2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cenek 22.6.2006 7:28

Re: Ona by byla jeste jedna moznost jenze... na tu bohuzel prizemni politika nema

Záložáku, jestli tomu říkáš možnost, tak si myslím, že to je přímo příkrá cesta do pekel.Takovou blobost by snad nikdo z trochu rozumně uvažujících politiků nemůže udělat.Může se namíntnout, že žádní politici u nás nejsou. Jsou jaké jsme si vybrali, které podporujeme taky bohužel bychom měli respektovat. Nebo má někdo jiný recept na rozum a nechat sem importovat jiné např. z Marsu??

Lerak 22.6.2006 6:34

vždy

jsem tvrdil, že škromach je nejhloupější ministr-přidávám však  k tomu, že jeho IQ není nulové, když se je schopen tak průhledně a křivácky hovořit.

zalozak 22.6.2006 4:01

Ona by byla jeste jedna moznost jenze... na tu bohuzel prizemni politika nema

Tou moznosti je pro ODS verejne vystoupit, objasnit jednak nutnost reforme ale take fakt ze polovicate se delat nic neda, nasledne vytvorit vladu "dohody" (pravdepodobne take s CSSD) pro dobu 1.5-2let s cilem udelat konkretni list kroku ktery je prostupny a z dalsich voleb udelat take referendum o potrebnych reformach.

Prirozene ze tomuto brani bohuzel par problemu. Kompetentnich lidi pro vladni pozice CSSD nema mnoho (pokud nejake), schopnost stran se skutecne domluvit a dodrzet to je minimalni, a navic vzdycky se najde nejako "pravdo-laskovy" prizivnik ktery bude hystericky vystupovat s vetami o zrade na volicich.

Josef 22.6.2006 3:05

autore, ty nestačíš

ani na psa pytlíka, člábky co píšeš jsou ukázkou zaujatosti a neschopnosti objektivního nazírání.

Kvetla 22.6.2006 2:28

Co se divíte,odborářský bos musí umět především politikařit,jinak by ve funkcích nepřežil.

(Y)