1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Antibabiš je pozitivní program!

Bohuslav Sobotka poskytl v pátek 17. 2. velký rozhovor Hospodářským novinám. Největší pozornost vzbudil jeho záměr „nechat vyhasnout“ Bohumínské usnesení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Herejk 24.2.2017 0:11

Pana Sobotku

bych zas tolik neobhajoval. To je tedy opravdu demokrat, když souhlasil s likvidací jediného policejního útvaru, který se nebál politiků a pomáhal zlikvidovat registr smluv. Pan Doležal by se nenávistí k panu Babišovi neměl nechat tak zaslepit.

D. Polanský 23.2.2017 19:12

Zase Babiš

už je to nuda. Tzv. pravičáci prý nezávidí. Tady je ukázka jak moc!

K. Vyšata 23.2.2017 15:57

Pane Doležale, při Vašem věku byste už mohl

pochopit, že Babiše nikdo z těch žvanilů v politických stranách neporazí. Chybí jim totiž to základní, důvěra lidí, že sliby kterými je před volbami zaplavují, taky splní. A protože to nikdy nedělala žádná strana, není důvod jim věřit zrovna teď, kdy jejich sliby jsou jen snaha trumfnout Babiše a vyrvat pro sebe moc.

Slabost těch našich "tradičních" stran, je v naprostém ochrnutí úspěchem Babiše a tím mu logicky vytvářejí podporu.

V. Čermák 23.2.2017 12:17

Antibabiš je pozitivní program, Ano je.

Např. už přivedla TOPku s Kalouskem do kopru a Sobotka tam má nakročeno, i když zdatně odklání přes platy. To měl ale dělat už dřív, ale jeho prioritou je EU Sluníčkářství, od kterého se On nedistancuje, takže platy jsou jenom krycí manévr. doufám, že to voliči chápou dobře. Takže AntiBabiš je pozitivní program a Doležal je jeho dobrým Slouhou.

A. Alda 23.2.2017 10:44

Kdo je lepší:

stafylokok, enterokok, diplokok, tetrakok, pneumokok, lactokok...

Š. Hašek 23.2.2017 12:04

Re: Kdo je lepší:

No, viděl bych to to takto:

Chlapci a dívky antibabišovští jaksi pozapomněli, že pokřik "já nechci k obědu koprovku", není program. Sami totiž nabízejí "ještě horší koprovku". Nic proti omáčce z čerstvého kopru se smetánkou, mírně sladkokyselé.

Program jest souhrn myšlenek, plánů, názorů, ......... . Co jest křik "dost bylo Babiše!"???

Zkráceno. Nejsem volič firmy ANO.

R. Morava 23.2.2017 10:19

Není to Babišofóbní či oligarchofóbní?

Všechno špatně pane Doležal. Samozřejmě, že tu nechceme Rusko a Ukrajinu s jejich oligarchy, samozřejmě Babiše nevolím. Babiš je ale nejen oligarchie, ele iDnes.cz, Krnáčová a Pelikán... Takže diktatura a neomarxističtí aktivisté. Proti tomu jsou Babišovy daňové úniky to menší zlo. Kdyby měl vyhrát víc jak dvoje volby je to průšvih. Jedny volby?, z toho bych ale nebyl podělaný.

A kdo je Sobotka? Vytunelované OKD. Měkká odpověď na migrační krizi, Šabatová a teď z kopce dolů. Spolupráce s KSČ jedinou nereformovanou marxistickou stranou Evropy, která v roce 2015 měla výstavu o KLDR. A daně, kdy většina ušetří 500..1000Kš ale lidé kteří se celý život vzdělávali a žili za postkomunistické platy a když konečně živí děti z kterých něco má být tak jim to vezmou, přesto že důchod je zalimitovaný a platí obrovské peníze na zdravotnictví. Lékaři a mladí odborníci budou mít další motivaci zmizet v cizině, což už teď dělají. Pokud je kamarádem ČSSD německá SPD se svým multikulturalismem, feminismem, tak už dost. To radši překousnu i toho Pelikána.

Pokud by šlo o jména, z těch jmenovaných určitě radši Klause ml., jen by nesměl být v ODS. Sobotka neeeeeeeeee.

M. Těhanová 23.2.2017 7:53

Proberte se, pane Doležale

vaše nenávist vůči Klausovi st. a ODS jde opravdu až za hrob. neumíte napsat článek, ve kterém byste se neotřel o ODS a nezařadil ji do škatulky s těmi dle vás špatnými.

Možná jste nepostřehl, že dnes jsou v ODS jiní lidé, ti vyčůranci už jsou v jiných stranách, ale to se vám nehodí do krámu. Patrně tu pravici hodně nenávidíte, když jste schopný brát raději Sobotku, než kohokoli jiného.Je to škoda, uměl jste vidět věci reálně a hodnotit je, ale to už je dávno. Nenávist vám zatemnila mozek.

P. Lenc 23.2.2017 8:33

Re: Proberte se, pane Doležale

Přesné paní Těhanová.

J. Herejk 24.2.2017 0:19

Re: Proberte se, pane Doležale

ODS je pořád stejná, jen má na první pohled slušnějšího, byť nevýrazného předsedu.

P. Maleček 23.2.2017 7:38

Doležal tančí na hrobě demokracie.

V principu má Doležal pravdu, jen jaksi nechápe, či spíš tají, že za oblibou Babiše jsou jím nekriticky milované, v názvu, či spíš jen v názvu demokratické partaje, tedy i on sám.

Když tyhle prý demokratické partaje systémovou korupcí demokracii destruovaly a většině voličů znechucovaly, Doležal mlčel. Dokonce zásah policie v centru korupce, tehdy přímo na Úřadu vlády Doležal považuje za útok na demokracii.

To, že voliči znechucení selháním prý demokratických stran pak zvolí něco jako Babiš, překvapivé nebylo. Šokující bylo, že přeživší, v názvu demokratické partaje vzaly Babiše i s jeho ANO poskoky do vlády. To samozřejmě v touze dál zůstat u státních koryt. Čímž sobě a i demokracii ještě víc podřízli větev.

Doležal správně vyzývá v názvu demokratické partaje aby se proti Babišovi spojily. Zároveň však tím jak oslavuje časy, kdy prý demokratické partaje stát přes korupci dojily, že ani poledne nedržely, v těchto partajích brzdí vnitřní demokratizační procesy bez nichž k záchraně demokracie nedojde.

Jak třeba v ODS dokazuje návrat starých korupčních šíbrů, čmuchajících návrat k státnímu lizu. O ovládnutí ČSSD regionálními mafiemi, často krytými právě komouši (odtud Bohoušovy touhy legalizovat KSČM, kterými jde těmto mafiím v touze po obhájení předsedy na ruku) nemluvě. O tomhle Doležal mlčí. Čímž se i on stává hrobníkem ČR demokracie.

R. Morava 23.2.2017 10:22

Re: Doležal tančí na hrobě demokracie.

To zní logicky.

J. Herejk 24.2.2017 0:23

Re: Doležal tančí na hrobě demokracie.

Souhlas. Pan Doležal je tak zaslepený Babišem, že nechce vidět zásadní nedostatky jeho oponentů.

J. Štrobl 23.2.2017 7:04

Pro mne z toho plyne jediná věc.

Hoďme to celé haraburdí i z Babišem do kanálu, kam ostatně patří. Jeden odpornější všeho schopný slizák vedle druhého. Aby se udrželi u koryta jsou schopni prodat všechno a všechny.

V. Kain 23.2.2017 9:52

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

Naprosto přesné.

J. Řezák 23.2.2017 10:03

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

Výborný nápad. Co navrhujete místo toto haraburdí? Snad ne Sobotku s komoušema? Nebo, nedej bože, ty Klausovy pohrobky v ODS?

R. Morava 23.2.2017 10:27

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

Je to tak. Nahradit oligrchcu komunismem, gendrismem, Sabathovou, tomu říkají v Holandsku z houwen do houven.

Ale dobrá, pokud pánové mysleli někoho jako SPD, Realisty, Svobodné... Pak souhlas, do koše s Babišem.

J. Štrobl 23.2.2017 11:06

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

Myslím, že bychom měli dát Realistům šanci.

J. Herejk 24.2.2017 0:25

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

Jako nejmenší zlo zatím vychází Lidovci.

J. Řezák 24.2.2017 0:36

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

Proboha !!!

J. Herejk 24.2.2017 13:13

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

Beru zpět. Ještě jsem nevěděl, že potopili registr smluv.

J. Řezák 24.2.2017 20:07

Re: Pro mne z toho plyne jediná věc.

No proto . :-)

T. Kubín 23.2.2017 6:52

Doležale, Doležale ...

Doežale, fakt už byste si měl dojít k psychiatrovi. Ta obsese Babičem by mohla vyeskalovat v něco nebezpečného. Je mi vás líto, člověče ...

J. Štrobl 23.2.2017 7:09

Re: Doležale, Doležale ...

No, jestli se tady zastáváte estébáckého poskoka Bureše, tak byste o tom psychiatrovi měl uvažovat spíše vy.

P. Lenc 23.2.2017 8:37

Re: Doležale, Doležale ...

Je to opravdu zvláštní jak někteří lidé jsou schopni nekriticky podporovat největšího porevolučního loupežníka a estebáckého fízla.To je opravdu na psychiatrii.

T. Kočí 23.2.2017 9:40

Re: Doležale, Doležale ...

Málokomu dochází, že Babiš je jen vrchol ledovce.Dostal po listopadu příležitost ve spolupráci s temnými silami, dnes je zásobuje penězi, kam se hrabe Krejčíř a Mrázek.To jsou amatéři a solitéři .Toto by mělo být každému jasné.Přes tu beznaděj, která z toho vyplývá je řešení zatím snadné: nevolit!

P. Götze 23.2.2017 9:50

Re: Doležale, Doležale ...

Vite, pokud si myslite, ze Babis je tady nejvetsi zlo, jste naivni. Stejne jako si myslet, ze ostatni jsou zabari. takovych Babisu jsou tady mraky, jen na ne nen videt. napr. takova PPF v pozadi CSSD, o cinanech v pozadi CSSD ani nemluve. jediny rozdil je v tom, ze na babise je videt, na ty ostatni je videt, kdyz se snazite trosku vice a na nektere neni videt vubec. V Cesku je mnohem vice miliardfarskych skupin, napojenych silne na politiku. Z tohoto pohledu neni mezi ANO, CSSD a byvalou ODS vubec zadny rozdil. A proc? Protoze zakonodarce muze zakony pripravit dle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi. je jich tam 200. Pokud se nechaji uplatit babisem, PPF nebo jinym, je proste problem jinde. Je hezke rikat, koho nevolit, ale nikdo nerekne, koho ten konkretni clovek voli.

R. Morava 23.2.2017 10:33

Re: Doležale, Doležale ...

Konečně trochu rozumný názor. Bebiše bych nevolil, ale ČSSD je totéž jen trochu marxističtější, KSČ to je po Sobotkově sdělení o spolupráci totéž, Zelení ještě horší.

J. Řezák 23.2.2017 10:04

Re: Doležale, Doležale ...

Neposílejte ho k psychiatrovi. Patří do hajzlu.

A. Bocek 23.2.2017 6:20

Je to nějaké divné,

4 roky spolu vládnou a teď se vymezuje, společně chyceni společně pověšeni , můj hlas dostane ten kdo představí smysluplný program pravicový ,jednoduchý, reálný.