochopil..?

Neodpovídá proto, že "S komunisty se nemluví!"

J. Václavíková 22.4.2015 11:24

Chtějí provokovat,

tak jim ukažme, co si o jejich idolu a jeho politice myslíme. Americké vlajky ještě jsou z nedávného vítání konvoje, k tomu přidat barvy modrožluté a rozhodně jim průjezd neulehčit. Přechody pro chodce na trase by k tomu byly velmi vhodné. A také důsledná kontrola dodržování všech předpisů ze strany PČR.

J. Mrázek 22.4.2015 11:05

K rukám Porošenka co?.

Tam se vesele vraždí místní obyvatelstvo bojůvkami oligarchů, upalují lidé, ničí města, teď to "vylepší" 600 amerických poradců a podle Vás je to v pořádku...?

J. Mrázek 22.4.2015 11:01

Tak pochopil jste, nebo nepochopil..?

Proč pořád neodpovídáte? Neumíte? Nezvládáte? Moc složité? Tak honem, honem, ať nejste oprávněně považován za vola...

P. Švejnoch 22.4.2015 11:00

Hysterický záchvat z jakýchsi motorkářů

Nevídané...!!! :-D

J. Mrázek 22.4.2015 10:56

Vaše sdělené zkušenosti?

Kam jste to v LM dotáhl?

J. Mrázek 22.4.2015 10:55

Autor dostane psotník...

...při průletu letadla na lince Londýn- Moskva nad jeho hlavou... možná i průjem...takový, jaký předvádí v tomto svém - nadřízenými nařízeném - příspěvku... zápach to naivní a nelibý...

M. Urban 22.4.2015 10:25

Re: A teď babo raď

Nechtěl jsem to rozvádět, ale přepokládám, že naše policie bude důsledně trvat na dodržení zákonů ČR a že bude naše TV točit co provádí na našem území "nezávislá" ruská média. Nikdy jsem nikde nenapsal, že je Putin slušný politik. Řekl bych, že není ani slušný diktátor.

J. Slanina 22.4.2015 10:15

Re: Já bych je pustila, pane Doležale. Jako turisty.

Naivní. Vždyť tady nejsme schopni pozavírat ty vlastní propagátory hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod lidí.

L. Křivan 22.4.2015 10:13

Re: Dyť máme zastavovací pásy

proti turistům ?  Dokud ctí zákony a dopravní předpisy ČR ...... ?

L. Křivan 22.4.2015 10:11

Re: "Ten člověk se totiž vymyká

všem představám slušného politika "

tak to má společného se spoustou českých politiků. Od Gottwalda po toho, kterého dnes dávají do hrobu.  A nejen českých politiků. Podívejte se jaké svinstvo vládne EU.

J. Slanina 22.4.2015 10:09

Re: Ale jó, klidně ať přijedou.

"...Z velké"... (samozřejmě)

J. Slanina 22.4.2015 10:08

Ale jó, klidně ať přijedou.

Ovšem policajti by měli mít mobilizaci. Jednoho po druhém zastavit a.... Jestlipak máš, bratře, lékárničku... tu rezatou poznávací značku si holt budeš muset vyměnit a to ihned... ta přilba po dědečkovi s velké vlastenecké také příliš neodpovídá dnešním požadavkům,... ta přivařená sajdkára také není to pravé ořechové... atd. atd.

Kolik pak by jich asi tak dojelo do Berlína?

L. Křivan 22.4.2015 10:06

Nemůžete zakázat

(českým, ruským, německým....) turistům na motorkách průjezd Rakouskem, Českou Republikou, Francií,....  atd...

Můžete jim zakázat hákové kříže, rudé hvězdy, runy SS,...na vestách,..   můžete je buzerovat radarem, alkotesty, kontrolou hlasitosti motoru, každých pár kilometrů,..

J. Slanina 22.4.2015 10:00

Re: Tak pravil „demokrat“ Doležal:

Zajímavé je, že podobnou otázku pokládá ausgerechnet takováhle bolševická swině.

R. Houška 22.4.2015 9:59

Re: Tak pravil „demokrat“ Doležal:

Otrava co, v době, kdy jste měl na rukávu pásku LM, v ruce pendrek, a na zádech Vz.58 s ostrýma, se nic řešit nemuselo. Krásná doba, že?

T. Kočí 22.4.2015 9:53

Re: Provokace?

Máte pravdu.Ovšem pravda je taky to, že Socbotka vykličkuje svými nacvičenými floskulemi z každého problému a navíc se u všeho přiblble ušklibuje.Chce se mi blejt.

K. Luboš 22.4.2015 9:45

Tak pravil „demokrat“ Doležal:

Provokace..! Zakázat...! Nedovolit..! A hlavně o tom, co zakážeme a co povolíme, rozhodne samozřejmě zase demokrat! Takže v čem se vlastně liší „demokrat“ a komunista?

J. Křížek 22.4.2015 9:37

Re: A teď babo raď

Ona i demokracie musí mít svoje hranice. Podle vašeho názoru bychom např. mohli totéž říci o islámském státu ("máme demokracii, tak je sem pusťme"). Oni totiž tihle "motorkáři" jsou Putinova vychytávka. A na Putina pozor. Ten člověk se totiž vymyká všem představám slušného politika.

B. Mráz 22.4.2015 9:36

Veršík

Na motorkách jedou voli,

Bohouše to téměř skolí,

nech je, Doležale, brachu,

zbav se zbytečného strachu.

Z. Švrček 22.4.2015 9:36

Provokace?

Myslím, že Rusko tak reaguje na daleko víc, než jen na konvoj. Putin nám říká: "podíl Ruského národa na porážce Hitlera je nezpochabnitelný. Jestliže ucít tuto památku pod vlivem sankcí a protiruských postojů nyní vy Evropani nechcete tradičně u nás, my si ji uctíme v místech, kde tehdy rusové padli i tímto způsobem". On tím nechce dát facku jen nám, či chcete-li provokovat, on to přece říká především svému vlastnímu národu, který na to určitě zareaguje kladně a my hlupci mu zase takto kreténsky pomáháme potvrdit jeho oblibu v čele Ruska. On tím získává doma a to nyní potřebuje ze všeho nejvíce.

K. Janyška 22.4.2015 9:33

Kašlete na motorkáře. Skoro každý Rus fandí Putinovi.

To už tak někdy bývá. To jim chcete zakázat vstup do země ? Vždyť tu jezdí každým rokem... Dzp.

J. Kalina 22.4.2015 9:31

pan Doležal nezklamal.

V rámci správného názoru (tentokrát na motorkáře), by pomalinku doporučoval něco co bylo vidět ve filmu Demolition Man (nebo jak se to píše). Na každém rohu bylo sledovací zařízení s hláškami typu: "Buď dobrý" a vše v pohodě, dokud se nezjistilo, že část lidí musí žít v kanálech. Také jsem viděl film, kde "policie" již předem věděla co kdo spáchá a tak měla možnost budoucí pachatele zavřít ještě před spácháním činu. V obou případech se ukázalo, že někdo toho dokázal zneužívat. Holt vážení, když můžou z Afriky na lodích, tak z Ruska na motorkách. Evropské politické elity se alibisticky schovávají za autoritu EU, jejíž program ovšem nenápadně tvoří a pracují proti stávajícím obyvatelům. Vytrácí se z Evropy vůle k otevřené politické podpoře normálního života, zájmů a prosazují se okrajové agendy v energetice, imigraci, aj. A na Ukrajině páchají stoupenci bývalého prezidenta Janukovyče jednu sebevraždu za druhou, a když tam je nyní lépe, tak Volynští Češi chtějí zpět. A o tom opozičním Němcovovi, co ho zavraždili v Moskvě se už nepíše, asi se už ví kdo to udělal? Časem postavíme opět kolem ČR (Evropy) dráty. Když ne proti imigrantům, tak o něco později proti útěkům z tohoto území pryč.

M. Urban 22.4.2015 9:00

A teď babo raď

Sice s vámi souhlasím, ale jsme demokratická země, tak jim průjezd povolme. Jediný problém je, že to zneužije ruská tv pro propagandu a opět někde natočí jak je vášnivě vítáme.

P. Kmoníček 22.4.2015 8:47

Re: Putinovi vlci.

Souhlasím s Vámi,ale pro připomínku:Nepište anonymně,už se nemusíte ani bát ani stydět.

O. Zuckerová 22.4.2015 8:44

Dyť máme

ty zastavovací pásy, no tak na co jinýho by byly ;- )?

Gargamel9090 22.4.2015 8:35

Putinovi vlci.

Ti Putlerovi vlci nechť si jeezdí a vyjí tam u sebe v buších a nedovolme jim se tu předvádět,je to vymyšlené jako provokace,nemá to nic s uctívámím padlých tu a i v Německu.Prostě je nepustit,ať táhnou domů.

A. Kelin 22.4.2015 8:30

Pakliže má jít o reciproční akci

reagující na průjezd konvoje NATO po území členské země NATO, bylo by logické, kdyby ti stalinisté - satanisté defilovali po území RF. Případně spojenců (Severní Korea, Venezuela atd.) Putin se hlásí k totalitnímu režimu, který prohrál poslední válku. Tu studenou. Tak musí odvádět pozornost k té předposlední. To má svou logiku. A to, že i vysokoškolsky vzdělaní motorkáři vnímají největšího hromadného vraha v dějinách Stalina jako genálního managera, je jen důvod k vyseknutí poklony účinnosti osvědčené propagandy KGB. Je účinná i v ČR. Takže v nové studené válce lze očekávat její vítězství. Tisk portrétů Stalina pak bude pro podnikatele dobrý byznys (až do znárodnění)

I. Mertl 22.4.2015 8:04

Re: Bude zajímavé sledovat

Viz Ondřej Neff výše