2.7.2024 | Svátek má Patricie


Diskuse k článku

TOLERANCE: Kde má své meze

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gramblička 7.6.2024 8:20

Cože? Tomio hlasoval za vyloučení AfD? A to na žádost LePenky? Já tomu už fakt nerozumím. Ne nadarmo mnozí komentátoři upozorňují na chronickou rozdrobenost pronárodních a konzervativních sil napříč Evropou. Neschopnost tahat za jeden provaz jen prodlouží vládu pokrokářských hnutí, které již dlouho vedou náš kontinent hluboko do (_!_)

D. Laurencikova 7.6.2024 8:18

Pro mě je rozhodující nevolit oportunisty nebo pokrytce.

R. Gramblička 7.6.2024 8:11

Být to na mně, neprodleně zruším zákon o propagaci totalitních hnutí. Kriminalizovat někoho, že nosí Ádu na triku, kosák s kladivem vytetovaný na rameni nebo pěje ódy na Stalina? Fakt ne, pokud se považujeme za vyspělou společnost, měli bychom být schopni se s tím vypořádat ve veřejném diskurzu. O člověku, co obhajuje Hitlera, PolPota či Mao ce Tunga si můžu myslet, že je debil a nebavit se s ním, ale nikdy by mně nenapadlo zavírat ho do šatlavy.

Krom toho, nacismus je dávno vyčpělý a zdiskreditovaný světonázor, který má ve společnosti minimální podporu a udržuje ho v ní spíš jen statut zakázaného ovoce přitažlivého pro jistou zanedbatelnou část společnosti. Původní komunismus je na tom podobně, i když lépe.

Co je pořád smutné, že kolektivismus jako takový je v naši západní (nejen české) společnosti pořád zažraný dost hluboko a pouze střídá kabáty (zelené, důhové, oranžové...) Až to vypadá, že ho máme v genech a jen tak se ho nezbavíme

K. A. 7.6.2024 8:08

Pro doplnění, co říkají na adresu Turka Romové:

„Ahoj Filipe, s bráchou sledujeme, jak z tebe chtějí teď všichni udělat rasistu a nácka. Je to velmi úsměvné, řekl bych možná až trapné, protože jsi dlouhou dobu ambasadorem naší západočeské Asociace romských podnikatelů, jsi náš blízký kamarád. Několikrát jsi u nás doma jedl cikánské jídlo od naší mámy a často spolu posloucháme romskou hudbu. Takže za nás určitě rasista nejsi, máš naši plnou podporu, myslím si, že hodně cigánů tě bude podporovat a držíme ti palce, kamaráde. Nevzdávej to, máš na to,“

M. Zdráhal 7.6.2024 8:07

Mrkněte na Svobodné, proti migraci jsou také a zdá se, že je to pro vás rozhodující postoj.

D. Laurencikova 7.6.2024 8:05

Ano. A na písemný dotaz ode mě a ještě jednoho známého odepsala SPD pouhým poukazem na článek v idnes, plný spekulaci a obvinění, která nikdo neprokázal. Ani si nedali práci vysvětlit vlastní postoj. To je NO GO!

D. Laurencikova 7.6.2024 8:00

Hmmm, mne se zdá jinak výborný a je to velká škoda. Ale tím hlasováním proti AfD se pro mě bohužel učinil nevolitelnym.

M. Mucha 7.6.2024 7:59

R^

M. Mucha 7.6.2024 7:59

R^

M. Mucha 7.6.2024 7:58

Vyjadřovat se na na sítích a v diskuzních fórech vulgárně nebo někomu nadávat, mi přijde nevkusné. Nicméně pan Ziegler svými články a zejména tímto dokazuje, že je čím dál větší debil, přičemž se sám chová jako bolševik padesátých let.

R. Gramblička 7.6.2024 7:57

tak si říkám, kdybych kandidoval já, co by se tady na psu našlo na mně. Diskutuji tady již 15 let a těch úletů, co jsem tady napsal.... ;-D

R. Gramblička 7.6.2024 7:55

dámy, nic ve zlým, ale ne nadarmo se mu říká pitomio a je bohužel největší brzdou SPD. Dokud bude v jejím vedení, nemá tato strana šanci se prosadit, či už sama nebo jako koaliční partner. Nakonec voličům dojde trpělivost a strana skončí jako Kotlebova ĽSNS

F. De Winter 7.6.2024 7:53

R^ A kdyby jen to. Dokonce byl součást represivního aparátu komunistického režimu. Jako Putin, že?

R. Gramblička 7.6.2024 7:46

Pana Turka a jeho názory sleduji několik posledních let a žádné nacistické tendence jsem tam nezaznamenal. Zajímavé je, že těm samým lidem vadí jeho hloupé kydy deset let staré, ale nevadilo jim, že jeden z kandidátů na prezidenta byl kdysi kovaný komouš. Teď ho máme na hradě.

R. Gramblička 7.6.2024 7:42

Jsou to sice náckové, ale na té správné straně, na Zieglerové. Určitě to znáte: je to sice parchant, ale náš.

V. Bartoš 7.6.2024 7:40

Hele voe autore. Už jsi někdy zkoušel z auta někoho zdravit ljinou rukou než tou u okénka?

Tak si to někdy zkus, voe.

R. Langer 7.6.2024 7:37

Cože? On fakt hlasoval pro vyloučení? 8-o

R. Meišner 7.6.2024 7:34

opr. pamflet.

R. Meišner 7.6.2024 7:34

...takže autor 'nevěděl, kdo to je' --a přesto dokáže o neznámém člověku napsat pamlet. zajímavý úkaz. 8-o

D. Laurencikova 7.6.2024 7:27

Tomio nemilé překvapil i mě. Teď nemyslím s Turkem, ale s AfD. Hlasoval pro její vyloučení z frakce ID, aby se zavděčil madame Le Pen, a to na základě pouhých pomluv a neprokázaných obvinění. Přitom, když se zničí AfD, která má de facto stejný program jako Tomio, nikdy se to v Německu nezmění.

D. Laurencikova 7.6.2024 7:27

Tomio nemilé překvapil i mě. Teď nemyslím s Turkem, ale s AfD. Hlasoval pro její vyloučení z frakce ID, aby se zavděčil madame Le Pen, a to na základě pouhých pomluv a neprokázaných obvinění. Přitom, když se zničí AfD, která má de facto stejný program jako Tomio, nikdy se to v Německu nezmění.

H. Lukešová 7.6.2024 7:21

Napadá mě otázka, co je horší hajlovat nebo vykřikovat genocidní frázi na propalestinských demonstracích "od řeky k moři...",, která vyzývá ke zničení Izraele a vyhnání či vyvraždění tamějších Židů!?

Hajlovat je skutečně hloupé, ale nemyslím si, že je pan Turek přesvědčený nacista a antisemita, ale propalestinci jsou genocidní antisemité a rasisté. Ti představují skutečné nebezpečí, vyzývat k likvidaci země a jejich obyvatel je nestoudné, odporné a nelidské.

D. Laurencikova 7.6.2024 7:21

Moment mal, pane Zieglere, nejste vy na druhé straně fanatický stoupenec Ukrajiny, kde se slaví hitlerista Bandera a běhá s nacistickými znaky? To nějak nestimuje, ten váš boj...

J. Tulejová 7.6.2024 7:16

Jakmile se ukázalo, že je jakýsi zájem o novou tvář, že ta nula nějak v odhadech roste, STAN zpozorněl, dostal husí kůži a už to jelo. Jeden jak druhý začali plivat, některé příspěvky byly na X skoro totožné, prostě bylo jasné, že všichni STANaři dostali příkaz "zničit Turka". Jakýmkoliv způsobem. Všichni vědí, že to žádný nacista není, ale příkaz zněl jasně: Turek nesmí projít. Další špína od Rakušana. A že se přidali další přizdisráči a to i Tomio, koho by to překvapilo? Například mne. Velmi nemile.

M. Kocián 7.6.2024 7:13

Jen jestli to není vyhánění čerta Belzebubem. Ale je to jen můj neodborný dojem.

R. Langer 7.6.2024 7:12

R^

V. Mokrý 7.6.2024 7:07

;-)

V. Mokrý 7.6.2024 7:07

Jo, ukázka toho, jak pracují média/hlídací psi demokracie -

dvojí metr stále !

M. Hoblík 7.6.2024 7:06

To je skutečně vůl!

F. De Winter 7.6.2024 7:01

Turkovy názory si může každý vyhodnotit sám. Na YouTube je toho dost i z doby, kdy ještě nikam nekandidoval. Každý někdy plácne nebo udělá nějakou hloupost. Na to je život dost dlouhý "Kdo sám jsi bez hříchu, první hoď kamenem." A na někoho se to vytáhne, i když to byl úlet a u někoho se to zametá pod koberec, i když to nebyl úlet ale systematická činnost. Třeba takový Dozimetr Rakušan. Soudruhu Zieglerovi ale zřejmě nevadí, že ministrem vnitra je hlava skupiny organizovaného zločinu specializované na vykrádání veřejných rozpočtů. Je to jejich zmetek, že? :-P

Těch selektivně nařčených je víc a nejen u nás. Kurz, Bystroň...teď Trump...