3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Bilance sněmovního dovádění

Zatím nejmohutnější parlamentní obstrukce v krátkých dějinách České republiky v neděli v noci skončila. Zabrala šest dní včetně víkendu a skoncovat se s ní podařilo jedině tím, že si koalice nakonec silou své většiny odhlasovala takové podmínky pro jednání, které možnosti opozice obstruovat radikálně omezily

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Blažek 8.11.2011 6:50

Že by?

Že by sloučení diskuze ke 14 různým zákonům byl vrchol demokracie? To ani náhodou! Naopak je to vrchol nedomokratičnosti a arogance moci! Je to prostě HNUS. FUJ!!

J. Schwarz 8.11.2011 8:30

Re: Že by?

Jak by to asi vypadalo, kdyby si levičáci a pravičáci udělali svoje paralelní společnosti a vzájemně komunikovali na základě vzájemných výhod? Bez "solidarity"? Ano, uznávám, že koncept národa v dnešní Evropě beznadějně zastaral. Proto je namístě nevyžadovat "solidaritu" na základě státní příslušnosti či příslušnosti k "národu", ale na základě osobních sympatií a dobrovolnosti. A co si myslíte - byli by na tom levičáci líp než "pravice"? Bez ohledu na to,  že ve dne v noci žvaní o "kolektivu", solidaritě a vzájemné pomoci? Neměli byste se líp bez těch, co vám vaše iluze jen bourají? Určitě měli. Tak dovolte rozdělení "společnosti", hlasujte pro minimální stát a "soudružské vztahy" si rezervujte pro sebe. Howgh.

P. Lenc 8.11.2011 8:38

Re: Že by?

Místo příspěvků k tématu číst poezii,novinové články,mluvit o cestování vlakem atd.Opravdu vám závidím vaše "pojetí"demokracie.To je opravdu hnus.Socialistický.Fuj.

J. Slanina 8.11.2011 9:28

Re: Že by?

Ty to , Blažku, zřejmě nemáš v životě jednoduché. Jakmile tady na Psu na tebe narazím, vždycky je tam HNUS a FUJ.

HNUS:

Autor: J. Blažek Datum: 21.10.2011 09:19 No to jsou v článku ale veletoče: ..... Ono snad vůbec nesouvisí letiště ve Vodochodech s podnikáním Penty na Kypru a ani krajský hejtman nemůže ovlivnit, kde bude Penta podnikat a platit daně. .... A takových "majstrštriků" je v článku hned několik. Prostě v rámci plivance po Rathovi je autor schopen kdejaké kraviny. No prostě HNUS!

Autorovi fuj!:

Autor: J. Blažek Datum: 21.10.2011 09:10 Článek hnus - jak když ryba plácá ocasem. Podle autora jsou dokonce všichni (!?) pravicoví politici úplně čistí a zcela nikdy neměli a nemají co činit s korupcí. Zejména taková stálice jako M. Kalousek je naprosto nezkorumpovatelný, Zato u ČSSD v minulosti byla korupce hrozně veliká. ...

P. Schuh 8.11.2011 10:18

Re: Že by?

Zřejmě stále věříte na demokracii u nás.

Je to jako s vírou v pána boha. Někteří lidé v něj věří, ikdyž ho ještě nikdy nikdo neviděl....